Ben tek çocuk istiyorum ya ona adayım ömrümü istiyorum ama babası 10 sene sonra birdaha yaparıx diyor 2 tane olsun diyebenim ilk iki çocuk planlı şekilde oldu.
çok şükür sağlıkla da kucağımıza aldık.
fakat şimdiki bebek planları programları alt üst etti. çıktı geldi.
kaza kurşunu oldu.
o yüzden daha kesin önlemler alın eğer çocuk istemiyorsanız .
yani ikinciden sonra, ne bileyim 3. den sonra.
Ha iste benim kafamdasi. Ben esim disinda annem babam kaynana kayinbaba kimseye elletmedim opturmedim hatta kanguru gbi kesem olsa koyup ici fermuarlicaktim ne olursa olsun hic bisey bebeginden onemli degil dokundurma kimseye kizarlarsa kizsinlar nerden geliyilar nereye giriyolsr temiz mi hastami pismi bilemezsn o yuzden bian bile ayrilma yanndan ilk bi ay ben hx kucagimdan indirmedim ve hic sorun yasamadik bebegimle o kadar. Zaman gecirince oda isiniyo yeni dunyasina:) ay cok guzel konusunca yine bebek canim istedi:)İnşallah canımm ya bende çook kıskanırım herkesten diye korkuyorum kimse öpsün falan istememem millet öperse nasıl dayancam bilmiyorum
hadi hayrlisi az kalmis:)Benim Allahın izniyle nisan 19 25 arası
Kız elletmesem bu seferde küserler falanHa iste benim kafamdasi. Ben esim disinda annem babam kaynana kayinbaba kimseye elletmedim opturmedim hatta kanguru gbi kesem olsa koyup ici fermuarlicaktim ne olursa olsun hic bisey bebeginden onemli degil dokundurma kimseye kizarlarsa kizsinlar nerden geliyilar nereye giriyolsr temiz mi hastami pismi bilemezsn o yuzden bian bile ayrilma yanndan ilk bi ay ben hx kucagimdan indirmedim ve hic sorun yasamadik bebegimle o kadar. Zaman gecirince oda isiniyo yeni dunyasina:) ay cok guzel konusunca yine bebek canim istedi:)
benim ilk iki çocuk planlı şekilde oldu.
çok şükür sağlıkla da kucağımıza aldık.
fakat şimdiki bebek planları programları alt üst etti. çıktı geldi.
kaza kurşunu oldu.
o yüzden daha kesin önlemler alın eğer çocuk istemiyorsanız .
yani ikinciden sonra, ne bileyim 3. den sonra.
Ben spiral taktırıcamKesin çözüm derken... Ben ne hap ne spriral istemiyorum taktırmaya korkuyorum şimdilik eşime bıraktım... Bakalım...
Tamam simfi bana hak vermiyosun ama al kucagina bak nasil canacar kesilcen onlara:)kiramadiklarini paramparca edersin:) evlat bu daha onemlisin varmiKız elletmesem bu seferde küserler falankıramam ki..
taktırmaya korkuyorum vallaBen spiral taktırıcam
Ay of ya valla bende insanları kırmaktan korkuyorum yanımdan ayırmam meleğimi Allahın izniyleTamam simfi bana hak vermiyosun ama al kucagina bak nasil canacar kesilcen onlara:)kiramadiklarini paramparca edersin:) evlat bu daha onemlisin varmi
Bende korkuyom ya spiral taktirmaya annemde dogumu yaptin korkmadin spralden mi korkuyo pire isirigi kadar diyo offff yaKesin çözüm derken... Ben ne hap ne spriral istemiyorum taktırmaya korkuyorum şimdilik eşime bıraktım... Bakalım...
Kız birşey yokmuş tak diye takıyolarmıştaktırmaya korkuyorum valla
Tabi canim karakterden karaktere degisir benim icin zor degil birilerini kirmak sonucta onlarda anne baba beni anliyolar diye rahat rahat kiriyom:) cinsiyeti kizmi adi ne olucakAy of ya valla bende insanları kırmaktan korkuyorum yanımdan ayırmam meleğimi Allahın izniyle
Kız canım masal olcak ismi :)Tabi canim karakterden karaktere degisir benim icin zor degil birilerini kirmak sonucta onlarda anne baba beni anliyolar diye rahat rahat kiriyom:) cinsiyeti kizmi adi ne olucak
Guzelmis adiyla buyusun insalahKız canım masal olcak ismi :)
çok çok gereksiz bi yöndem .Sonradan öğrendim ben de böyle kürtajda verilmezmiş aslında... Orda sordum neden veriliyor diye.. Rahim kendi açılsın biraz ne kadar açılsa iyi biz fazla oynamamış oluruz gibisinden bişiler dediler ne bilim... Tamamen bayıldım ben
hahahah.Ay beni kandırırlarsa suni sancı değil diye
canım nerlerdesin. ben de sen merak etmiştim . özelden de mesaj attım diye hatırlıyorum.canım nasıl kesin önlem alınabilir acaba var mı bir yolu?
tüp bağlatma dışında?
birde dilek sezeryan doğum yapan birine ikincide normal olsun diye
suni sancı verirler mi?bilgin var mı canım?
dikişler patlatma açısından.
benim 18 ağustos nasipseDogumlar ne zamana denk geliyo
dirim bebeğin cinsiyeti hakkında bi şey söyledi mi doktoruncanım nasıl kesin önlem alınabilir acaba var mı bir yolu?
tüp bağlatma dışında?
birde dilek sezeryan doğum yapan birine ikincide normal olsun diye
suni sancı verirler mi?bilgin var mı canım?
dikişler patlatma açısından.
Bende korkuyom ya spiral taktirmaya annemde dogumu yaptin korkmadin spralden mi korkuyo pire isirigi kadar diyo offff ya
çok çok gereksiz bi yöndem .
benim ilk kürtajım çok küçüktü.
istemeden hamile kalmıştım. bir de bebeğe zarar verecek ilaç kullanmıştım.
o nedenle hemen aldırdık.
onda da suni sancı falan vermediler rahim kendini açsın diye.
sonraki kürtajım da 10 . haftada düşük nedeniyle yapıldı. onda da sancı falan verilmedi.
direk kürtaja aldılar .
ben ilk kez duydum senden . bazı doktorların farklı yöntemleri oluyor demek ki canım . gelmiş geçmiş olsun.
çok beğendim adını. Allah sağlıkla , kaynana dırdırı olmadan kucağına almayı nasip etsinKız canım masal olcak ismi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?