Doğum korkusu sardı dört bir yanımı....

Ben tek çocuk istiyorum ya ona adayım ömrümü istiyorum ama babası 10 sene sonra birdaha yaparıx diyor 2 tane olsun diye

İnşallah canımm ya bende çook kıskanırım herkesten diye korkuyorum kimse öpsün falan istememem millet öperse nasıl dayancam bilmiyorum
Ha iste benim kafamdasi. Ben esim disinda annem babam kaynana kayinbaba kimseye elletmedim opturmedim hatta kanguru gbi kesem olsa koyup ici fermuarlicaktim ne olursa olsun hic bisey bebeginden onemli degil dokundurma kimseye kizarlarsa kizsinlar nerden geliyilar nereye giriyolsr temiz mi hastami pismi bilemezsn o yuzden bian bile ayrilma yanndan ilk bi ay ben hx kucagimdan indirmedim ve hic sorun yasamadik bebegimle o kadar. Zaman gecirince oda isiniyo yeni dunyasina:) ay cok guzel konusunca yine bebek canim istedi:)

Kız elletmesem bu seferde küserler falan kıramam ki..

Kesin çözüm derken... Ben ne hap ne spriral istemiyorum taktırmaya korkuyorum şimdilik eşime bıraktım... Bakalım...

Tamam simfi bana hak vermiyosun ama al kucagina bak nasil canacar kesilcen onlara:)kiramadiklarini paramparca edersin:) evlat bu daha onemlisin varmi
Ay of ya valla bende insanları kırmaktan korkuyorum yanımdan ayırmam meleğimi Allahın izniyle

Kesin çözüm derken... Ben ne hap ne spriral istemiyorum taktırmaya korkuyorum şimdilik eşime bıraktım... Bakalım...
Bende korkuyom ya spiral taktirmaya annemde dogumu yaptin korkmadin spralden mi korkuyo pire isirigi kadar diyo offff ya

Ay of ya valla bende insanları kırmaktan korkuyorum yanımdan ayırmam meleğimi Allahın izniyle
Tabi canim karakterden karaktere degisir benim icin zor degil birilerini kirmak sonucta onlarda anne baba beni anliyolar diye rahat rahat kiriyom:) cinsiyeti kizmi adi ne olucak

Tabi canim karakterden karaktere degisir benim icin zor degil birilerini kirmak sonucta onlarda anne baba beni anliyolar diye rahat rahat kiriyom:) cinsiyeti kizmi adi ne olucak
Kız canım masal olcak ismi :)

çok çok gereksiz bi yöndem .
benim ilk kürtajım çok küçüktü.
istemeden hamile kalmıştım. bir de bebeğe zarar verecek ilaç kullanmıştım.
o nedenle hemen aldırdık.
onda da suni sancı falan vermediler rahim kendini açsın diye.

sonraki kürtajım da 10 . haftada düşük nedeniyle yapıldı. onda da sancı falan verilmedi.
direk kürtaja aldılar .
ben ilk kez duydum senden . bazı doktorların farklı yöntemleri oluyor demek ki canım . gelmiş geçmiş olsun.

Ay beni kandırırlarsa suni sancı değil diye
hahahah.
öyle bi şey yapamazlar.
hasta kandırma diye bi şey olamaz.
yani vermedik deyip de verirlerse . sen de bunu kanıtlarsan başları derde girer .
canım nerlerdesin. ben de sen merak etmiştim . özelden de mesaj attım diye hatırlıyorum.
canım benim arkadaşım ilk bebeği sezeryan.
ikinci bebeğini 3 yıl sonra normal doğumla dünyaya getirdi. hiç bir sıkıntısı olmadı şükür.
ama doktoruna sorduğu vakit doktor yaparsın neden olmasın demiş.
doktor ile iş birliği şart. her doktor onu yapmıyor.
ilk sezeryanse ikincisi de sezeryan olacak diyor direk.
kesin yöntem bağlatmak şimdi benim için .
biliyorsun . 3 . bu oyüzden bağlatmayı düşünüyorum .
ama normal doğum ile doğum yapıp.
sezeryande bağlatırsan ayağa zor kalkarsın dediler. 2 tane de çocuk olunca.
normal doğur . ayaklan . sonra 2-3 ay sonra bağlat dediler
bağlatma operasyonunda 1 güne ayağa kalkılıyormuş.
ameliyat olmuyormuş. 2 delik delerek bağlıyorlarmış.

Dogumlar ne zamana denk geliyo
benim 18 ağustos nasipse

dirim bebeğin cinsiyeti hakkında bi şey söyledi mi doktorun

benim kontrol yarın.
ilk kontrolde erkek gibi demişti. yarın kesinleşecek bakalım . belki kız der .

Bende korkuyom ya spiral taktirmaya annemde dogumu yaptin korkmadin spralden mi korkuyo pire isirigi kadar diyo offff ya

Valla ne bilim taktırmaya da korkuyorum taktırdıktan sonra vücudumda yabancı bir cisimle yaşamak duygusunu da aşamıyorum

Sağol canım.. Çoğu insan ilk defa benden duymuş hep öyle diyorlar genelde.. Aslında hiç iyi bişi değilmiş bu suni sancı hele kendi sancın yokken.. Vücudu tamamiyle strese sokuyormuş zarar veriyormuş... Tamamen bayılmayı istedim çünkü dayanamamaktan korktum doktor da zatne ağrılı bi işlem çok kısa süre bayıltıyoruz dedi zaten 8 dk sürmüş... Rabbim bir daha yaşatmasın ne bana ne de bi başka kadına...

Bende okadar korkuyordumki cati muyanesinde bile kendimi kitliyordum istemiyordum dokunmalarini. Ama normal dogum yaptim cok mutluyum kurban oldugum okadar yardim ediyorki o an korktugunu bile unutuyorsun bi an once bebegine kavusmak icin butun gucunle ikiniyorsun. Allah sanada herkese yardim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…