Ay hiç sorma ya bende birtek kocamla giderim bide annemi çağırırım diyorum ama işte el mecburhahah. millet tarlada doğuruyor da kendi sancısıyla doğuruyor ki.
hastaneye gidince dayıyorlar suni sancıyı.
kendi sancınla çok kötü olunmuyor bu bir gerçek.
gelmesin o zaman .
bazen ben de böyle konuştuğu zaman doğuma falan kendim gidesim geliyor. kimselere haber vermeden.
doğurduktan sonra ararım diyorum.
normal doğum için yatış yaptın diyelim. hemşire gelip de sana serum takarsa anla ki suni sancıdır.Ay bunları öğrendikten sonra asla yaptrmam
Ay bunları öğrendikten sonra asla yaptrmam
sanki sen sancı çekerken onun hoşuna gidiyor gibime geliyordu benim. her doğumumda da o bulundu malesef.Ay hiç sorma ya bende birtek kocamla giderim bide annemi çağırırım diyorum ama işte el mecbur
normal doğum için yatış yaptın diyelim. hemşire gelip de sana serum takarsa anla ki suni sancıdır.
sana söylemez . normal doğumda serum takılmıyor .
bi de iğne yapmıştı doktor ilk doğumda bana.
suni sancı az gelmiş gibi. sancı iğnesi. ölüyorum sandım haaa
Ayyyyy ben birşey de diyemem takma etme diye söylemiyorlarmı sancı verdiklerininormal doğum için yatış yaptın diyelim. hemşire gelip de sana serum takarsa anla ki suni sancıdır.
sana söylemez . normal doğumda serum takılmıyor .
bi de iğne yapmıştı doktor ilk doğumda bana.
suni sancı az gelmiş gibi. sancı iğnesi. ölüyorum sandım haaa
kürtaj olurken suni sancı niye taktılar ki.
Kürtaj olacağım gün hiçbişi bilmiyorum ya geldiler serum taktılar dedim herhalde normal bişi... Sonradan farkettim sordum bu ne diye suni sancı dediler şok olmuştum... Gerçekten sormuyorlar söylemiyorlar.. Direk takıyorlar : )
Valla benim kv dede o potansiyel var hoşuna gidebilirsanki sen sancı çekerken onun hoşuna gidiyor gibime geliyordu benim. her doğumumda da o bulundu malesef.
o yüzden ennnn baştan doktoruna kesin dille suni sancı olayını konuşAyyyyy ben birşey de diyemem takma etme diye söylemiyorlarmı sancı verdiklerini
hahaha. hangi kayınvalde de yoktur acabaaaValla benim kv dede o potansiyel var hoşuna gidebilir
Ay öyle yapim 10 nisanda gittiğimde peşin peşin konişimde bana dayamasınlar suni sancıo yüzden ennnn baştan doktoruna kesin dille suni sancı olayını konuş
sor kontrolunde . suni sancı veriyor musunuz .
eğer veriyorsanız ben istemiyorum . kendi sancım olursa o şekilde doğum yapmak istiyorum diye
kesinlikle normal yap ben bide ilk annelik olunca insan disi aslan gbi kesiliyo korumaci oluyo hem aciyo cekiyodum hemde kimseye vermemek kendim bakmak icin inatlasiyodum:) allah hepimize yardim etsin ne diyim saglikla alirsiniz insalah bebeklerinizi kucaginizaBende genç anneyim 20 yaşındayım ama şimdiden annelik duygusnu çok yoğun yaşıyorum yasezeryan istemiyorum o yğzden ben direk bebeğime sarılmak istiyorum ya bide bebeğime bakabilmek istiyorum kimseye muhtaç olmadan
evettt . söyle.Ay öyle yapim 10 nisanda gittiğimde peşin peşin konişimde bana dayamasınlar suni sancı
kürtaj olurken suni sancı niye taktılar ki.
doğum mu yaptırdılar 9 haftalık bebeğe.
benim de arada 2 kürtajım var. bayıldılmadım. istemedim. ne de uyuşturucu iğne istedim. korkmuştum iğnelerden.
canlı canlı kürtajımı oldum çıktım.
canım nasıl kesin önlem alınabilir acaba var mı bir yolu?benim ilk iki çocuk planlı şekilde oldu.
çok şükür sağlıkla da kucağımıza aldık.
fakat şimdiki bebek planları programları alt üst etti. çıktı geldi.
kaza kurşunu oldu.
o yüzden daha kesin önlemler alın eğer çocuk istemiyorsanız .
yani ikinciden sonra, ne bileyim 3. den sonra.
İnşallah canımm ya bende çook kıskanırım herkesten diye korkuyorum kimse öpsün falan istememem millet öperse nasıl dayancam bilmiyorumkesinlikle normal yap ben bide ilk annelik olunca insan disi aslan gbi kesiliyo korumaci oluyo hem aciyo cekiyodum hemde kimseye vermemek kendim bakmak icin inatlasiyodum:) allah hepimize yardim etsin ne diyim saglikla alirsiniz insalah bebeklerinizi kucaginiza
Ay beni kandırırlarsa suni sancı değil diyeevettt . söyle.
doktorun bilsin .
hemşire de gelirse serum istemiyorum diye söyleyebilirsin.
bana da ikinci doğumda damar yolu açtılar.
bu ne dedim . normal doğum yapacağım.
ilk doğumdan tecrübeliyim ya. suni sancı konusunda
yok dedi hemşire . ters giden bi durum olursa ameliyata almak için.
sezeryan yani.
tamam dedim ama o damar yolu hiç kullanılmadı. doğum sonrası çıkartıldı.
Benim Allahın izniyle nisan 19 25 arasıDogumlar ne zamana denk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?