doğum korkusu sezaryen mi normal doğum mu ?

Ama sezatlryende oyle olmuyor bu yuzden kadinlar genelde sezaryen oluyor

Konu sapcak ama bende sezeryan sonrasi normal doğum istiyorum bilgi verir misin acaba ?

Bende normal doğumdan aşırı korkan biriyim nedeni çekilen sancı vs değil çalıştığım yerde normal doğum esnasında özellikle oksijensiz kalma sebebi ile engelli şekilde dünyaya gelen ve hayatı engelli sürdürenler var en güzeli epidural sezeryan gibi geliyor

112 kg kiloyla normal dogum zor olur.sezeryandan korkmayin.Dr en dogru karari verir.

Normal daha iyi ertesi gun kalkip yuruyorsun sezeryanda 15 gun agri sizi dikis oyyk bn sezeryanim noraml dogm yapamadim aclmam olmado cnki keske olsydi dikis izi bile moral bozmaya yeteyr

O da simdiki kilom daha uc aya yakin zaman var
Mutlaka bikac kilo daha alırsınız.son aylarda artiyor kilo.dr lar cok tecrübeli mutlaka sizi yonlendirecektir.dinleyin dr.moralinizi yüksek tutun.dua edin.saglikli ve hayirli dogum dilerim

Ben cani çok tatlı biriyimdir iğneden bile korkarım. Sezeryan oldum sonrası biraz acılı oluyor ama bebeğinin güzelliği herşeyi unutturuyor. Alttan muayeneyi iki kere oldum biraz acıdı ama çokta sıkıntılı bı durum değildi

Canm benim doktorum mukemmel bir adam. Bu zamana kadar kilomla ilgili hicbisey demedi. Sadece ilk.gittigimde kilosu olanlar diger insanlara gore daha az kilo aliyorlar sende en fazla 7 kilo alırsın dedi. Gercektende ilk aylar cok kustum 6 kilo verdim. 11 kilo aldim. Yani hamilelik oncesi kilomdan 5 kilo fazlayim. Sezeryan ise benim tercihim doktorumla paylastim size bırakıyorum dedi. Epidural belden uyusturmali. Bayilma yok diger sezeryana göre daha az agri hissediliyormus. 3hafta once gorumcem dogum yapti cok memnun kaldi

Oyle mi dr ne dedi kilodan dolayi mi yoksa kendi tercihin mi . Bi de spinal ile epudural farki nedir acaba bilmiyorum

Canm benim doktorum mukemmel bir adam. Bu zamana kadar kilomla ilgili hicbisey demedi. Sadece ilk.gittigimde kilosu olanlar diger insanlara gore daha az kilo aliyorlar sende en fazla 7 kilo alırsın dedi. Gercektende ilk aylar cok kustum 6 kilo verdim. 11 kilo aldim. Yani hamilelik oncesi kilomdan 5 kilo fazlayim. Sezeryan ise benim tercihim doktorumla paylastim size bırakıyorum dedi. Epidural belden uyusturmali. Bayilma yok diger sezeryana göre daha az agri hissediliyormus. 3hafta once gorumcem dogum yapti cok memnun kaldi

Benim doktorum da hic kilo konusunu acmiyor ama ben kilo aldim 20 kadar bakalım hayirlisi olsun hakkımızda

He o zaman ben senden daha kiloluydum hamile kaldığımda. Doktorun sadece korktuğu seker cikmasiydi. Onuda cok sukur yasamadik
93 ile kaldim ben ilk defa bu rakamlari gordum ve cok zorlaniyorum gunduz cok gec kalkiyorum acaba ondan mi bu sislik bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…