- 23 Şubat 2017
- 248
- 193
- 23
Konu sapcak ama bende sezeryan sonrasi normal doğum istiyorum bilgi verir misin acaba ?Her iki doğumdan da yaptım. İlki sezaryen ikincisi normaldi. Doktorunu dinle derim, ilkinde doktorum başkaydı, çatın dar doğuramazsın demişti, ikincide başka doktor normal doğurabilirsin dedi. Doğumum zor oldu, hala sıkıntısını yaşıyorum. Keşke ilk doktorumu dinleseymişim.
O da simdiki kilom daha uc aya yakin zaman var112 kg kiloyla normal dogum zor olur.sezeryandan korkmayin.Dr en dogru karari verir.
Mutlaka bikac kilo daha alırsınız.son aylarda artiyor kilo.dr lar cok tecrübeli mutlaka sizi yonlendirecektir.dinleyin dr.moralinizi yüksek tutun.dua edin.saglikli ve hayirli dogum dilerimO da simdiki kilom daha uc aya yakin zaman var
Oyle mi dr ne dedi kilodan dolayi mi yoksa kendi tercihin mi . Bi de spinal ile epudural farki nedir acaba bilmiyorumCanm hemen hemen ayni kilodayiz. Bende epidural sezeryan olcam normal dogumu hic dusunmedim
Oyle mi dr ne dedi kilodan dolayi mi yoksa kendi tercihin mi . Bi de spinal ile epudural farki nedir acaba bilmiyorum
Benim doktorum da hic kilo konusunu acmiyor ama ben kilo aldim 20 kadar bakalım hayirlisi olsun hakkımızdaCanm benim doktorum mukemmel bir adam. Bu zamana kadar kilomla ilgili hicbisey demedi. Sadece ilk.gittigimde kilosu olanlar diger insanlara gore daha az kilo aliyorlar sende en fazla 7 kilo alırsın dedi. Gercektende ilk aylar cok kustum 6 kilo verdim. 11 kilo aldim. Yani hamilelik oncesi kilomdan 5 kilo fazlayim. Sezeryan ise benim tercihim doktorumla paylastim size bırakıyorum dedi. Epidural belden uyusturmali. Bayilma yok diger sezeryana göre daha az agri hissediliyormus. 3hafta once gorumcem dogum yapti cok memnun kaldi
Benim doktorum da hic kilo konusunu acmiyor ama ben kilo aldim 20 kadar bakalım hayirlisi olsun hakkımızda
93 ile kaldim ben ilk defa bu rakamlari gordum ve cok zorlaniyorum gunduz cok gec kalkiyorum acaba ondan mi bu sislik bilmiyorumHe o zaman ben senden daha kiloluydum hamile kaldığımda. Doktorun sadece korktuğu seker cikmasiydi. Onuda cok sukur yasamadik
93 ile kaldim ben ilk defa bu rakamlari gordum ve cok zorlaniyorum gunduz cok gec kalkiyorum acaba ondan mi bu sislik bilmiyorum
Iki ay kismetseOda olabilir dengen sasti sonuçta. Ne kadarin kaldi
Iki ay kismetse
Amin cumlemizin inşallahAllah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?