Doğuma Hazırlık Doğum korkusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sad woman

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
87
34
8
30
Kızlar iki gün sonra sezeryanla doğum yapacağım bugün doktora epidural mi genel mi diye sorduğumda onu size bırakıyorum kendi tercihiniz dedi artık genel anestezi ile olan çok az var ama ben yinede kararsız kalıyorum sağlıklı bir şekilde çocuğumu kucağıma alsam başka birşey istemiyorum daha hızlı toparlanma açısından hangisini önerirsiniz

Genel olma canim genelde uyandığında rahatsız oluyorsun.epidural dediyse belden minicik bir igne yapıyor ameliyatın bittiğinde yatagindada devamlı ordan ağrı kesicilerini veriyorlar çok rahat oluyorsun.en fazla 3. Gun ayaktasin hiç korkma .
Ben 12 yildir panik atak ve anksiyete hastası olarak
Birini epidural birini spinalsezeryan oldum.cok rahat gecti .

Geneli riskli hastalarda uyguluyorlar .genele gerek yok zaten dediğim gibi sonrası rahatsız edici.hic onu düşünme

Ben spinal oldum genel istemezdim zaten doktorum teklif bile etmedi . Bebeğimi hemen koynuma verdiler kokusunu hissettim . Büyük bi sorun olmadıkça genel olmasın derim .

İnşallah dediğin gibi olur çok sağol canım

Ben spinal oldum genel istemezdim zaten doktorum teklif bile etmedi . Bebeğimi hemen koynuma verdiler kokusunu hissettim . Büyük bi sorun olmadıkça genel olmasın derim .
İlk gebelik olduğu için acaba görürsem yapılırken korkar mıyım stres yapar mıyım ya birşey olursa diye çekiniyordum epidural den ama genelide kimse önermiyor dediğin gibi

İlk gebelik olduğu için acaba görürsem yapılırken korkar mıyım stres yapar mıyım ya birşey olursa diye çekiniyordum epidural den ama genelide kimse önermiyor dediğin gibi

Allah kolaylık versin, doğum yapan tek kadın değilim başkaları yapabildiyse tabiki ben de yapabilirim diye düşünün, korkuyu, stresi değil de olumlu yanlarını düşünmeye çalışın, sağlığınız izin veriyormuş ki doktor tek bir seçeneğe zorlamamış, hayatınızın en önemli anına tanık olabileceksiniz, uzun da sürse yanınızda doktorlar, hemsireler olacak, inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.

Stres değil de heyecan yapıyor insan çıktı mı çıktı mı diye 100 kere soruyorsun . Sağlıkla gelsin

Çok teşekkür ederim sağolun

sağlıkla kavuşun inşallah. Ben kendime güvenememiştim kan görmeye falan dayanamıyorum o yüzden genel anestezi olmuştum. Sonrasında da hiç sıkıntı yaşamadım odaya geldiğimde herkes ameliyat olmadım sanmıştı gayet normaldim

Hiçbir şey hissetmiyorsun
Doktor hemşire anestezici ..kalabalık oluyor
İlk 5 10 dk içinde bebeği çıkartıyorlar gerisi konusa konuda bitiyor..
Hatta ordaki ekip günlük sohbetini yapıyor
Yemeğini,tatilini konuşuyor ..ben canımın derdindeyim şunlara bak ,herkes normal konuşuyor diyordum
Kizkardesimde ilkini zor bir normal doğumdan sonra
5 gün önce spinal sezeryan oldu yarım saat içinde en fazla 40 dakikada çıkıyorsun ..
Hiç korkma giyin makyajını yap prenses gibi gir çık
Doğum fotoğrafçısı filan olursa güzel qnlar yakalanıyor
Yoksa da doğuma girmeden önce rica et içerdeki hemşireler resimlerini çekerler .
Kardeşimin resimlerini çektiler .
Zaman nasıl geçti anlamayacaksin bile
Asil genel olmaktan korkmalisin
Uyanma evresi sancılı oluyor.
Bunda öyle bir sorun yok zaten kendinde hemen bebeğinin yanına çıkıyorsun .
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin a

Kesiyi yaptinizmi filan derken sana bebeği çıkarıp gösteriyorlar okadar hızlı gelişiyor herşey..
Zaten bebek çıktıktan sonra yan tarafta onu giydirirlerken izlersin yada sesini dinlersin
Öylede zaman geçmiş oluyor korkma yani
Ben panik atak hastasıyım
devamlı kalp krizi geciriyorum saniyordum
Gün içinde kalp atislarin bı duruyo bı fazla atıyor vs çok çektim.
Ben bile iki doğumda sezeryan istedim
Epidural oldum .herkes çok şaşırmıştı
Çok rahat geçirmiştim

Çok teşekkür ederim amin inşallah normalde eşim girecekti doğuma ama bu virüs yüzünden almıyorlarmış artık bu yüzden de korktum biraz sanırım

Bende spinal oldum göz açıp kapeyana kadar bebeğimin sesini duydum.. gördüm öptüm tabi erken doğum olduğu için hemen yoğunbakıma götürüldü.. Ama genel anestezi istesemde olamazdım küçükta diye ki iyi ki de olmamış...Yoksa göremezdim bebeğimi

İnşallah benimde öyle olur

Bebeği en kısa sürece emzirebilmeniz için genel olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…