1 Sezeryan doğum yaptım mecburen bu da öyle olacak ama uyuşmamaktan çok korkuyorum ya hissedersem?ocak 2015 de oldum spinal.mecburiyetten oldu biraz 42.haftada.. guvenebiliyorsaniz kendinize ve saglik probleminiz yoksa normal dogum derim ben.. spinalde gayet rahatti anestezi uzmani onemli bence. sonrasinda hic bir sekilde sıkıntı yasamadim. spinalin guzel tarafi dogar dogmaz bebeginizi gorebiliyorsunuz.. rahatti benim icin 2.gune ayaklanmistim.
Bunda uyuyup uyanma durumu yok zaten..İlki genel anestezi oldu ama bu kez çok şiddetli bir ağrıyla uyanmak istemiyorum kafam çok karışık
Korkularımı yenip spinal olmam lazım öyleyse çünkü narkozla sarhoş gibi olmak istemiyorum gerçekten biraz olsun içimi rahatlattın tsk ederim :)Bunda uyuyup uyanma durumu yok zaten..
Sabah 11de ameliyat oldum..aksam 6 gıbı uyusuklugu tamamen gectı ve korıdorda yuruyus yaptırdılar bol bol..
Acı sızı ılk 2gun oldu..oda sadece oksurmek ıstedığımde..
Herşey çok rahat ve kolaydı..acısız sancısız doğum..
Geriye ne kılo kaldı..ne göbek..ne catlak..tertemiz bi işlemdi benim için..
Yıne olsa koşa koşa girerim doğuma.
Bunda uyuyup uyanma durumu yok zaten..
Sabah 11de ameliyat oldum..aksam 6 gıbı uyusuklugu tamamen gectı ve korıdorda yuruyus yaptırdılar bol bol..
Yaaa su gobek mevzuusu nasil kalmadi benimde bayagi gitti ama cok ufak bir ayva kaldi ve hep dikis yuzunden sarkikmis gibime geliyor esim yok diyo ama bana takinti oldu iste.Bunda uyuyup uyanma durumu yok zaten..
Aaay ben bunu iddia ettim bide beni yatırdıklarında..1 Sezeryan doğum yaptım mecburen bu da öyle olacak ama uyuşmamaktan çok korkuyorum ya hissedersem?
Okumayın kotu şeyler..emın olun çok kolay bişey..Doğum korkularını okudukça bende uyuşmamaktan korkar oldum yaaa
Ben de diyorum ki ya doktorum kesiyorum falan derse ben napalım o zaman bu bir dehşet olur benim icinAaay ben bunu iddia ettim bide beni yatırdıklarında..
Nolur ben uyuşmadım henüz..lutfen bacagıma bı dokunun ben hissedecem eminim..nolur baslamayın kesmeye..derken kızımla göz göze geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?