doğum korkusu

Aynen c
Catlak kesinlikle genetik. Annede varsa oluyor yoksa olmuyor. Biz dort kardesiz annemde bir gr yok ablam da iki cocuk var yok bende hamileyken hic catlamadim o konuda cok haklisin. Genetik kesinlikle
Aynen canım çok sanslisiniz ne guzelll. Bende artık cildimi hep nemli tutmaya calisiyorim tabii daha hamilelik henüz yok ama doğum korkusu bi saglikci da olsam bende çok var maleseff... o yüzden aranizdayim ama sezeryan çok tavsiye edilecek bişe değil . Keyfi olmamalı çünkü sezeryan doğum değil bildiginiz batin ameliyatı

Benim valla keyfi olmadi gebelik zehirlenmesi yasadim hemde doktorun dogum bekledigi hafta basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir

Benim dogumların biraz trajedi. Seni korkutmayayım ama. Herşey dr un elinde.

İlk dogumum epidural. Belden iğne yaptılar. Uyanıktım. Ameliyatım iyi geçti. Fakat ameliyatta ne oldu bilmem ama dikiş yerimin şiddetli agrısı nedeniyle 3 gün ayaga kalkamadım.

İkinci dogumum haliyle yine epidural. Dr yine belden iğne yaptı. İlk dogumumda ki doktor kontrol etmişti uyuşup uyuşmadıgını ama ikinci dr etmeden kesmeye başladı. Ve çığlıklar içerisinde herşeyi hissederek dogum yaptım. O kadar çığlık attım ki o acı yuzunden anlatamam. Bileklerim baglı olmasına karşın ellerimi ordan kurtarmaya çalıştım. 15 dakikalık dogum esnasında testere filmini yaşıyorum sandım. Dr lar hatasını kapamak için dogum biter bitmez narkozu dayayıp uyuttular beni.

İş işten geçmişti tabi. O 15 dakkayı hayatım boyunca unutamam.

Ameliyatım berbattı ama akşama hemen ayağa kalktım.

İşin ilginç yanı ilk ameliyatımda acı hissetirmeyen drlar uzman ve asistanlardı. İkincisi ise gunumu kabusa çeviren dr ise prof du.

Anlayacagın dr önemli. Eğer uyuşursan sorun yok.

Ben böyle bişey hiç duymamistim işte bundan korkuyorum tam da

Hahaha :) bir ot var diye duymustum ama sezeryanda da kullaniliyor mu bilmiyorum dogum rahat gecsin diye hic duydun mu sen oyle fatmaana eli otu mu ne oyle bir sey yanlis haturlamiyorsam
Sakinleştirici etkisi mi varmış hemen araştırırim

Aaay ben bunu iddia ettim bide beni yatırdıklarında..

Nolur ben uyuşmadım henüz..lutfen bacagıma bı dokunun ben hissedecem eminim..nolur baslamayın kesmeye..derken kızımla göz göze geldim..
Sezeryandan korkyrm bende normal istyrm ama tabi onun korkusuda ayrı sizin yazdığınızi okuyana kadar sezeryan olursam genel anestezi olur inşallah diyodm peki sezeryandan sonra spor yapabldnz mi gobegnzi eritmek icin

Ben böyle bişey hiç duymamistim işte bundan korkuyorum tam da
İşte çok trajik bi örnek kızlar doğum işi şans işi biraz da aslında plan yapıp hazırlanmak çok da iyi değil biraz rahat olmak mı gerekiyor bilmiyorum ama plan yapıp o olmadığı zaman yolunda gidecek is bile psikolojik olarak olumsuz a yöneliyor ..

Fazla vaktim yok kızlar 1 hafta kaldı ; (

Sezeryandan korkyrm bende normal istyrm ama tabi onun korkusuda ayrı sizin yazdığınızi okuyana kadar sezeryan olursam genel anestezi olur inşallah diyodm peki sezeryandan sonra spor yapabldnz mi gobegnzi eritmek icin
İstesem spor yapardım tabıkı ama ben dırek dıyetle verdım kıloyu..26 kılo almıstım..ılk iş bogazı tuttum..bebekle ugrasmaktan spor yapamadım..ama senın fırsatın olursa fazla zorlamadan 20-30 gün sonra baslayabılırsın bence

Sezeryan olursam eğilmeye korkarm diyorm hep fazla bi kilo almadm 8 kilo aldm smdlik sadece gobegm var oda büyük degl gider dogmdan snra diye dusunyrm ama hep sezeryandan snra göbek kalır diyolar ya onu çok dsnyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…