3 sene sonra yaptırabilir çoğu doktor ama riske atmayabilirler. .1 kere Sezeryan oldum oğlum 2 buçuk yaşında normal yapamam heralde
Sezeryan dedi doktor 7 ocağa da gün verdi ama ben o günden önce doguracagima eminim3 sene sonra yaptırabilir çoğu doktor ama riske atmayabilirler. .
Yaşayan bilir. Umarım rahat bi doğumun olur....Ben böyle bişey hiç duymamistim işte bundan korkuyorum tam da
Olmaz mı... boyuna ağrı kesici iğne vurdurdum. Ama her vucut bir degil her ameliyatta.Uyuşma geçtikten sonra çok ağrı oluyor mu
Anlaşılan senin doğumun vahşet olmuş umarım kimse Yaşamaz böylesiniOlmaz mı... boyuna ağrı kesici iğne vurdurdum. Ama her vucut bir degil her ameliyatta.
Ben hiç bir şey hissetmedim1 Sezeryan doğum yaptım mecburen bu da öyle olacak ama uyuşmamaktan çok korkuyorum ya hissedersem?
Ameliyathaneye girince korkmadın mi hiç vazgeçmek istemedin miBen hiç bir şey hissetmedim
umarım benim ki kadar rahat ve sorunsuz geçer
genel anesteziye göre çok daha rahat ve güzel
İlk doğumum genel anestezi ile olduAmeliyathaneye girince korkmadın mi hiç vazgeçmek istemedin mi
Benimde spinal oldu acı falan hiç birşey yok ama ben çok konuştum ya acırsa falan diye doktorum sen çok konuşuyorsun seni susturayım dedi çok az narkoz verdi uyandığımda herşey bitmişti ve yaklaşık 6 saat uyuşuk kaldığın için ağrı hissetmiyorsun zaten sezeryanda ilk 4-5 saat çok şiddetli ağrı olurmuş spinalde uyuşuk olduğun için en ağır ağrıları hissetmiyorsunSpinal yolla doğum yapanlar bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Bi cesaret geliyor ondan sonra geri gidiyor bi de kansızlık sorunu var bende herşeyden korkar oldumBenimde spinal oldu acı falan hiç birşey yok ama ben çok konuştum ya acırsa falan diye doktorum sen çok konuşuyorsun seni susturayım dedi çok az narkoz verdi uyandığımda herşey bitmişti ve yaklaşık 6 saat uyuşuk kaldığın için ağrı hissetmiyorsun zaten sezeryanda ilk 4-5 saat çok şiddetli ağrı olurmuş spinalde uyuşuk olduğun için en ağır ağrıları hissetmiyorsun
Yo Yo hiç korkma sen benim nasıl doğuma gittiğimi bilsen ne korku ile doktor sezeryan diyince havalara uçtum mutluluktanBi cesaret geliyor ondan sonra geri gidiyor bi de kansızlık sorunu var bende herşeyden korkar oldum
Hadi hayırlısı bakalım inşallah en sancısız acısız bir şekilde doğumunu yapar evladını sağlıklı sorunsuz bir şekilde kucağına alırsınSancım geldi bugün biraz açılma da varmış yarın veya pzt doğuma gidiyorum
Amin inşallahHadi hayırlısı bakalım inşallah en sancısız acısız bir şekilde doğumunu yapar evladını sağlıklı sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?