doğum korkusu

Yaaa su gobek mevzuusu nasil kalmadi benimde bayagi gitti ama cok ufak bir ayva kaldi ve hep dikis yuzunden sarkikmis gibime geliyor esim yok diyo ama bana takinti oldu iste.
Benim de ilkinde biraz sarkikti hatta kesin doktorum yanlış bişe yaptı diyodum şu an ne olur bilmiyorum ikinciden sonra

Umarim seninki kadar kolay bi doğum yaşarım

Öyle bısey demezler..tansıyonunu kontrol ediyorlar sürekli..seni sıkıntıya sokacak laf etmıyorlar..tam tersi kendı aralarında veya senınle sakalasıyorlar sürekli..rahatlatıyorlar seni..

Hayır
Ya aslinda sarkik gibide degil takinti sadece. Korse kullandin mi? Bana doktorum kullandirtmadi rahmi yapistiriyor diye
Kullanmadım ben hala dokunmam bile oraya korse sıkar falan diye korktum ama yumuşak ve biraz sarkik işte :|

Spinal ve epidural farklı şeyler mi?

Epiduralden sonra çok şiddetli baş ağrısı olabiliyomuş bir hafta, yaşayan var mı?

Öyle bısey demezler..tansıyonunu kontrol ediyorlar sürekli..seni sıkıntıya sokacak laf etmıyorlar..tam tersi kendı aralarında veya senınle sakalasıyorlar sürekli..rahatlatıyorlar seni..
Aslında doktorum çok iyi biri güveniyorum da ama ya tutmazsa dedi bana ve içime şüphe dusurdu

Hayır

Kullanmadım ben hala dokunmam bile oraya korse sıkar falan diye korktum ama yumuşak ve biraz sarkik işte :|
Yok benimki oyle degil ama yasimdan oturude olabilir sanirim birde cok egzersiz yapmistim korseye yasak koydugu icin aslinda cogu doktor veriyor ama rahim duzgun toparlamiyor ve yapisiyor yamuk oluyor yine de sen bilirsin demisti bende korkmustum acikcasi bosver ikincidede takma korse. Doktorun soyledigi bana mantikli gelmisti

S
Sezeryan ile mi ? Çatlak biraz genetik kızlar yaa eğer anne de varsa yada kuru bi cildiniz varsa kaçınılmaz. Bende mutlaka olacak diye tahmin ediyorum.

Spinal ve epidural farklı şeyler mi?

Epiduralden sonra çok şiddetli baş ağrısı olabiliyomuş bir hafta, yaşayan var mı?
Biri normal doğum yaparken uyusturulma sekli..diğeri sezeryan yaparken uyusturulma..

Ikısınde de ayıksın fakat gogusten aşağısı hissiz..

Yanınızda destek olan biri girebiliyor Mu ben daha konuşmadım doktorumla
Sen sıcak terler dokerken buz gıbı bı yerde buluyorsun kendını..ıste orası ameliyathane:) ıyı geliyor ferah ferah[/QUOTE
sanki biri karninizda boyle kalemle ciziyor gibi hissediyorsunuz.o kadar. birde bebegim buyuktu benim ebe asagi dogru iterken canim yanmisti biraz

S

Sezeryan ile mi ? Çatlak biraz genetik kızlar yaa eğer anne de varsa yada kuru bi cildiniz varsa kaçınılmaz. Bende mutlaka olacak diye tahmin ediyorum.
Evet sezeryan benimki..annemde catlaksız bi kadın genetık bişe bencede

CANIM acimasın da göbeğim sarksın biraz :)

S

Catlak kesinlikle genetik. Annede varsa oluyor yoksa olmuyor. Biz dort kardesiz annemde bir gr yok ablam da iki cocuk var yok bende hamileyken hic catlamadim o konuda cok haklisin. Genetik kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…