Benim de ilkinde biraz sarkikti hatta kesin doktorum yanlış bişe yaptı diyodum şu an ne olur bilmiyorum ikinciden sonraYaaa su gobek mevzuusu nasil kalmadi benimde bayagi gitti ama cok ufak bir ayva kaldi ve hep dikis yuzunden sarkikmis gibime geliyor esim yok diyo ama bana takinti oldu iste.
Doğum anında hıssedecegınız tek şey..omuzlarınızın sarsılması..doğum sonrası kapatırlarken bıraz sarsıyorlar..resmen kendı vucudunu sana aıt değilmiş gibi izliyorsun..
Ikı kolunda acık bı sekılde bağlı oluyor..kolların acık bakıyorsun bön bön.[/QUOTE umarım seninki kadar kolay bi doğum yasarim
Ya aslinda sarkik gibide degil takinti sadece. Korse kullandin mi? Bana doktorum kullandirtmadi rahmi yapistiriyor diyeBenim de ilkinde biraz sarkikti hatta kesin doktorum yanlış bişe yaptı diyodum şu an ne olur bilmiyorum ikinciden sonra
Kullanmadım ben hala dokunmam bile oraya korse sıkar falan diye korktum ama yumuşak ve biraz sarkik işte :|Ya aslinda sarkik gibide degil takinti sadece. Korse kullandin mi? Bana doktorum kullandirtmadi rahmi yapistiriyor diye
Sen sıcak terler dokerken buz gıbı bı yerde buluyorsun kendını..ıste orası ameliyathane:) ıyı geliyor ferah ferahTek korkum ameliyathane
Aslında doktorum çok iyi biri güveniyorum da ama ya tutmazsa dedi bana ve içime şüphe dusurduÖyle bısey demezler..tansıyonunu kontrol ediyorlar sürekli..seni sıkıntıya sokacak laf etmıyorlar..tam tersi kendı aralarında veya senınle sakalasıyorlar sürekli..rahatlatıyorlar seni..
Yok benimki oyle degil ama yasimdan oturude olabilir sanirim birde cok egzersiz yapmistim korseye yasak koydugu icin aslinda cogu doktor veriyor ama rahim duzgun toparlamiyor ve yapisiyor yamuk oluyor yine de sen bilirsin demisti bende korkmustum acikcasi bosver ikincidede takma korse. Doktorun soyledigi bana mantikli gelmistiHayır
Kullanmadım ben hala dokunmam bile oraya korse sıkar falan diye korktum ama yumuşak ve biraz sarkik işte :|
Sezeryan ile mi ? Çatlak biraz genetik kızlar yaa eğer anne de varsa yada kuru bi cildiniz varsa kaçınılmaz. Bende mutlaka olacak diye tahmin ediyorum.Bunda uyuyup uyanma durumu yok zaten..
Sabah 11de ameliyat oldum..aksam 6 gıbı uyusuklugu tamamen gectı ve korıdorda yuruyus yaptırdılar bol bol..
Acı sızı ılk 2gun oldu..oda sadece oksurmek ıstedığımde..
Herşey çok rahat ve kolaydı..acısız sancısız doğum..
Geriye ne kılo kaldı..ne göbek..ne catlak..tertemiz bi işlemdi benim için..
Yıne olsa koşa koşa girerim doğuma.
Biri normal doğum yaparken uyusturulma sekli..diğeri sezeryan yaparken uyusturulma..Spinal ve epidural farklı şeyler mi?
Epiduralden sonra çok şiddetli baş ağrısı olabiliyomuş bir hafta, yaşayan var mı?
Sen sıcak terler dokerken buz gıbı bı yerde buluyorsun kendını..ıste orası ameliyathane:) ıyı geliyor ferah ferah[/QUOTE
sanki biri karninizda boyle kalemle ciziyor gibi hissediyorsunuz.o kadar. birde bebegim buyuktu benim ebe asagi dogru iterken canim yanmisti biraz
Evet sezeryan benimki..annemde catlaksız bi kadın genetık bişe bencedeS
Sezeryan ile mi ? Çatlak biraz genetik kızlar yaa eğer anne de varsa yada kuru bi cildiniz varsa kaçınılmaz. Bende mutlaka olacak diye tahmin ediyorum.
Biri normal doğum yaparken uyusturulma sekli..diğeri sezeryan yaparken uyusturulma..
Ikısınde de ayıksın fakat gogusten aşağısı hissiz..
Ben hiç sormadım..gerek duymadım..kendı basıma daha gucluyumdur genelde..bırı olursa yanımda kasılırım ben.Yanınızda destek olan biri girebiliyor Mu ben daha konuşmadım doktorumla
Bas ağrısı olmadı..surekli nescafe ıcırdıler..bas ağrısı olmasın..narkozun etkısı çabuk geçsin dıye.Teşekkür ettim.
Peki baş ağrısı?
CANIM acimasın da göbeğim sarksın biraz :)Yok benimki oyle degil ama yasimdan oturude olabilir sanirim birde cok egzersiz yapmistim korseye yasak koydugu icin aslinda cogu doktor veriyor ama rahim duzgun toparlamiyor ve yapisiyor yamuk oluyor yine de sen bilirsin demisti bende korkmustum acikcasi bosver ikincidede takma korse. Doktorun soyledigi bana mantikli gelmisti
Ben çok kilolu değilim ama birden zayifladigom zamanda bile catliyorum. Kilolu olmak zayıf olmak fsrketmiyor tüm iş genetik faktör. Ne kadar sanslisinEvet sezeryan benimki..annemde catlaksız bi kadın genetık bişe bencede
Catlak kesinlikle genetik. Annede varsa oluyor yoksa olmuyor. Biz dort kardesiz annemde bir gr yok ablam da iki cocuk var yok bende hamileyken hic catlamadim o konuda cok haklisin. Genetik kesinlikleS
Sezeryan ile mi ? Çatlak biraz genetik kızlar yaa eğer anne de varsa yada kuru bi cildiniz varsa kaçınılmaz. Bende mutlaka olacak diye tahmin ediyorum.
Birilerinin cani coook tatli :))CANIM acimasın da göbeğim sarksın biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?