İshal zararlı canım su kaybedio olabilirsin doktorunu ara bence
Geçmiş olsun
Hepsi aynı değildir tabii ki. Belki de o doğum aninin heyecanıyla yanlış anlaşılma oluyor. Bilemiyorum işte. O yüzden sordum. Bana da arkadaşım söylemişti cok sinirlenmistim bende duyduğumda.Vall hemşireler bi suratsızlık yapsın bana onları varya doğduklarına pişman ederim ayy düşündüm de sinirlendim birden ne demek kötü davranmak ya hem dünyanın parasını ver hem suratlarını çek(
Sen yine de cumayı bekleme bence bi ara canım ishal önemli bak netten bicuma gunu gıdecegım zaten canım olabıldıkce sıvı tuketmeye calsıyorum...
Aynen canım bende duydum böyle bir korkumda var zaten inşallah başıma gelmezHepsi aynı değildir tabii ki. Belki de o doğum aninin heyecanıyla yanlış anlaşılma oluyor. Bilemiyorum işte. O yüzden sordum. Bana da arkadaşım söylemişti cok sinirlenmistim bende duyduğumda.
Hepsi aynı değildir tabii ki. Belki de o doğum aninin heyecanıyla yanlış anlaşılma oluyor. Bilemiyorum işte. O yüzden sordum. Bana da arkadaşım söylemişti cok sinirlenmistim bende duyduğumda.
Konuya yorum yapanlar su işe de bir el atsin ya ;-)Aynen canım bende duydum böyle bir korkumda var zaten inşallah başıma gelmez
Sen yine de cumayı bekleme bence bi ara canım ishal önemli bak netten bi
Ama cidden boyle mi acaba ya? Sanirim devlette daha fazlaymis söylediklerine göre ama kimsenin de gunahina girmek istemem. O yüzden sordum zaten.oyle seye bende kızarım hem dunya para verecem ustune canım yanacak bıde onların suratlarını cekecem haa parcalarım o hemsırelerı
Ama cidden boyle mi acaba ya? Sanirim devlette daha fazlaymis söylediklerine göre ama kimsenin de gunahina girmek istemem. O yüzden sordum zaten.
?ben iğneden bile korkan biriyim ve normal doğum yaptım. hamile kalmadan önce ve hamilelikte hep sezeryan olacağımı planladım. zamanla çevremin de bana ısrarlarıyla normali de düşündüm ve suni sancıyla normal doğum yaptım.
herkes yapabildiğine göre sende yapabilirsin. hayırlı kolay doğumlar inşallah..
Doğumu kolaylaştırmak, açılmayı kolaylastirmak için neler yapılabilir acaba?
Tesekkurler ama dogum yapali 3 ay oluyor:) şükür ki kolay oldu.Haci hurmasi diye bilinen hurma dogumu baslatan oksitosin uretimini arttiriyo. Bol bol hurma tuketin su icin..yuruyus yapin
Var var.. İciniz rahat olsun. O ihtimallerden biri de bana denk geldi. Regl agrisindan cok farkli degildi, ustelik suni sanciyla dogurdugum halde. Sizinki de bi cirpi da olur. Korkmayin.Bazen bana da geliyor o korku. Ben diyorum ki suan ne takicam, o zamanki wolfrog dusunsun
Dun kuafore gittim, kuaforum dogumunu anlatti. Dedi ki kabizken bile daha fazla agrim olurdu
Aynisi kuzenime de oldu, ishal oldum sanmis meger bebek geliyormus.
Demek ki guzel ihtimaller de var. Ben o ihtimalleri dusunmek istiyorum.
Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin.
Var var.. İciniz rahat olsun. O ihtimallerden biri de bana denk geldi. Regl agrisindan cok farkli degildi, ustelik suni sanciyla dogurdugum halde. Sizinki de bi cirpi da olur. Korkmayin.
Ya.. Evet tarihi sonradan farkettim.. Bakicam konunuza. Umarim yavrunuz saglikla kucaginizdadir.Bu yaziyi yazma tarihime bakin bir de dogumumla ilgili actigim konuya. Hersey pek mukemmel gitmedi maalesef.
?
selamlar normal doğumu epidurallimi yaptınız yoksa direk suni sancı ve doğum olarakmı yaptınız
ayy ben de aynı şeyi düşünüyorum inşallah bizim de olur en kısa zamanda hayırlıysaRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin duâ eder duâ beklerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?