Doğum korkusu!!!

Hepsi aynı değildir tabii ki. Belki de o doğum aninin heyecanıyla yanlış anlaşılma oluyor. Bilemiyorum işte. O yüzden sordum. Bana da arkadaşım söylemişti cok sinirlenmistim bende duyduğumda.

Hepsi aynı değildir tabii ki. Belki de o doğum aninin heyecanıyla yanlış anlaşılma oluyor. Bilemiyorum işte. O yüzden sordum. Bana da arkadaşım söylemişti cok sinirlenmistim bende duyduğumda.
Aynen canım bende duydum böyle bir korkumda var zaten inşallah başıma gelmez

oyle seye bende kızarım hem dunya para verecem ustune canım yanacak bıde onların suratlarını cekecem haa parcalarım o hemsırelerı

oyle seye bende kızarım hem dunya para verecem ustune canım yanacak bıde onların suratlarını cekecem haa parcalarım o hemsırelerı
Ama cidden boyle mi acaba ya? Sanirim devlette daha fazlaymis söylediklerine göre ama kimsenin de gunahina girmek istemem. O yüzden sordum zaten.

Ama cidden boyle mi acaba ya? Sanirim devlette daha fazlaymis söylediklerine göre ama kimsenin de gunahina girmek istemem. O yüzden sordum zaten.

valla bende duymustum bı kac arkadasımdan devlette daha cok vardır emınım devlette hemsıreler ılgılenmıyor zaten dogru duzgun yuzune bıle bakmıyolar bı gece hastanede kaldım kusmadan dolayı hemsıreler sankı aptalmısım gıbı davranmaya kalktılar ama agızlarının payını verdım

?
selamlar normal doğumu epidurallimi yaptınız yoksa direk suni sancı ve doğum olarakmı yaptınız

Doğumu kolaylaştırmak, açılmayı kolaylastirmak için neler yapılabilir acaba?

Haci hurmasi diye bilinen hurma dogumu baslatan oksitosin uretimini arttiriyo. Bol bol hurma tuketin su icin..yuruyus yapin

Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.ben bunyeye göre değiştiğini düşünüyorum.ama yinede çok olumlu düşünün bol dua edin.doğum sancıları dayanılmayak sancılar değil,sancı anında nefes almak kesinlikle hafifletip çabuk geçmesini sağlıyor.iki normal doğum yaptım.sadece son dakikalardaki sancılar biraz şiddetli,hatta 3_4 sancı.bu bebeğin gelmesi çok yakın olduğu anlamına geliyor.dr un ıkın dediğinde bütün gücünle ıkın.benim 2.ıkınmada bebeğim kucağımdaydı.hemen rahatlıyorsun.doğumumu kısa özet geçiyim :) leke ile hastaneye gittim gittiğimde 7 cm açıklık vardı.(37 haftadan sonra nerdeyse hiç oturmadan sakıncalı olmayan işler,bol yürüşüş yapıyordum.herkes gibi doğum yapabileceğime inanıyor ve hayalini kuruyordum.sürekli rabbiyesir..okuyordum.)1 saat sonra bebek kucağımdaydı:) epidural almadım ama sen sancıdan çok korkuyorsan dr.nun tavsiyesiyle al.daha rahat olursun.sen iyi düşün.allah kolaylığını verir inş.çok uzun oldu.hayırlı doğumlar

Ablamin arkadasi, 2 ablam benim 2 arkadasim epiduralla dogum yapti. Hic bir sıkıntı yasamadilar rahat dogum yapmislar.ben hamile kalsam. Dogum yapmaktanda da korkarım epiduraldan da.. cunki igneden cok korkuyorum ben. Canlanirim falan diye cok korkarim.
Igneden korkmakla alakali birsey benimkisi.
Ama igne yapilacagi yeride uyusturuyorlar oyle epidural ignesini yapıyorlarmis.

Tanidigim 5 kisi falan oyle dogum yaptı bir sıkıntı cikmadi.

Var var.. İciniz rahat olsun. O ihtimallerden biri de bana denk geldi. Regl agrisindan cok farkli degildi, ustelik suni sanciyla dogurdugum halde. Sizinki de bi cirpi da olur. Korkmayin.

Var var.. İciniz rahat olsun. O ihtimallerden biri de bana denk geldi. Regl agrisindan cok farkli degildi, ustelik suni sanciyla dogurdugum halde. Sizinki de bi cirpi da olur. Korkmayin.

Bu yaziyi yazma tarihime bakin bir de dogumumla ilgili actigim konuya. Hersey pek mukemmel gitmedi maalesef.

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin duâ eder duâ beklerim inşallah
ayy ben de aynı şeyi düşünüyorum inşallah bizim de olur en kısa zamanda hayırlıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…