Doğum korkusu!!!

bol yuruyus yapin
ve kesinlikle hurma yemenizi oneririm
ramazanda yedigimie hurmadan
hareket sart ama keisnlikle , ne kdr çok harekt edersniz o kdr kolay olur dogum
Evde yapabileceğim hareketler var mı yürüyüş dışında

Evde yapabileceğim hareketler var mı yürüyüş dışında
3 dogum yaptim evde ev isnden baska harekt yapmadim :)
merdiven çikabilirisin :)
son dogumda hurmayi denedim yarim saat surdu dogumun baslayio bitmesi, bide çok yuuruudum ne duyduysam yaptim bi an once dogurmak için :)
butun uyguladiklarim dogum zamanini degistirmedi dogum anini kisaltmi$ oldum :)

Ay yemin ederim ilerde hamile oldugumda sen hic yazma, resmen insani daha cok korkutuyorsun
Deme kız öyle, elimden geldiğince yumuşattım ben nasıl doğurcam bilmiyorum ciddi bak nefesim kesiliyo ya nefes darlığı çekiyorum okurken bile, bi kere bi doğum izliyim dedm gözlermden yaşlarla camda nefes almaya çalışırken buldum kendimi. Benim kadar korkan varmı ya

Ben epidural normal doğum yaptım canım, merak ettiğin bişeyler varsa sorabilirsin neresini anlatıyım bilemedim. Allah yavruna kavuştursun inş en kolay şekilde :)

Öncelikle zihninizi temizleyin.. korkulcak bi şey değil çünkü.. benim çatım hem üstten basık hem de dar olduğu için doktorum sezaryene almıştı.. normal doğuranlar genelde rahat geçtiğini anlatıyolar.. yakın bi arkadaşım epidural normal doğurmuştu ama doğumdan sonra keşke normal doğursaydım zaten 6 cm açılmam vardı 2 cm daha açılmasını neden beklemedim ki demişti.. doktorunuzla da konuşun bu konuyu rahatlatıcaktır sizi

Canim Allah kolaylik versin bebegini kucagina saglikla al Insallah.Eger bencillik olarak gormezsen dogumda edilen dua kabul olurmus benim icin dua edermisin Allah banada saglikli evlat versin diye.Tabi o an heycandan aklina gelirsem.Simdiden Allah razi olsun

Öncelikle hiç korkmayın kötüyü düşünmeyin..
Ben tüm doğum şekillerini izledim ve epidural normal doğumda karar kıldım.
Epiduralın bir faydasını göremedim o yüzden bir daha doğum yaparsam düşünmem.Bel ağrısı gibi bir yan etkısı oldu 5yıl oldu hala devam ediyor.İleride başıma iş açacak diye korkuyorum.
Normal doğumunda kolaylıklarını yaşadım ve abartıldığı kadar zor olmadığınıda tecrübe ettim..
İyi şanslar :)

Elbette.. Rabbim tüm olmayan özlem duyanlara nasip etsin .. Tabıkı dua ederim

Evet birde baş ağrısı bel ağrısı çekenler var epiduralden sonra.. Sanırım bende hemen epidural takın dememeliyim ağrının şiddeti ve açılmanın kaç cm olduğuna göre istemeliyim. Ki zaten doktorumda aynı görüşte
Teşekkür ederim :))

Kendi doktorumda 7 8 cm olduğnda epidural yapmam biraz dayan derim anneye dedi istersen dikiş atılırken epidural yaparım dedi
İnşallah hiç gerek duymam
Teşekkürler

Allah Anali Babali, Sağlikli bir bebek nasip etsin hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin ...Canim doğum meselesi kesinlikle bünyeden bünyeye değisiyor. Benim doğumum çok kolay oldu ama sonrasi kabustu... Doğum esnasinda hiçbir şey hissetmedim ve ben hastaneye geldiğimde 9 cm açikla gittim :) Hatta işten hastaneye gittim çok hafif ağrilarim vardi. Eşimle ayni yerde çalisiyoruz haber verdim geze geze hastaneye gittik direk catala alip baktilar 9 cm açik hemen beni doğuma aldilar. Yani dusun ben gezerek ve dondurma yiyerek gittim :). Çok nazlilarida var daha doğum başlamadan ciglik atanda gordum. Onemli olan duzenli nefes alip vermen, ve korkmaman. Ben 25 yasindayim ve gebeliğe bağli tansiyonum vardi. Tansiyon hapi Adalat kullaniyordum ona rağmen bile doğum yaptim. Önemli olan kendini sakinleştirebilmen... Sadece bebeğin kucağina alacağini dusun. Unutuyosun zaten sonrasini :)

İnstagramdan dogummelegi ni takip et, yazılarını oku, korkusuzca girersin doğumuna.

Allah bi avazda dogurmayi nasip etsin insallah
Ben epidural normal dogum yaptim
Catim dar ve bebegim 4.100 oldugu halde zor da olsa dogurdum
7 cm den snr taakildi epidural inanilmaz konforlu bi dogum oldu,2 . Bebegimide bu sekilde dogurmak isterim
Ben korkumu hep soyle yendim,ilk nişan ve suyum geldiginde işteee bebegim geliyor saatler sonra onun minik yuzu benim yuzume degicek ve mutluluktan aglicam ,diye hayaller kuruyodum,vee dogdukyan sonra onun kocaman totosunu gormek dunyada gormus gorecegin herseyden daha guzel oldugunu hissetmek dunyalara degismem
Hicc korkma allah o gucu veriyor inan bana sevgiyle kal

yaa kızlar konu bebeklerken ben bır soru sorayım sıze konu sahıbımden ızın alarak ben 25 haftalık hamıleyım ve dunden berı afedersınız ıshal olmusum sızce bı zararı olur mu

En başından derken çokta başı olmasın canım. Dogum başladığında yapacaksın.Hayırlı en kolayına dogum yaparsın inşallah.

yaa kızlar konu bebeklerken ben bır soru sorayım sıze konu sahıbımden ızın alarak ben 25 haftalık hamıleyım ve dunden berı afedersınız ıshal olmusum sızce bı zararı olur mu
Eger ki çok fazla ishal sen git Dr su kaybediyorsun bir ara yada Dr.İhmale gelmez.

Kızlar hazır konu açılmışken, bir şey sorayim; doğumda hemşireler gerçekten kötü mü davraniyor? Yoksa şehir efsanesi mi?

Kızlar hazır konu açılmışken, bir şey sorayim; doğumda hemşireler gerçekten kötü mü davraniyor? Yoksa şehir efsanesi mi?
Vall hemşireler bi suratsızlık yapsın bana onları varya doğduklarına pişman ederim ayy düşündüm de sinirlendim birden ne demek kötü davranmak ya hem dünyanın parasını ver hem suratlarını çek (

İshal zararlı canım su kaybedio olabilirsin doktorunu ara bence
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…