canım inşallah Allah olmayanlara versin sana da versin ama ben şuan ne yapacağımı bilmiyorumAlllah bir avazda kurtarir ins bana dua edermisin Allahim banada evlat versin
sanırım haklısın.elim ayağıma dolaştışaka mı yapıyorsunuz?
kim telaş oluyosa olsun söylesene evdekilere götürsünler bi doktora.
hay Allahım. Neyse analı babalı inşallah.
Dogum canim bu daha ne olsun allah bi avaz da kurtarirkızlar gece sabaha kadar ara ara adet sancısı gibi sancım oldu sabah pembe bi kaç damla vardı gündüz ara ara adet sancısı gibi sancılar ama işime gücüme devam ettim temizlik şu bu akşam yani 1 saat önce wc deyken plop diye kanlı bişe aktı nişan galiba annemler evde bişe demedim telaş olmasın diye sonrasında şimdiyr kadar sancılar devam etti 15 dakkada bir falan aha şimdi yine geldi doktoru arasam mı korkuyorum ya ilki sezeryandı bunu normail yapcaz hiçbi sıkıntı yok dedi doktorum ama yine apar toparsezeryana alcaklar diye korkuyorum erken gidersem
Rabbim tez zaman da kucağını doldursun. Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasınAlllah bir avazda kurtarir ins bana dua edermisin Allahim banada evlat versin
heheeh sen daha burdamisin : )))of evet haklısınız kalkayım of bi salaklaştım ya ne giycem diye bakıyom etrafa gideyim en iyisi hastaneye
Amin amin cok saol canim sizlerde saglikla kucaginiza alinRabbim tez zaman da kucağını doldursun. Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?