doğum mu başlıyo ya

Bunlar bir nevi dogumun yaklasma belirtileri evdekilerle paylasmalisin

Bacim hayirli olsun evladin ♡
Nisanin gelmis ve sen farkinda olmadan lavaboda iken suyunda gelmis olabilir...
Riske atma bacim bir can tasiyorsun...
Rabb'im saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin ♡♡♡

Benim bildiğim sancı aralığı 5 dakikaya inince hastaneye gidiliyor, ama ne doğum deneyimim var ne tıbbi bilgim.

Valla doğuruyorsunuz gibi, daha ne olsun.
Allah yardımcınız olsun.

Nişanın gelmiş. Benim nisanla birlikte suyum da gelmişti. Günün gecmediyse 5 dk ya dusene kadar bekleyebilirsin. Erken gidince suni sanciyi dayiyorlar. Gerci ilki sezaryenmis gitsen iyi olur.

Allah bir avazda kurtarsin.

KK bunu da gordu, dogururken bile buraya konu acan hatunlar var!
Saglikla, cok kolay bir dogumla kucaginiza alin yavruyu insallah

Ayy sanki benım yanımdaymıssın gibi hissettim ben heycan yaptım Ay hadi hayırlı olsun şimdiden hastahaneye gidin bir an önce

Son düzenleme:
artık doktor aranacağına bdvye yazılıyor doğum başlıyor diye. ameliyathaneye döndü bura sağlıkla doğsun bi avazda kurtulun inşallaah

canım bekleme lütfen haber ver hayırlı doğumlar olsun rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

bacım hadi yaw koş bir an önce. sen eski sezaryenlisin bekleme lüksün yok allah korusun bin türlü şey olabilir hastanede olursan her şeye anında müdahale edilir

Baslamis cnm geliyo bebis telas yapma sakin ol eksiklerini kontrol et guzel bi dus al doktorunu ara muhakkak. O sana sanci dklari hakkinda bilgi verir takibini ister veya hemen gel der.

Suyunun gelmesini mi bekliyorsun haddi kalk doktora. Allah bir avazda kurtarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…