doğum mu başlıyo ya

Allah yardımcınız olsun başlamış doğumunuz inş sağlıkla bebisinizi kucaginiza alırsınız Rabbim olmayanlara da Versin .Herkese tattirsin bu sevinci bu güzelliği.

ben sancilar 5 dkda 1 e dusene kadar kkdaydim yah. 15 dk cok degil
o flop diye akan kanli su ise acil git. az bi mukuslu sivi ise sorun olacagini sanmiyorum. :) kolay dogumlar

Gitti herhalde doktora. Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz

bır avazda saglıklıca al bebegını kucagına ınsallah kolay gecsın dogumun rahat gecsın saglıkla buyut evladını aminn ecmainnn....... maşallah suphanallah nekadar muthıs guzel bi duygudur kım bılır allah benım gıbı evlat sahıbı olmak ısteyen evlat hasretıyle yanan herkeze nasıp etsın amınn ecmainn...

valla helal olsun korkmuomusunuz bebeğinize bişey olur die ben burda panik oldum bi an önce doktora gidin evdekilerede söyleyin hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş.

inşallah sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına almışsındır..

Yahu biz sana bunu nasıl söyleyelim, evi ayağa kaldır telaşlandır can meselesi bu. Doğumda olabilir başka şeyde olabilir çabuk bir doktora çabukk..

kizlar baska bisey olmaz nolucakki
tamam dr agitmesi lazimda iki dk konu açmayla bebek evde dogmaz, simdiye anca dogmustur aksamdan beri oda belkii : )
bakin gorun ben burda kaç dakkaya kadar bekliyorum

bide esim evde olamzsa çocuklar var falan diye evde bile dogurabilirim :)))

Ay sağ salim doğar inşallah
hastanede wifi var mıydı ki girer yazar belki doğumdayım kızlarrr çok heycanlıı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…