doğum mu başlıyo ya

kızlar yorumların bi kısmını okudum bi kısmını okuyamadım gülümsedim yorumlara güzel dualarınız için teşekkürler
hastaneye gittiğimde hiç açıklık yoktu ama yatış yaptırdı doktor sabaha kadar sancı çektim hatta kolumu mırartmışım nası becerdiysem sabah 6 gibi doktor geldi 4 cm açıklık var daha ve çok sert dur şu keseyi patlatalım hızlansın dedi patlattı suyum gelmeye başladı ve 3 saat ben resmen öldüm öldüm dirildim!yatakları parçaladım o nasıl bi sancıdır normal doğum yapanların önünde eğiliyorum vallahi!
neyse bidaha kontrol etti yine 4 cm dedi sinirlerim bozuldu yumuşama da olmamış dedi eski sezeryan yerinin de riski artıyor sancı çektikçe sen dedi sezeryana alalım dedi alın ya alın dedim 12 saat sancıdan sonra bebeişim geldi hatta şuan evdeyiz prensesimle emzirdim melek gibi uyuyo dikişlerimde biraz ağrı var ve göğüslerde şişkinlik doğal olarak:))) sanırım tam boşaltamıyo minik çekmem lazım kalan sütü :/hepinizi seviyorum :) Allah olmayanlara da versin

Allah bağışlasın canım, hayırlı uzun ömrü olsun. :)

Valla günlerdir merak içerisinde okuyup duruyorum burdan çatlıycaktım artık merakımdan :) zor bir doğum olmuş belli ama şükür Allaha kurtulmuşsunuz Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah Rabbim bizede hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ilk doğumum olacak ve bi sorun olmazsa iki ayımız var ama inanılmaz derecede korkuyoruuuuuummmm yzdıklarınızı okuyunca da korkum daha fazla arttı

Hayırlı ugurlu olsun. Güle güle büyüt.

Sonunda forumcak rahat bi nefes aldık allah sağlık sıhhat versin yavrucuğa

darısı başımıza inş hayırlı olsun heycanla okudum

Gozun aydinnnn cnmmm. Darisi basimizaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…