doğum mu başlıyo ya

kizlar dogum oyle filmlerde gordugunuz gibi pat sanci baslayinca gerceklesmiyor. ben sancim basladiktan 21 saat sonra hastaneye gittim. 41. saatte dogurdum. hastaneye gittigimde ebe az acilmissin niye geldin diye tavir bile yapti.

Yaaa hanımlar ben daha sözlüyüm şimdiden regl sancısına dayanamayıp tam 2 iğne 1 serum yiyorum o bile geçirmiyor kaldı ki doğum sancısıda adet sancısı gibi miymiş ooofffff nasıll dayanıyorsunuzz

evet canim adet sancisinin siddetli hali
seninki çok siddetliyse belki dogum sancisi gibide olabilir ama sanmiyorum o kadar çok oldugunu
bi kadin kaç dogum yapaiyorki gunumuzde, 2 çocuga bile çok gozuyle bakiyolar, bi kaç seferligine katlaniyoryz çare yok .. : )

Dr demişti doğum sancısı çektiğin sancıdan hafif diye regl dönemim işkenceeeee 3 gün yataktayım bacaklarım uyuşmaya başlar, midem bulanmaya başlar hemde ilk belirtileri böyle. acile gitmezsem garanti öldümm acile gidince iki iğne 1 serum yiyorum 1 saat sonra geçiyor sancım eve geliyorum gece hafiften başlar ilaç içe içe atlatıyorum canım çıkıyor tedavi gördüm 3 aylık ama yine aynıyım ne yapacam bilmiyorum.. doğumdanda korkuYorum herşeyi burdan öğrendim doğum sonrası dikiş atılıyormuş onu duydum zatenn fenalık geldi iğnedne korkan insanım oyyyy Orasıda öyle insanalr dördü beşi doğuruyor :)

ben dogumla o agrilarin hafifledigini duydum çok kisiden ..
dunyadaki en buyuk sanci dogum sancisi ikinciside bobrek tasi dusurme diye biliyorum
buda senin $anssizligin demekki
szaten nisanliymsin bi an once evlenip çocuk yapmaya bak, her ay çekilirmi oyle ..

merhaba kızlar bende böbrek taşı düşürdüm hemde geçen ay.hamileliğimin günü bitti bir hafta gecti nerdeyse ama hala sancı yok.doğum sancısı demek böbrek sancısı gibi öylemi?ben onu yaşadım gerçekten çok kötü hamile olduğum içinde hiçbir müdahale yapamadılar ağrıyı çektiiiiim çektiiiim sonra kendisi düştü

Kendimi bildim bileli böyleyim kimiside diyor ki çocuk olduktan sonrada kiminde ağrı devam ediyormuş... Bazısında da geçiyormuş bünye meselesi sanırım

Bacim dogumdan once bende adet gunlerimde sanci cekerdim ...
Senin kadar agir cekmesemde...
Dogumdan sonra adet oldugumu anlayamaz oldum inan...
Hicbir belirti yasamiyorum artik ♡♡♡

nasil hamileligin gunu 1 hafta geçti
41 haftan bittimi yani ?
ben oyle biliyorum canim ama dogum sancisinin çaresi var epidural igne yaptiriyorsun
ama sen tasi ilaçsiz dusurduysen dogumuda ilaçsiz yaparsin
Allah kolay dogum nasip etsin, sagliklica al yavrunu kucagina

nasil hamileligin gunu 1 hafta geçti
41 haftan bittimi yani ?
ben oyle biliyorum canim, dogum sancisinin çaresi vra
kasımın 11 doğum tarihi olarak verilmişti geçtiğimiz salı doktora gittim günün doldu fakat suyun daha var bekleyebiliriz dedi çarşamba yine gittim tekrar aynı şeyi söyledi salı günü yine gidicem bakalım nolcak

Bacim dogumdan once bende adet gunlerimde sanci cekerdim ...
Senin kadar agir cekmesemde...
Dogumdan sonra adet oldugumu anlayamaz oldum inan...
Hicbir belirti yasamiyorum artik ♡♡♡
Valla mı o zaman hemen evleniyorumm ahh ah keşke bu zamanlar bende hissetmesem... Tek çözümü çocukmuş vayy bee o kadar tedavi gördüm bana mısın demedi :) maşallah diyeyim yaşamayında Ne güzel kurtuldunuz :) 2015 de atanırsam ne yapacağım onu düşünüyorum okula bile gidemem ki bu ağrıyla allahımmm kimseye vermesinn

Asiri agri cekmen normal degil gibi ama ...
sosyal yasamini epey etkiler bacim...
ins. En kisa zamanda kurtulursun agrilarindan ♡♡♡

Bende merak ettim. 3 gün olmuş haber verse keşke :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…