- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
bende bu topiği okuyunca aklıma bu karikatür geldi :)Arkadas da dogum yapan hanima dobdu kk ya yazacam :)
Hahahaaa yorumuna bayildim yaaa supersin :))))Yerinde olsam burda gezmek yerine ambulans ,itfaiye, hastane, doktor , telekom,devlet su işleri neresi varsa aramıştım valla .
evet canim adet sancisinin siddetli haliYaaa hanımlar ben daha sözlüyüm şimdiden regl sancısına dayanamayıp tam 2 iğne 1 serum yiyorum o bile geçirmiyorkaldı ki doğum sancısıda adet sancısı gibi miymiş ooofffff nasıll dayanıyorsunuzz
Dr demişti doğum sancısı çektiğin sancıdan hafif diyeevet canim adet sancisinin siddetli hali
seninki çok siddetliyse belki dogum sancisi gibide olabilir ama sanmiyorum o kadar çok oldugunu
bi kadin kaç dogum yapaiyorki gunumuzde, 2 çocuga bile çok gozuyle bakiyolar, bi kaç seferligine katlaniyoryz çare yok .. : )
ben dogumla o agrilarin hafifledigini duydum çok kisiden ..Dr demişti doğum sancısı çektiğin sancıdan hafif diyeregl dönemim işkenceeeee 3 gün yataktayım bacaklarım uyuşmaya başlar, midem bulanmaya başlar hemde ilk belirtileri böyle. acile gitmezsem garanti öldümm acile gidince iki iğne 1 serum yiyorum 1 saat sonra geçiyor sancım eve geliyorum gece hafiften başlar ilaç içe içe atlatıyorum canım çıkıyor tedavi gördüm 3 aylık ama yine aynıyım ne yapacam bilmiyorum.. doğumdanda korkuYorum herşeyi burdan öğrendim doğum sonrası dikiş atılıyormuş onu duydum zatenn fenalık geldi iğnedne korkan insanım oyyyy Orasıda öyle insanalr dördü beşi doğuruyor :)
Dr demişti doğum sancısı çektiğin sancıdan hafif diyeregl dönemim işkenceeeee 3 gün yataktayım bacaklarım uyuşmaya başlar, midem bulanmaya başlar hemde ilk belirtileri böyle. acile gitmezsem garanti öldümm acile gidince iki iğne 1 serum yiyorum 1 saat sonra geçiyor sancım eve geliyorum gece hafiften başlar ilaç içe içe atlatıyorum canım çıkıyor tedavi gördüm 3 aylık ama yine aynıyım ne yapacam bilmiyorum.. doğumdanda korkuYorum herşeyi burdan öğrendim doğum sonrası dikiş atılıyormuş onu duydum zatenn fenalık geldi iğnedne korkan insanım oyyyy
Kendimi bildim bileli böyleyimben dogumla o agrilarin hafifledigini duydum çok kisiden ..
dunyadaki en buyuk sanci dogum sancisi ikinciside bobrek tasi dusurme diye biliyorum
buda senin $anssizligin demekki
szaten nisanliymsin bi an once evlenip çocuk yapmaya bak, her ay çekilirmi oyle ..
Bacim dogumdan once bende adet gunlerimde sanci cekerdim ...Dr demişti doğum sancısı çektiğin sancıdan hafif diyeregl dönemim işkenceeeee 3 gün yataktayım bacaklarım uyuşmaya başlar, midem bulanmaya başlar hemde ilk belirtileri böyle. acile gitmezsem garanti öldümm acile gidince iki iğne 1 serum yiyorum 1 saat sonra geçiyor sancım eve geliyorum gece hafiften başlar ilaç içe içe atlatıyorum canım çıkıyor tedavi gördüm 3 aylık ama yine aynıyım ne yapacam bilmiyorum.. doğumdanda korkuYorum herşeyi burdan öğrendim doğum sonrası dikiş atılıyormuş onu duydum zatenn fenalık geldi iğnedne korkan insanım oyyyy Orasıda öyle insanalr dördü beşi doğuruyor :)
nasil hamileligin gunu 1 hafta geçtimerhaba kızlar bende böbrek taşı düşürdüm hemde geçen ay.hamileliğimin günü bitti bir hafta gecti nerdeyse ama hala sancı yok.doğum sancısı demek böbrek sancısı gibi öylemi?ben onu yaşadım gerçekten çok kötü hamile olduğum içinde hiçbir müdahale yapamadılar ağrıyı çektiiiiim çektiiiim sonra kendisi düştü
kasımın 11 doğum tarihi olarak verilmişti geçtiğimiz salı doktora gittim günün doldu fakat suyun daha var bekleyebiliriz dedi çarşamba yine gittim tekrar aynı şeyi söyledi salı günü yine gidicem bakalım nolcaknasil hamileligin gunu 1 hafta geçti
41 haftan bittimi yani ?
ben oyle biliyorum canim, dogum sancisinin çaresi vra
Valla mı o zaman hemen evleniyorummBacim dogumdan once bende adet gunlerimde sanci cekerdim ...
Senin kadar agir cekmesemde...
Dogumdan sonra adet oldugumu anlayamaz oldum inan...
Hicbir belirti yasamiyorum artik ♡♡♡
Asiri agri cekmen normal degil gibi ama ...Valla mı o zaman hemen evleniyorummahh ah keşke bu zamanlar bende hissetmesem... Tek çözümü çocukmuş vayy bee o kadar tedavi gördüm bana mısın demedi :) maşallah diyeyim yaşamayında Ne güzel kurtuldunuz :) 2015 de atanırsam ne yapacağım onu düşünüyorum okula bile gidemem ki bu ağrıyla allahımmm kimseye vermesinn
Evet etkiliyordaAsiri agri cekmen normal degil gibi ama ...
sosyal yasamini epey etkiler bacim...
ins. En kisa zamanda kurtulursun agrilarindan ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?