Hayırlı olsunnnn ömrü uzun olur inşallaaahhh nasıl geçti doğumun ,normalmiydiKızlar ben doğum yaptım
Hayırşı olsunnKızlar ben doğum yaptım
Kızlar ben doğum yaptım
Ya kızlar bende 38+5 hamileyim bebegim kiz . bugun ayakta durdugumda yurudugumde vajina bolgesine yani ust taraflarina dogru cok baski hissediyorum agriyor baya normalde de arada olurdu ama bugünkü biraz fazla sizce doğum yakinmi karnımda ara ara sertleşip duruyor dünden beri . az bi su icsem hemen wcye gidiyorum sürekli sıkışıyorumNişan olsa ne olacak ki? Benden nişan geldi sancı başlasın ya da suyum gelsin diye bekliyorum. Poğaça yaptim. Bi de kahve oturdum bekliyorum. Dün sabahtan beri gelen giden ağrı yok. Sen de rahatla bence.
Bel ağrısı genelde doğum habercisi. Nişandan 4 gün sonra doğum yaptim ben. Önceki akşam belim çok ağrıdı. Vajinal baskı da bebeğin kafasınin kanala yerlesmesiyle oluyordur belki. Ben de son zamanlarda çok hissetmistim.Ya kızlar bende 38+5 hamileyim bebegim kiz . bugun ayakta durdugumda yurudugumde vajina bolgesine yani ust taraflarina dogru cok baski hissediyorum agriyor baya normalde de arada olurdu ama bugünkü biraz fazla sizce doğum yakinmi karnımda ara ara sertleşip duruyor dünden beri . az bi su icsem hemen wcye gidiyorum sürekli sıkışıyorum
Ben de perşembe yaptım doğumu oglen bir gibi. Sen kaçta yaptın?Kızlar ben doğum yaptım
Ya kızlar bende 38+5 hamileyim bebegim kiz . bugun ayakta durdugumda yurudugumde vajina bolgesine yani ust taraflarina dogru cok baski hissediyorum agriyor baya normalde de arada olurdu ama bugünkü biraz fazla sizce doğum yakinmi karnımda ara ara sertleşip duruyor dünden beri . az bi su icsem hemen wcye gidiyorum sürekli sıkışıyorum
Yok cnm bence onda bi sorun olmaz çünkü özellikle o haftalarda bende de çok oluyrdu benim bebeğim hep sağimda durur sağ tarafına gelirdi ve acayip sertleşirdi orası artık kafasıni mi dayiyor napiyosa:))) acirdi nerdeyse ,biraz ovalayinca inerdi dışardan bile fark edilirdi ama bnm şimdiki tüm karnım komple sertleşiyo ve kasiliyorCnmm sertleşme olayını anlata bilir misin, nasıl birşey..
Bendede oluyor iki gündür ama tam olarak ne oldugunu anlayamıyorum.
İlk oldugunda 28 haftalıktım, nst bagladılar kasılma fln yok dediler , hatta ebe hanım bebek yaslanıyor fln dedi..
Son iki gündür yine oluyor , sanki bebek geriliyomuş gibi bir his , toplanıyor bir tarafa ve hafif o toplandıgı yer sert oluyor ve şişkin duruyor , anlık birşey ama yinede telaşlanıyor insan, herşey yolunda mı diye. Sence genimki de yalancı dogum sancısı mı yoksa bebek büyüdügü için mi böyle degişik hissediyorum. Pozisyondan dolayı olabilir mi? Çok soru sordum ama kusura bakma ilk bebiş ve tecrubesizlik olumca böyle oluyor..
Amin canım teşekkür ederimHayırlı olsun , allah analı babalı büyütsün
Çarşamba 10 da yattım sen normal mı yaptinBen de perşembe yaptım doğumu oglen bir gibi. Sen kaçta yaptın?
Teşekkür ederim çok sağolunAA hayırlı olsun, çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Mis kokulu güzel bebek ve çok tatlı annesi
evet perşembe sabah gittim. öğlen kızım doğdu.Çarşamba 10 da yattım sen normal mı yaptin
Yok cnm bence onda bi sorun olmaz çünkü özellikle o haftalarda bende de çok oluyrdu benim bebeğim hep sağimda durur sağ tarafına gelirdi ve acayip sertleşirdi orası artık kafasıni mi dayiyor napiyosa:))) acirdi nerdeyse ,biraz ovalayinca inerdi dışardan bile fark edilirdi ama bnm şimdiki tüm karnım komple sertleşiyo ve kasiliyor
Ben doğum yaptım canım 5 gün olduKontrolün ne zaman? Ben yarın gidecegim. Su sızar fark etmem diye ben de korkuyorum ama gelirse fark edersin dedi doktor. Sıkıldım ben de beklemekten. Her arayan doğurdun mu diyor. Geriyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?