Doğuma Hazırlık Dogum ne zaman olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
AA hayırlı olsun, çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Mis kokulu güzel bebek ve çok tatlı annesi

Nişan olsa ne olacak ki? Benden nişan geldi sancı başlasın ya da suyum gelsin diye bekliyorum. Poğaça yaptim. Bi de kahve oturdum bekliyorum. Dün sabahtan beri gelen giden ağrı yok. Sen de rahatla bence.
Ya kızlar bende 38+5 hamileyim bebegim kiz . bugun ayakta durdugumda yurudugumde vajina bolgesine yani ust taraflarina dogru cok baski hissediyorum agriyor baya normalde de arada olurdu ama bugünkü biraz fazla sizce doğum yakinmi karnımda ara ara sertleşip duruyor dünden beri . az bi su icsem hemen wcye gidiyorum sürekli sıkışıyorum

Bel ağrısı genelde doğum habercisi. Nişandan 4 gün sonra doğum yaptim ben. Önceki akşam belim çok ağrıdı. Vajinal baskı da bebeğin kafasınin kanala yerlesmesiyle oluyordur belki. Ben de son zamanlarda çok hissetmistim.

Cnmm sertleşme olayını anlata bilir misin, nasıl birşey..
Bendede oluyor iki gündür ama tam olarak ne oldugunu anlayamıyorum.
İlk oldugunda 28 haftalıktım, nst bagladılar kasılma fln yok dediler , hatta ebe hanım bebek yaslanıyor fln dedi..
Son iki gündür yine oluyor , sanki bebek geriliyomuş gibi bir his , toplanıyor bir tarafa ve hafif o toplandıgı yer sert oluyor ve şişkin duruyor , anlık birşey ama yinede telaşlanıyor insan, herşey yolunda mı diye. Sence genimki de yalancı dogum sancısı mı yoksa bebek büyüdügü için mi böyle degişik hissediyorum . Pozisyondan dolayı olabilir mi? Çok soru sordum ama kusura bakma ilk bebiş ve tecrubesizlik olumca böyle oluyor..

Yok cnm bence onda bi sorun olmaz çünkü özellikle o haftalarda bende de çok oluyrdu benim bebeğim hep sağimda durur sağ tarafına gelirdi ve acayip sertleşirdi orası artık kafasıni mi dayiyor napiyosa:))) acirdi nerdeyse ,biraz ovalayinca inerdi dışardan bile fark edilirdi ama bnm şimdiki tüm karnım komple sertleşiyo ve kasiliyor

Cvp için çook tşk ederim cnm ... rahatlattı beni bu söylediklerin .

Su geldiginde zaten her yer ıslanıyor.Doktorun dedigi seyleri gözlemle sancı dedigi normal adet sancısı gibi degil. Cok siddetli o zaman anlarsın ıste dogumun geldigini

Bir de tabi bu durum kişiden kişiye degisir de benim suyum geldi bebek geliyo sandım. Sabaha gittim hic açılma yoktu o gün bütün gün sancı cektim gece de suni sancı verdiler. Ta sabaha dogum yaptım düsün.

Kontrolün ne zaman? Ben yarın gidecegim. Su sızar fark etmem diye ben de korkuyorum ama gelirse fark edersin dedi doktor. Sıkıldım ben de beklemekten. Her arayan doğurdun mu diyor. Geriyorlar..
Ben doğum yaptım canım 5 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…