Evet çok ama çok memnunum doktorum olmasa doğum bu kadar kolay olmazdı ben sezeryan istedim başta ama beni o kadar rahatlatti ki iyiki normal doğum yapmışsin ben İzmir'de egepol Hastanesi'ne dilek alihanoglu na gidiyordum
yaAAAAAAAA.bende istanbul mega medipolü konuşuyoruz sandım.doğumunuz kaç saat sürdü.yakınınız doğuma girdimi.izin veriliyomu .dr mesai saatindemi doğuma girdi.burda dr.lar mesai saati dışında para versende girmiyorlar.doğumada kimseyi almıyorlar.ne tuaf değilmi?
yaAAAAAAAA.bende istanbul mega medipolü konuşuyoruz sandım.doğumunuz kaç saat sürdü.yakınınız doğuma girdimi.izin veriliyomu .dr mesai saatindemi doğuma girdi.burda dr.lar mesai saati dışında para versende girmiyorlar.doğumada kimseyi almıyorlar.ne tuaf değilmi?
Söyle anlatayım canım burdada mesai saatleri dışında kendi doktorun girmiyor ben kendi doktorum girsin diye evde çektim sancimi ama öyle dayanılmaz bı sancı değil en son 5 dakkaya inince gittim hastaneye sabaha karşı 5 te gittim hastaneye hastaneye girince hamile birinin bağırmasindan korktum sancim kesildi sanki beni nstye bağladı 1 saat öyle geçti nst de öyle çok sancı çıkmadı ama 6 cm acilma olunca saat 7 de suni sancı verdiler 8 buçukta doktorum geldi muayene etti açılma 8 cm olmuş dedi saat 10 da doğum girdim 10 nu 10 gece bebeği kucağımdaydi iyiki normal doğum yapmısim