Doğuma Hazırlık Doğum odası süsleme

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatyaperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
275
5
46
İstanbul
Merhaba kızlar,
Hastane odası süslemesi konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.. organizasyon firmaları deli para istiyorlar bu iş için, halbuki ben sade ve ucuza mal olacak bi süsleme istiyorum, sizler bu konuda neler yapıyorsunuz, odanızı süsleyecek misiniz, süsleyecekseniz nasıl yapacaksınız veya kime,nereye yaptıracaksınız? Aşağıda eklediğim fotolar benim istediğim süsleme tarzı. Aslında yapımı gayet kolay ama benim elimden gelmez

İstanbulda olsan eminönünde havuzlu han var. Orada istemediğin kadar hazırlanmış süs var ve bunlardan çok çok güzel. İnternetten de satış var. Araştırabilirsin. Ben süslübebek diye bir mağazadan aldım.

Bence sen yapabilirsin canm. Eli becerikli bir iki arkadaşından yardım al. Hastane odasına sadece yapıştırması kalacak şekilde yapın tasarlayın. Bi dünya para ister organizecilere versen.

Son düzenleme:

Kızlar benim bi arkadaşım gidip eminönünden tülleri almış, bende ona bu fotoları yollamıştım, kendisi dikmiş bana getirecek bakalım umarım istediğim gibi olmuştur, ama yinede detaylar için yine bi eminönüne gidip kendimde gezmek istiyorum havuzlu han ı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…