Doğum Öncesi&Sonrası

woooooooooow bence cok hosssss cok kibar duruyor baska ne seceneklerin var cnm ?
BIRO ELBISESI GIBI COK SEVIYORUM BEN BU TARZ KIYAFETLERII YA

kız burda büroda giyilmez böyle kıyafet yani ben giymem. beğenmene sevindi bu olmazsa başka bişey bakıcam düğün haftasonu.
ya ben öyle çok yakınımın düğünü olmayınca sevmiyorum pullu oayetli abiye şeyler giymeyi. sen öyle dedin ya çok mu resmi düğün için yoksa.

NISANCIM BENDE önceden pek yapmiyordum spor ama simdi öyle bi alistim ki tv bakarken mekik cekiyorum yatakta uzanirken popo calistirici hareketler yapipyorum hatta mutfakta yemek yaparken yada ayaktayken bile popomu SIKIP kaslarin calismasini sagliyorum

bi baslasan alisirsin bende aliskanlik yapti aklima geldikce bisiyler yapiyorum yere bisey düsse bile hemen egilmiyorum cömelipte aliyorum baya bi faydasini gördüm ben bunlarin karnimi elledigimde kasim var baya ama cok cok az bi göbek var bi SIKIMLIK oda gider....gitmesede pek belli olmuyor

ama cok güzel yaaaa bence cok hos almayi düsünüyorum bende öyle bi etek belden süperrrrrrrrrr bence giy onu cnm opuyorumnanaktan cok sade cok sik duruyor sanada cok yakismis buarada yerimseniben

hmmm anladim cnm ben tek belden eteklisini alicam öyle sandim tam incelemedim
cok gzel ama massallahhh baya yakismis sana

hıımmm bak şimdi kanıma girdin yaa bende de hiç öylke alışkanlıklar yoktur hamile kalmadan önce bile hafif göbeğim vardı şimdi de biraz daha fazla olarak kaldı bide sezeryan doğum yaptım ohh hepsi üst üste kaldı anlıcan :)) neyse bende denicem ama korkuyorum yaa dikişlere bişi olcakmış gibi geliyor dr 40 çıktıktan sonra egzersiz yapabilirsin demişti ama hiç denemedim

sibel oğluşunla süpersin canım.
canan kıııısss süslü böcü yakın yine ortalıgı harikasın canım.
deniz canım elbisen çok hoş yakışmış bencede giy derim.
nisan sende süpersin kilodan eser yok.
valla hastayım zor yazıyom sizi görünce dayanamadım ama:)

kızlar valla sülün gibisiniz maşallah hepinize...iki sizden bir ben eder işte...yarın devam edeyim diyorum diyetisyenime...yeter bu kadar tembellik...

denizcim bence çok yakışmış ve de çok zarif görünüyorsun
ben hiç düşünmedn giy derim

hüveyda tşk ederim canım
geçmiş olsun sana da en kısa zamanda iyileşirsin inşallah

denizz süper tatlım başka bişey arama hiç abartılı değil çok yerinde ve üzerinde harika durmuş

teşekkür ederim kızlar fikirlerinizi belirttiğiniz için sizi seviyorum söylemişmiydim opuyorumnanaktan

me guzel bebiscimkayra hic kilon yok eminim hic dogurmamis gibisin lafini cok duyuyosundur :)
Ayrica butun subat annelerimize masallah sanirim cok kilosu kalan kisi nerdeyse hic yok ve herkes cok fit bende cektirim kocisime bir kac resim bende ekliyecegim yeni halimi

canim cok tatli cikmissin fotografta saclarina fönmüü cektin kissssssss bende uzatip perma yaptiricaktimda kisa sac hosuma gitti birakicam böyle :))

massallah cnm sanada cok tatlisin kivircik sacta cok asiri yakisiyor buarada )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…