Doğum Öncesi&Sonrası

tesekkürler kizlar :kedi: a.s.

bebiscimkayra tatlim sifremi kaybetmistim istedim yollamadilar sonunda alabildim sifremi ama 2 hafta sonra sinavim var cnm ondan cok katilamiyorum malesef...

sibelcim senin şu çınarla uğraşırkenki doğal fotolarına bayılıyorum,kaç kere söyledim bizimkine ama yok hiç aklına gelmiyor çekmek:))

canan sen bu olayı bitirmişsin arkadaşım valla 2.yi doğurupta doğumun üzerinden daha 1 yıl bile geçmeden bu forma dönmek herkesin harcı değil.bu arada arkadaşınında objektifine sağlık süper..

canan sen geçekmisin? seni gördükçe komplekse giriyorum süpersin ya maşallah.bende 2 .çocuktan sonra böyle olacağımı bilsem hep hayalim olan 3. çocuğu biel doğururumkaydirigubbakcemile3

hülyacim asiyecim tesekkürler kizlar :kedi: a.s.
asiyecim deme öyle yaa üzülüyom bak sakin komplekse girme ,buarada bende cok kompleksliyimmmmmmm klava:

Aferın sana canan...2 cocuk ,okul,ev,koca...herseye ragmen kendını ıhmal etmıyorsun senı tebrık ederım kucuk yasta cok sorumluluk yorulmaman dılegıyle massalah sana

sibel çok tatlısınız yine çınarla maaşallah gerçekten bu doğal fotolarınız inanılmaz güzel.

canan sana bişey demiyorum zaten :umursamaz: saçın kilon havan herşeyinle harikasın tü tü tüüüü maaşallah

canan 87 lisin ve pekde genç sayılmaz mısın....oyy oyyyyyyyyyyy ben 81 liyim o zamn yaşlandımmı kıs hala kendimi on sekizlik zannediyorum....gerçi gösterdmiğim için heralde hihihihi

sağolun kızlar
zaten özel çekilenlerde kendimi nasıl bir kasıyorsam çok kötü çıkıyorlar P

maşallah çınara onun bayılıyorum saçlarına :))

cimcime sende yakıyosun yani hiç bişi diyemiyorm

sağol kübracım

bu arada sen de üflesek uçacak gibisin
nasıl bu kadar inceldin
maşallah
güzel gözlüm iremimi öp benim için

nisancim gercekten kimse dogurmus demez sana 41 kere massallah tatlim
daaaaaa anlamadigim bisiy var KISSSSSSSSS GITMISSIN DENIZIN KENARINA NIYE GIRMEDINNNNNNN :mymeka:

sağolun arkadaşlar:kedi:
canım su okadar soğuktu ki ayaklarımı sokabildim ertesi gün cesaretimi toplayıp birazcık girebildim eşim bile zor girdi hatta bida buraya gelmeyelim dedi (bu arada ayvalığa gitmiştik)
yok yaa göbek hala duruyor içime çekince bile gitmiyor mekik çekmem lazım ama nerdeee:1closedeyes:

kızlar kk vitrin topiğinede eklemiştim sizinde fikrinizi alayım arkadaşımın düğünü için bu elbise güzelmi pek içime sinmedi de.

nisancım kızların dediği gibi bayaaa zayıflamışsın hiç çocuk doğurmuş gibi değilsin maaşallah.

neyse cnm bidahaki sefere ins. sicak olur girersin bol bol :)) bizde göle gitmeyi düsündük amaaaaaaaa korkuyorum ormanin icinde bücükler felan vardir diye sositososito

hatta bazilari ciplak bile giriyor o göle cok rahat bi yer hiiiiiiiiic kiro yok gitmek isterdimde bebisle cok zor yaaa bi yerini issirir bücükler felan .........Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…