Doğum Öncesi&Sonrası

Ay ne guzelsiniz siz öyle Sibel ve Cinar, cinarin bakislari cok guzel en asagidaki resimde opuyorumnanaktan

sibel kilo kalmamış gibi görünüyor maşallah size ben de eylüle kadar şu göbüşü yok etmeliyim

sağolun kızlar
selincim çınar makinanın açılış sesini duyar duymaz hemen gözleri dikiyor :))

belkıscım valla özlemin yöntemi uyguluyorum
resim çekimi sırasında dik durup göbeği içeri çekme olayı yani P
yoksa bu datça ve arkadaşlarla geçen 1 hafta bana yaramadı emek emek verdiğim son 2 killoyu geri aldım
işin kötüsü göbiş de bir komik duruyor hele oturunca kıyafet üzerinden taşmasına hastayım

sibelcim yaa cok güzel cikmis fotograflariniz oglusunla beraber mükemmellllll giyim tarzin cok güzel spor :)) 41 kere massallahh size tatlim

sağol canancım ya
özlettin kendini
tan ve tuan nasıllar
az kaldı değil mi türkiyeye gelişinize

evet cnm az kaldi sayilir daha zaman belli degil okul durumuma bagli
tuan ve tan iyiler teyzesi bende koymak istiyorum fotograf ya baya oldu koymayali sacimida kestirdim boyattim koyiim :))
bende sizi cok özledim sibelcim :)) cinara kocaman massallah cok güzellesiyor bu oglannnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:

cumartesi aksam kahve icmeye gitmistik fotograf makinasinida almis yanina bol bol fotograf cekildik :))
bilseydim daha güzel bisiyler giyerdim :))

masallah canancim cok guzel görunuyosun, saclarinda cok yakismishem verilecek kiloda kalmamis gibi görunuyo vallahi

canan harikasın maşallah bırak anneyi gören evli sanmaz seni valla
ve hala kilo diyorsun çok kızıyorum bence böyle süper daha fazla zayıflama sakınlmaz:

vaooowwww
canan sen işi bitirmişsin
sakın bir daha ağzından kilo lafının çıktığını duymayayım
model kalite fotoğrafçı kalite e fotoğraflar da yakıyor yanii
10 numara olmuşsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…