Doğum Öncesi&Sonrası

canancım cidden çok farklıymışsın
yüzün çok şişmişmiş meğere önceki resimde ama o halinle bile çok şekersin

bebişlere koltuk verilmiyor kızlar sadece kendi kemerinize bağlamanız için ayrı bir kemer veriyorlar
bebişlerde enfeksiyon benzeri bir durum olduğunda veya burun tıkanıklığı varsa kulaklarına basınç farkı çok fazla etki edip çok ağlamalarına sebep olabiliyormuş yolculuk sırasında kabinde yanınızda mutlaka calpol ve okyanus suyu bulundurmak gerekiyormuş ben daha yeni öğrendim aklınızda bulunsun
bizimki bizim 2 ist. 1 ank. gidiş gelişimiz oldu tek problemimiz emerken yuttuğu havadan gaz sancısıydı

canancım türkiyede bu kadar katı değil kurallar ama annenlerin bir tanıdığında falan yok mu acaba biraz büyümüş bebişi olan
onlardan siz ordayken ödünç alsalar
boşu boşuna taşımasan
zaten çocukla eşya taşımak tam bir kabus oluyor (

canım yaa calpol derken şu ateş düşürücü şurubı kastettin dimi o şurup kaldırıldı yaa bildiğim kadarıyla..
kullanan varmı ki hala

tesekkürler kizlar aradaki farki göstermek istemistim bayaaa bayaa bi fark var

gercekten asiri sismis az sonra esimede göstericem aradaki farki kaydirigubbakcemile3
bilgilendirdigin icin ayrica tesekkür ederim cnm

ben burdan alicam cnm birde onlarin altliklari var disarda cocuk arasi gibi oluyor rahat ederiz 0-15 aylik icin en fazla 13 kiloya kadar tasiniyor onlardan aliyim degilmi sen kullaniyorsun sanirim araba koltugu yetiyormu onlar yoksa kücükmü geliyor cnm ? tanin boyuda uzun 69 cm

valla canancım kullanıyoruz sözde ama çınar hiç sevmiyor onda oturmayı hemen sıkılıyor kucağıma gelmeye çalışıyor
eğer uyuyup kalmazsa max. 10-15 dak kalabiliyor koltukta
bence artık küçük tiptekilerden almak çok mantıklı değill çünkü yavaş yavaş oturmaya başladılar normal oto koltuğuna ne zaman geçecekler araştırmadım pek ama

elifçim bir aralar söylenti olmuştu ama türkiyedeki calpol ile adı geçen calpol farklı bileşimlerdeymiş burada hala kullanımda sanırım her ne kadar biz almamış olsak da dr yazmıştı evde bulunsun diye
kullanımdan kalkmış olsa yazmazdı herhalde değil mi
gerçi bu devirde drlara güvenebilmek bile ayrı bir dert ya neyyyyssseeee

biz kullanıyoruz valla. yasaklanan bizim kullandığımız ilaç değil. bir yanlış anlaşılma var onun hakkında.

denizcim cok fazla fark var ama sen benim kadar sismemissin ne güzel opuyorumnanaktan
iki halinde cok hos duruyor tatlim

denizcim baya fark varmis canim ya, ama cok hossun hem fiziken hemde yuzun cok guzel canim önceki resimlerinden hatirladigim kadariyla
Bugun saat 5 te yolculuk var...

denizcim cok fazla fark var ama sen benim kadar sismemissin ne güzel opuyorumnanaktan
iki halinde cok hos duruyor tatlim

denizcim baya fark varmis canim ya, ama cok hossun hem fiziken hemde yuzun cok guzel canim önceki resimlerinden hatirladigim kadariyla
Bugun saat 5 te yolculuk var...

teşekkür ederim güzeller :kedi:

sevcan cnm valla 7 kilo hic fazlalik gibi duruyor verirsin onlarida benimde 1 kilo fazlam var ideal kiloma ama eski kiloma kavusmaya 4 -5 kilom var :gitme: iki gündür dikkat ediyorum bakalim
kac kilosun cnm

canan 66, 67 arası gidip geliyorum doğumdan önce 60 tım çokta iyidi bana göre canım 67 de takılı kaldım gitmiyo:gitme:

Kızlar süpersiniz inşallah ben de hamileyken ( ki daha değilim:) ) az kilo alırım ve hemen veririm:)) Bayıldım yaaa ben de bebiş istiyorum hemenn... Şeyyy bişey sorsam siz tecrübeli annelere olur mu??
Biz geçen aydan beri bebek çalışmalarına başladık... Adet tarihim 20 Ağustos'du. Belki olmam hamileyimdir diye bekledim ama normal adet oldum. Bu üstüne görme dedikleri de olabilirmiş... Sonra biz bebiş çalışmalarına devam ettik. 20 Eylül de önümüzdeki adet tarihim. Sizce ben idrar testini şimdi yapsam sonuç alır mıyım(

ooooooo massallah baya boyluymussun cnm
62 ideal kilon simdide hic fazlan var gibi görünmüyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…