Doğum Öncesi&Sonrası

Sevcancım gayet güzel görünüyorsun canım kadının da çok zayıf olması güzel deil şöle giydiğini doldurcaksın:dilcikar:

üstüne görme denilen adet normal adet gibi değil kanama oluyo ama az ve düzensiz oluyo ben kızıma hamileyken öyle olmuştu ve 5 günde kesilmişti 1 hafta sonra test yaptığımda çift çizgiyi görmüştüm...
inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın annelik muhteşem bi duygu...

Sevcancım gayet güzel görünüyorsun canım kadının da çok zayıf olması güzel deil şöle giydiğini doldurcaksın:dilcikar:

eve özlemcim doldurcaksın kıyafet elbiseler hoş duruyoda benim mesele göbekteeee kilomu takmıyorum ama göbekkk doğumdan sonra sarmadım ondan mı bu kadar çıkıyo anlamadım

eve özlemcim doldurcaksın kıyafet elbiseler hoş duruyoda benim mesele göbekteeee kilomu takmıyorum ama göbekkk doğumdan sonra sarmadım ondan mı bu kadar çıkıyo anlamadım

hayatim bende hic sarmadim göbegimi dogum sonrasi gider onlar cnm mekik cek aklina geldikce tv bakarken uzan koltuga cek mekik...... eminim ise yarar :hulya:

ooooooooooo 3. sayfalara düsmüs bu sayfa koymuyonuzmu fotograf güzel annelerr
bende cekip koyum baya oldu koymayai

bugünlerde ben genelde bunlari giyiyorum havalar yagmurlu kapali hic giyinesim gelmiyor üstüme bisey gecirdigim gibi cikiyorum sokaga,,,,

hayatim cok tatli cikmissiniz ..oglun nekadarda sana benziyor kocaman massalahh ikinizede

sevgicim saol hayatim o senin kendi güzelligin .. :))

hayatim cok tatli cikmissiniz ..oglun nekadarda sana benziyor kocaman massalahh ikinizede

sevgicim saol hayatim o senin kendi güzelligin .. :))

Bu yazını eşime göstericem..O devamlı kendisine benzediğini savunuyo oğlumun ama çatlasada patlasada bana benziyor iştee

kaydirigubbakcemile3

heheeeee tabi hayatim tabiki sana benziyorrrrr hani azicik benzemek farkli ama seninki tipatip sen massallahhh

ay maşallahh çok imrendim
ben doğum yapalı 12 gün oldu 3 kg kaldı eski kg gelmem için
saçını değiştirmen fln çok ayrı bi hava katmış
ben şuan ailemin yanına geldim 40 ımı çıkarmak için şehir dışındayız yani
eşime dönerken bende komple değişip gitmek istiyorum röfle düşünüyordum ama şimdi seni görünce belime varan saçlarımı bu model kessem mi diye düşünmeye başladım
hadi bana fikir verin nolurrr

Benim saçımda belime kadardı..Ama 3.aydan sonra dökülmeye başladı..Ewin heryeri saç oluyodu..Aldım makası elime gitim banyoya o hiç kıyamadıgım saçlarımı biraz kestim..

Ertesi haftada kuaföre gittim baya bi kısalttım..Eşim ilk önce saçların nereye gitti diye üzülsede sonra çok yakıştırdı..İnsan kendini biraz garip hissediyo ama bence kısa saç daha iyi..

Ama eger kestirdikten sonra üzülecegini düşünüyorsan hiç kestirme..

yıllardır uzun kullanıyorum saçlarımı
sadece bir kez kısaldılar oda kuaför kurbanı olduğumdandı
çok üzülmüştüm evet..
ama şimdi dönüşte kocik hem şaşırsın hem büyülensin istiyorum 3 kg fazlam kaldı veririm gibime geliyor onu da napsam of çok kararsızım:sinifsinif:

Kırkın çıkana kadar 3 ten fazla bile verirsin..Öyle kolay gdiyoki kilolar..Hele emziriyosan dahada kolay gidiyor..

Zaten belli bi süre sonra saçların dökülmeye başlar..Yani hemen hemen herkeste bu problem ortaya çıkıyor..Onun için istemesende kestirmek zorunda kalıosun..Dediğim gibi ben memnun kaldım kısa saçtn..ıyi bir kuaföre gidersen sorun olmaz heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…