Kızlar süpersiniz inşallah ben de hamileyken ( ki daha değilim:) ) az kilo alırım ve hemen veririm:)) Bayıldım yaaa ben de bebiş istiyorum hemenn... Şeyyy bişey sorsam siz tecrübeli annelere olur mu??
Biz geçen aydan beri bebek çalışmalarına başladık... Adet tarihim 20 Ağustos'du. Belki olmam hamileyimdir diye bekledim ama normal adet oldum. Bu üstüne görme dedikleri de olabilirmiş... Sonra biz bebiş çalışmalarına devam ettik. 20 Eylül de önümüzdeki adet tarihim. Sizce ben idrar testini şimdi yapsam sonuç alır mıyım(
ooooooo massallah baya boyluymussun cnm
62 ideal kilon simdide hic fazlan var gibi görünmüyor ama
Sevcancım gayet güzel görünüyorsun canım kadının da çok zayıf olması güzel deil şöle giydiğini doldurcaksın:dilcikar:
eve özlemcim doldurcaksın kıyafet elbiseler hoş duruyoda benim mesele göbekteeee kilomu takmıyorum ama göbekkk doğumdan sonra sarmadım ondan mı bu kadar çıkıyo anlamadım
hayatim cok tatli cikmissiniz ..oglun nekadarda sana benziyor kocaman massalahh ikinizede
sevgicim saol hayatim o senin kendi güzelligin .. :))
evet canım canan haklı oğluşun aynı sen
resimlere bakarken eski halimle arasinda nekadar fark var diye sasirdim
saskinligimi sizlerle paylasmak istedim hamilelik nekadar degistiriyor insani kizlar
hele ben nekadar cökmüsüm
aradan bukadar zaman gecti eskilere bakinca bi acayip oldum
süper duygulardi ama o melegin hareketlerini hissetmek heryere onuda tasimak
rabbim herkeze yasatsin cok güzel günlerdi hic cikmasin istiyordumm
erkekler bakarsa varyaaaaa duamdir aninda pc nize vurus girsin bakamayin ins,
ay maşallahh çok imrendim
ben doğum yapalı 12 gün oldu 3 kg kaldı eski kg gelmem için
saçını değiştirmen fln çok ayrı bi hava katmış
ben şuan ailemin yanına geldim 40 ımı çıkarmak için şehir dışındayız yani
eşime dönerken bende komple değişip gitmek istiyorum röfle düşünüyordum ama şimdi seni görünce belime varan saçlarımı bu model kessem mi diye düşünmeye başladım
hadi bana fikir verin nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?