Doğum Öncesi&Sonrası

saol tatlim eski halime göre kilom var daha........
kocis cekti cnm hadi cabuk ol isim var dedi durduuu

Son düzenleyen: Moderatör:
aybuke canım ya sonunda senide gördük valla çok seviindim,böyle yüzünü görüpte yazışmak daha güzel oluyor.bu arada seninde fazlan kalmamış gayet hoşsun hayatım,ben bahsettiğine göre fazla bekliodum açıkçası.ay hele o sancı çekerkenki foton içim cız etti tekrar o anları hatırlayıp:)) bide maşallahh kuzumaa çok tatlı olmuş

canan kızzz delisin sen ya,hala kendini beğenmion bidaha sakın vücudundan şikayet ettiğini duymayayımklava: saçlarında çok güzel canım,bu arada kendi düzlüğümü yoksa fönmü çekiosun canancım

Son düzenleme:
saol hülyacim ben hic fön cekmesini bilmem kendi düzlügü ... uclar disa dogru cikiyor biraz fark etmisindir :))
senide görmek istiyoruzzzzzzz msnde fotograflardan gördük ama bebisli halini görmedim ben sanirim

ya bi türlü fırsat bulupta çekemiomki,dıları çıkarkende hep apar topar çıkmış oluyoz bugün sözde çekicektim ama olmadı yine,yarın kociş evde ona çektiririm artık

kızlar dogumdan önce,hamleyken ve dogumdan sonra bakın farkı fiyatı:)alkisalkisalkis zaten ne kadar kilo aldıgım bariz:)

Eklentiler

• $PIC_0007.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $ben1.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $Görüntü102.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 84
aybuke maaşallah seninde bşieyciğin kalmamış kızınla çok tatlı çıkmışsınız

canan senin rengin kesinlikle siyah bence başka bi renk hiç deneme çok güzel
olmuş saçların ha şöyle yaaa .

serçecik sanada maaşallah çok güzel bi anne olmuşsun.

sagol canım..maşallah sende öylesin

serçecik hamile kalmadan önce baya bi zayıfmışsın.
şimdi biraz kilo kalmış ama çok güzelsin canım

hamile kaldığım sıralar çekilmişti

doğumhanede plates topunun üstünde:)) doğumada girsek yapıoz bak sporumuzu:))

azönce çekti kociş,dışarı çıkmaya hazırlanıom

hülya valla sende hiç doğum yapmış gibi değilsin bu nebee hepiniz manken gibi buarada ikinci resmi görünce sancılar aklıma geldi 3 saat sürdü ama sanki 3 gün gibiydi yaaa

:hülya ayy o sancı halin ne kıız görünce bir tuhaf oldum.
.hamile karılar bu fotoyu görürse tırsar dogurmaktan.:CüvCüv:
canım çok güzelsin.gerçekten genç kız gibisin maşallaaaaaaaaaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…