Doğum Öncesi&Sonrası

hamile kaldığım sıralar çekilmişti

doğumhanede plates topunun üstünde:)) doğumada girsek yapıoz bak sporumuzu:))

azönce çekti kociş,dışarı çıkmaya hazırlanıom

hüyacım harikasın valla ay benim de sancı resimlerim var da bi görsenizzzz delikafadulden laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı yasakkelime
bir s-yandan sancı çekiyorum bir yandansuyum akmaya devam ediyor bir yandan sütüm gelmiş önlükte sütlekeleri ayyyyyyyyyyyy ne günlerdi ama yaaaaaa:1shok:

ayy kızlar iyki koymuşum fotoları acayip iyi hissettirdiniz valla,çok saolun canlarım:asigimpuyorumnanaktan

doğumda sütünmü geldi çok ilginç ben bebek emmeden gelmez diye biliyordum

canım benim daha hamileyken akmaya başladı ama şimdi sor damla akmıyor nevada sönük balınları emiyor kuzum

hülyacım maşallahın var tütü tüüü
sancı fotonda çok korkunç suratındaki acıyı hissedebiliyorum:çok üzgünüm:

Masallah Vidicim sanki hic dogum yapmamis gibisin, sen kac kilo almistin ki,ve hic geriye kilon kaldimi?
Benim eski halime daha 3 kilo var, ama ben daha vermek istiyom :)

sevcan valla bende fotoya bakınca kötü oluyom aslında

selincim 20 kilo aldım ben.50 idim 70le doğuma girdim.şuan 53 falanım ama bende vermek istiyorum bikaç kilo daha.evlemdiğinde 42 kilo idim o kadar vermicem tabi ama 48 falan olursam daha iyi olur diye düşünüyorum.ama acelem yok şuanki halimde rahatsız etmio beni,en azından eski giysilerimi kulanmaya başladım:)

maşallah kızlar hepinize hepiniz çok güzelseniz
kendinize iyi bakıyorsunuz
çok beğendim hepinizi

oh maşallah Canan cım çok hoşsun canım ve evet senin saç rengin bu bence de macera arama bir daha bu renk iyidir yanii.
Serçecik yanlış anlama ama kilo almış halin mi deyim yoksa anne olduktan sonraki halin mi diyeyim çooook daha güzel bence bence çok kasma kendini. belki 2 kilo falan ama fazla verme .Süpersin.
Hülya bize laf atana bak sen minileri çekmişsin bile şimdiden harikasın valla .maşallah maşallah .
Ama senin boyun uzun duruyor kaç cm boyun 48 kilo çok az değil mi yaaaa?

Ay ne guzel valla,bende eski kiyafetlerimi giyebilsem bir:çok üzgünüm:, hamilelikten öncesini demiyorum daha öncesindeki kiyafetlerimi cok özledim , hic birini atmadim valla bir gun o kiyafetleri giyinecegimi biliyorum, insallah o gun yakindir:Saruboceq:

Dün dışarı çıkmadan biraz salık çıkmışım demedi eşimde dik dur falan diye :)))

sercecikkkkk cok tatli cikmissiniz bebisinle :)) 6 kilo fazla bisey degil tatlim verilir

hülyaaa sana bisey diyemicem fotograflar herseyi söylüyor zaten cok güzelsinnn eski halinede dömüssün :))

özlemcim sende moda evinden firlamis gibisin anacim cok güzel giyiniyon ben cok begeniyorum kiyafetlerini :)) cokda yakisiyor giydiklerin

hülyaaa bende bi giyim mini eteklerimi belki olurlar heveslendirdin benide bak simdi delikafadulden
hepsini kaldirmistim giyimde olursa ne mutlu banaaaaaa delikafadulden

özlem sende hulya gibi cok fitsin, sanki dogum yapmamissin valla.Ben hedefledigim kiloya bir varim bende koyucam resmimikaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…