Doğum Öncesi&Sonrası

maşallah ya hiç birşey kalmamış....
Darısı basıma
bu arada ethica hastanesinde sanırım yaptın dogumu benide cok zıplattılar plates topunda ama işe yaradı anında 8 cm oldu :))

Canan ---Özlem---serÇecık---aybuke hepınız sÜpersınız ya hıÇbırsey kalmamıs tÜtÜtÜÜÜÜ 41 kere masallah...10 kılom kaldı tıkandım kaldım gıtmıyo ...20 mısı gıttı 10 nu kaldı :)))
moralmAn yıkık durumdayım (

Maşallah kızlar hepiniz çok tatlısınız. .Canancım ya çooooooooook şekersin..zemuszemus Hülyacım sende aacayipsin vallaha çok şirin annelersiniz.hihoyyyt .bende çekinince bırakırım bende kilo verdim ama dahada fazlam var onlarıda versem iyi olucak,gerçi hülya senin kadar çıtır bi anne olamam heralde,hiçbir zaman 60 ın altına düşmedim ben.

Hülya bize laf atana bak sen minileri çekmişsin bile şimdiden harikasın valla .maşallah maşallah .
Ama senin boyun uzun duruyor kaç cm boyun 48 kilo çok az değil mi yaaaa?
teşekkür ederim canım sende züperrr görünüosun valla çok şuhh:)
boyum uzun değil canım bücür bişiyim ben:) 158 falan 48de ii oluyo
hülyaaa bende bi giyim mini eteklerimi belki olurlar heveslendirdin benide bak simdi delikafadulden
hepsini kaldirmistim giyimde olursa ne mutlu banaaaaaa delikafadulden
hadi çıkart kaldırdıklarınıda giyy bak yaz geldi giy göster bizede gözümüz bayram etsin süper anne:)
gerçi hülya senin kadar çıtır bi anne olamam heralde,hiçbir zaman 60 ın altına düşmedim ben.
ne demek olamam canım biz hepimiz çıtırız ister 40 olsun ister 80,şubat anneleri=çıtır anneler
maşallah ya hiç birşey kalmamış....
Darısı basıma
bu arada ethica hastanesinde sanırım yaptın dogumu benide cok zıplattılar plates topunda ama işe yaradı anında 8 cm oldu :))
saol durucum.evet cnm ethicada yaptım.valla bende acayip rahatladım topta(yani o rahatlamış halim-tatlicadiarzu-)

duru maşallah çok tatlısınız kızında sende annelik çok yakışmış...

canım çok güzelsin maşallah,ilk resmindeki saçlarında çok hoş canım bence yine öyle yap çok yakışmış

maşallah çok güzelsin durucum
yaw bide niye alıntı yaparlarki analmıom resimleri alıp napçaklar

AYYY Kızlar çok utandırdınız valla ne diyeceğimi şaşırdım .
Hülyaaa ciddimisin sen uzun görünüyorsun yaa şaşırdım bak şimdi.
Duru harikasın canım annelik hamilelik çok yakışmış biraz kilo var ama olsun adaş kıızlarımız sağolsunlar onlarda gider zamanla .Can sıkmaya değmez

canancım kesinlikle saç rengini değiştirme bir daha
gözlerinin güzelliği ortaya çıkıyor koyu renkte süpersin :)

Hülyacım tam çıtır izmirli olmuşsun sen tekrardan kocaman alkışşş
derinlerin anneleri :))
özlemcim salık halin buysa diycem ama diğer halini zaten biliyoruz tatlım :))
çok şık olmuşsun
durucum o bahsettiğin fazlalıkların gitmesi biraz zamana yayılıversin sen kucağındakinin keyfini sür yeter çok yakışıyorsunuz birbirinize

duruuuu ben seni hiç böyle hayal etmemiştimmmmmm opuyorumnanaktan
bidemenn cok şeker çıkmışsınnnnn delikafadulden

aboooo -tatlicadiarzu- hülyaaaaaaaaaa inanmıyorum sen hakketen dogurdunmu yaw kötükedihüso bu ne hal lise kızları gibim turkbayragi

saol hayatım...yayıla yayıla bi hal oldular....neyse biraz daha yayalım:))

o senin harikalığın hayatım....saol canım dogru adas kızlarımız sagolsunlar saglıklı olsunlarda zamanla gider
öpüyoruz kuzumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…