Doğum Öncesi&Sonrası

canım çok güzelsin maşallah,ilk resmindeki saçlarında çok hoş canım bence yine öyle yap çok yakışmış

tesekkür ederim canım....yaaa o sac dahamı cok yakısmıs...neyse yeni boyattım biraz kullanayımda degiştiririz ara ara...
değişiklik yapmayı kendimle oynamayı severim :))

maşallah çok güzelsin durucum
yaw bide niye alıntı yaparlarki analmıom resimleri alıp napçaklar

tesekkür ederim tatlım....
bu sözleri duyunca moralim yerine geliyo...dogumdan sonra bu sözlere cok ihtiyacım vardı...
bu arada alıntı yapmasınlar diyorsun kızımın resimlerini alıntı yapmısın sen bakımmmmm seni seni :jeyyar:

duruuuu ben seni görmemistim cok tatlisinnnnnnnnn
cok güzel cikmissin hayatimm

:hülya ayy o sancı halin ne kıız görünce bir tuhaf oldum.
.hamile karılar bu fotoyu görürse tırsar dogurmaktan.:CüvCüv:
canım çok güzelsin.gerçekten genç kız gibisin maşallaaaaaaaaaaahh

hüvik sen bei görmedin heraldeee bir bak ayolll, hülyada ne var kiii, ben gerçi en masum halimi koydum daha beterleri var, hele ki videomu izeseniz korkasınızzz, ama ben gülüp geçiyoruum

duru ben d eseni ilk kez görüyorumm, ayol annelik gelmiş yüüzne, mesela bana hep şey diyorlar, genç kız gibisin, hani doğum yapmış gibi bir annelik havası yok diyorlar, buna sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum

yani benim eski halimle bir farkım yok ama sana bir ağırlık gelmiş sankii,, iyi manada diyorum...

fazlalık kalmış ama gider yaaa daha çok erken,

cimcime seni gördüm formun güzel bence dee,, ama eski resimlerine göre az biraz kalmış ama sana yakışmış yaaa, bir de hamilelik fotonu göderseydin yahuuuuu, koca göbekli halini d egörseydik

Allahım Allahım sen bütün güzellikleri Şubat anneleri topicinde mi topladın kızlar maaşallah hepinize bende koyucam foto ama bakamıom onlara koymuom canavar gibi olmuşum sancıdan

hüvik sen bei görmedin heraldeee bir bak ayolll, hülyada ne var kiii, ben gerçi en masum halimi koydum daha beterleri var, hele ki videomu izeseniz korkasınızzz, ama ben gülüp geçiyoruum

ayy birde videomu çektin kızzz. zamn geçince sanki o günler hiç yaşanmamış gibi geliyo degilmi.
ben dogumdan sonra çok şişmiştim kendimi görünce korkuyordum. onun için resimlerimi sildim uzaktan olanlar var sadece.

saol hayatım...evet annelik cok yakısmıs diyor herkes genelde...agır olmakta bi baska güzel...biraz üzülmelisin bence :))) dermişim sakaydı

komple bir resim değil ama koydum :))
bu ara pek çekilmedim bu önceki haftaydı sanırım

sibelllllll cok hossun cnm hele bu oglannn ayy öp kokla benim icin onuuu

buda bugün cekildik kizlar minilerden iki c tanesi oluyorda bitane var hic olmuyor .......... kalcalardan biraz kilo kalmis yani

burda hamile kaldigim siralar

budaaaaaaaaaaaa dogumdan iki gün öncesiiiii

oglum krese gidicektiii kocisle bende sonra hastaneye.... cabuk cabuk dedi durdu coraplarimla cekmis beniiihastanede yer yok diye ertesi gün cagirdilar dogum icin ...... simdi bakiyomda corapli corapli cok komik cikmisim

çınarın anasııııııııı oglunla beraber ne kadar hoşsunuz.
acucuk ta bize dönseydin güzellini görseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…