- 30 Nisan 2016
- 4.175
- 10.271
- 208
- Konu Sahibi Turunc chemist
Midem bulandı ya, oradaki bir kap yemeğe bile göz koymuşlar.Bana kızanlar vs oluyor anlayabiliyorum ancak ben şu aile hakkında size en özetle şunu söyleyeyim, eşim geçen kış ameliyat oldu. 2 refakatçi kaldık. Hastaya özel refakatçiye ayrı yemek çıkıyor. Biri zaten aç kalıp dışardan yiyor, geçmiş olsuna gelen insan, hastaya ve refakatçiye gelen yemeği çocuğuna kocasına yedirdi eve gidip yemekle uğraşmamak için. Şimdi ben bu insanlar için her tarafım ağrırken cebimden tonla masraf yapıp karnını doyurmak zorunda mıyım ki ? İlk 14 haftam kusmalı sıçmalı geçti resmen. Evde bir kap yemek pişmedi her günümüz tostla peynir zeytinle geçti. Herkes bunu bilirken iyileşirsin canım deyip geçtiler ne yediniz demediler/ şimdi ben niye ameliyatlı halimle aç mısınız diye sormak zorunda kalayım ki
Aslında 40-50 kişi hiç gelmese daha iyi olur. Eşine desen de şu akrabalar en azından ilk bir ay eve hiç uğramasalar olmuyor mu? İlk bir ay kimse gelmesin, bir aydan sonra da insanlar cümbür cemaat gelmesin. Böylece yemek bilmem ne derdi de olmaz.