Tam cinnet gecirmelik, ilk konumu okuyunca yanlış anlasiliyor hani onlar pasta kurabiye yapıp getirecek ki sen gelenlere ikram et diye gibi anlaşılıyor ama bunlar sanki düğün evi gibi yıkılmaya yer arıyor, sakın firsat verme bu sıcakta milleti mi doyuracaksinz
Ben de 2-3 haftaya doğum yapacağım inan yatılı misafir vs hiç uğraşamam, sadece annem gelecek bu hafta sonu o da bebeğin hazirligini yapacak ve benimle kalacak, o kadar misafir çocuk vs bak tecrübeli biri olarak söylüyorum kesinlikle kabul etme, isteyen azcik görüp gitsin, ben şuan hiç birşey yapmıyorum yapamiyorum 2. Doğumm olacak benim, hafta sonu temizliğe Bir kadın gelecek sonrasında annem gelip hazırlığı yapacak, annem de dondurucuya birşeyler hazırlayacak ama onlar bizim için misafir vs değil
Senin bu halinle gorumcen sana mı geldi ? Benim evime kimse gelmiyor, yemek için KV ye gidiyoruz, çünkü kizima o bakıyor ben çalıştığım için orda da her işi eşim yapar, benden bir bardak çay bile beklemezler, bazen kv ye biz oradayken misafir gelir eşim ve kv ağırlar onları ben de oturur çayımı içerim bak ama bunlar zamanla oluyor keşke görümce geldiginde hiç yerinden kalkmasaydin eşim yapsaydi herşeyi, doğumda kesinlikle öyle yap annene de hizmet ettirme kimseye