Haritanizla alakali ozel olarak merak ettiginiz bir konu varsa ozelden mesaj atabilirsiniz.27.08.1992
00:20 (gece)
Çankırı
MerhabalarAslında inanmıyorum astrolojiyesadece 3. Kişi olmak için gıcıklığına yazdım
MerhabaGec mi kaldim ben de isterdim
Karakterimle ilgili yorumlariniz icin tesekkur ederim3.kişiyim gayet kuralına uygun yazdım ama sözünden dönüyorsan da sen bilirsin, senin karakterin bir şey diyemem
Aynı astroloji haritası gibi oldu dimi. Ben de bu işe gireyim var bende de bir şeylerKarakterimle ilgili yorumlariniz icin tesekkur ederim
01.01.1997 saat 00.30Merhabalar,
Mutlu yillar dilerim hepinize..
Bu basliga dogum gununu, gun ay yil seklinde yazan ve dogum saati net olan, dogum yerini belirten, 3 kisiye ucretsiz olarak dogum haritasi yorumlamak istiyorum.
Amacim aldigim astroloji egitimlerini kullanarak kendimi gelistirmek bunu yaparken de 3 kisinin hayatina mumkunse ışık tutabilmek..
Cok sevgiler
03.01.1994 03.30 İzmir KonakMerhabalar,
Mutlu yillar dilerim hepinize..
Bu basliga dogum gununu, gun ay yil seklinde yazan ve dogum saati net olan, dogum yerini belirten, 3 kisiye ucretsiz olarak dogum haritasi yorumlamak istiyorum.
Amacim aldigim astroloji egitimlerini kullanarak kendimi gelistirmek bunu yaparken de 3 kisinin hayatina mumkunse ışık tutabilmek..
Cok sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?