- 31 Ekim 2006
- 2.837
- 3.169
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenebilirsiniz rektifikasyon ileMerhaba arkadaşlar bu astroloji olayına biraz merak saldım ama bu durum hep doğum saatim konusunda takılıyor.
Doğumum akşam vakitlerinde olmuş ama net bir saat yok. Bunu nasıl öğrenebilirim. Bir bilgisi olan var mı?
Astrolojik olarak doğum saati bulma konusunda bilgi almak istemiştim sadece.Neyi sorduğunuzu anlamadım.Doğum saatini soruyorsunuz sanırım Yani bunu ya anneniz bilir yada sizi doğurtan hemşireniz, ebeniz, doktorunuz, belki hastane kayıtları. artık kim varsa yanınızda onlar bilebilir
Rektifikasyon işlemi hakkında bilgi almak için sormuştum ama bilmeyenlerin dalga geçmesi de ironik olmuş..Bence 19.03 te doğmuş gibi duruyorsunuz
Teşekkür ederim aradığım mevzu buydu ama ne yazık ki 3 saat aralığı belirleyemediğim için olmadı, öğrenemedimRektifikasyon (Doğum Saati Belirleme ) diye bir yöntem ile Dinçer Güner adlı astrolog doğum saatini bulabildiğini iddia ediyor. Tabii doğum saatini 3 saatlik bir süre içinde bilmek lazımmış.
Yani sabah 05:00 ile 08:00 arasında doğmuşum gibi bir bilgi verebilirseniz hayatınızda yaşadığınız önemli bir kaç olay ile ilgili de tarih verebilirseniz doğum saatinizi hesaplayabiliyormuş. Link ekledim orada ayrıntılar yazıyor.
Rektifikasyon (Doğum Saati Belirleme)
Teşekkür ederim cevap için, ama maalesef net 3 saat aralığı veremediğim için olmadı.Öğrenebilirsiniz rektifikasyon ile
Dalga gecilmeyecek gibi değil.Rektifikasyon işlemi hakkında bilgi almak için sormuştum ama bilmeyenlerin dalga geçmesi de ironik olmuş..
Nasıl öğrenebilirim diye sormuşum acaba dalga geçilebilecek kısmı anlatabilir misiniz?Dalga gecilmeyecek gibi değil.
Hmm anlaşılmamış demek. Şöyle anlatayım. Doğum raporu olmadan bunu öğrenmenin gerçekten bilimsel ve doğru bir yolu olduğunu düşünüyor olmanızla dalga geçtim tabii kiNasıl öğrenebilirim diye sormuşum acaba dalga geçilebilecek kısmı anlatabilir misiniz?
Biliyorsanız rektifikasyon dersiniz bilmiyorsanız susmak da bir erdemdir..
Gayette doğru çıkıyor. Ben bildiğim halde rektifikasonla baktırdım doğru çıktı aşağı yukarı. Zaten tam saat çıkması değil aşağı yukarı yakın olması yeterliHmm anlaşılmamış demek. Şöyle anlatayım. Doğum raporu olmadan bunu öğrenmenin gerçekten bilimsel ve doğru bir yolu olduğunu düşünüyor olmanızla dalga geçtim tabii ki
Astroloji bölümünde astroloji yöntemini sordum Astrolojiye inanıyorsanız onun yöntemine de inanıyor olmanız gerekir sanırım.Hmm anlaşılmamış demek. Şöyle anlatayım. Doğum raporu olmadan bunu öğrenmenin gerçekten bilimsel ve doğru bir yolu olduğunu düşünüyor olmanızla dalga geçtim tabii ki
Yoo gayet de dalga geçtim. Nereye ne yorum yapacağıma, neyle veya kimle dalga geçeceğime de siz karar vermeyin isterseniz he?Astroloji bölümünde astroloji yöntemini sordum Astrolojiye inanıyorsanız onun yöntemine de inanıyor olmanız gerekir sanırım.
He yok inanmıyorsanız da sizin tercihinizdir ama astroloji bölümüne gelip de astrolojik bir unsuru öğrenmeye çalışan bir konu ile dalga geçmek gibi bir lüksünüz yok işinize bakın..
Biraz dolu bir insan olsanız zaten adam gibi yazarsınız da belli ki nerede nasıl davranacağını bilmeyen lakayt bir yapınız var.Yoo gayet de dalga geçtim. Nereye ne yorum yapacağıma, neyle veya kimle dalga geçeceğime de siz karar vermeyin isterseniz he?
Çok haklısınız gerçekten, doğum haritası aşırılar aşırısı önemli bir konu. Sanırım o konuda tezler yazıp seminerler vereceksiniz çok dolu bir insan olarak. Başarılar şimdidenBiraz dolu bir insan olsanız zaten adam gibi yazarsınız da belli ki nerede nasıl davranacağını bilmeyen lakayt bir yapınız var.
O yüzden boş boş konuşup, eğlenmek için var olan mizah bölümü anlatacağım ama işinize gelmeyecek ya da anlayamayacaksınız ve kelime israfı olacak.
Bakın işinize dedim, konu sizi ilgilendirmiyor!
Dolu insan mevzusu konu ile ilgili değil üslup ve adap ile ilgiliydi.Çok haklısınız gerçekten, doğum haritası aşırılar aşırısı önemli bir konu. Sanırım o konuda tezler yazıp seminerler vereceksiniz çok dolu bir insan olarak. Başarılar şimdiden
Yoo üslubum ve adabım her zaman pörfektodur. Beğenmediğiniz bir nokta olduysa o sizin üslubunuzla ilgilidir. Mesela işine bak filan diyince artık ben ne desem üslubum normal kaçar yani. Hani ayarlanan çıtadan dolayıDolu insan mevzusu konu ile ilgili değil üslup ve adap ile ilgiliydi.
Anladım. Bende dıgum saatimi biliyorum mesela ama astrolok olarak bilmiyorumAstrolojik olarak doğum saati bulma konusunda bilgi almak istemiştim sadece.
Rektifikasyon deniyor sanırım, o yüzden sormuştum.