Canım hiç belli olmuyordu son hafta hareketsiz diye acile gittim bile ama doğumdan Birgün önce hiç durmuyorduCanım bu son haftanda bebek hareketlerinde azalma olmuşmuydu
Amin canm Allah razi olsn ins herkesn dogumu kolay gecer. Bugun kontrole gittim 40 hafta olduk hala belirti yok sanci cikmadi yanlz bebek iri haftasindn onde gidiyor ve kilosu fazla doktr sekerden supelendi bnm sekerm yok seker yuklemeside normal cikmisti yarn yine gel aclik tokluk sekerine bakalm dedi gitsem mi gitmesem mi bilemedim bebegm basndan beri iriydi genetk olblir demislerdi ama son haftlrda seker cikar mi acaba yoksa doktr iri oldgndn mi sekere bklsn dediAllah'ım yardımcın olsun canım öyle bı an ki o an sanki bı güç sana yardım ediyor güç veriyor doğuramayacagim dediğin an bı güç sana yardım ediyor
Doktoruna güven canım git bence canım son günlerin zaten bebisini riske atmaAmin canm Allah razi olsn ins herkesn dogumu kolay gecer. Bugun kontrole gittim 40 hafta olduk hala belirti yok sanci cikmadi yanlz bebek iri haftasindn onde gidiyor ve kilosu fazla doktr sekerden supelendi bnm sekerm yok seker yuklemeside normal cikmisti yarn yine gel aclik tokluk sekerine bakalm dedi gitsem mi gitmesem mi bilemedim bebegm basndan beri iriydi genetk olblir demislerdi ama son haftlrda seker cikar mi acaba yoksa doktr iri oldgndn mi sekere bklsn dedi
Gidcem bakalm cnm ne cikacak ins bisey cikmazDoktoruna güven canım git bence canım son günlerin zaten bebisini riske atma
Sağol canım bi kaç gün hareketsizdi şimdi daha iyi inşallah gelmesi yakındırCanım hiç belli olmuyordu son hafta hareketsiz diye acile gittim bile ama doğumdan Birgün önce hiç durmuyordu
Sağlıcakla gelsin inşallah canımSağol canım bi kaç gün hareketsizdi şimdi daha iyi inşallah gelmesi yakındır
Kız mı erkek mi canımKizlar dun gittim aclik tokluk sekerine baktilar normal cikti bugun 40+2 olduk hala gelen giden yok yarn yine kontrle gidcm bakalm hayrlisi artik
Sabır canım doktoruna güven allahim bebegine sağlıcakla kavuştursun insKizlar dun gittim aclik tokluk sekerine baktilar normal cikti bugun 40+2 olduk hala gelen giden yok yarn yine kontrle gidcm bakalm hayrlisi artik
Hayirli olsun evladiniz. Allah anali babali buyutsun, saglik sihhat afiyet versin. Kac kilo dogdu bebeginiz?Ben dogum yaptm kizlar dun kontrole gelmstm bebegn suyu azalmis diye yatis verdiler gece 12 ye dogru sezaryan oldm bebegm braz tombisti o yuzdn sezaryana aldilar
Amin saolun darisi bebek bekleyen herkesin basina ins. Bebegm dogumdan once ultrsonda 4542 kg cikti suyuda azalmsti normal yapamazsn dendi dogduginda 4320 kg olark dogduHayirli olsun evladiniz. Allah anali babali buyutsun, saglik sihhat afiyet versin. Kac kilo dogdu bebeginiz?
Masallah size rabbim saglikli buyutmeyi nasip etsin. Bende 37 haftalik hamileyim. Normal dogum istiyorum ama yinede bazen icimde bi korku oluyor. Kolay bir dogum icin neler yaptiniz? Okudugunuz dualar yaptigini yuruyusler filan biseyler yaptinizmiPazartesi günü doktora gittim doktor 3 cm acilma var ama sancin yok dedi eve geldim acayip huzursuz oldum tabi korku çabası neyse doğum için temizlik yapıyorduk annemle bu arada 38+2 olduğu için daha 2 haftam var diyordum hep neyse 2 gün ile geçti salı günü akşam az az ağrım oluyordu neyse yattık gece 1 gibi uyandım karnımda bir kasilma ile duş aldım yattım tekrar saat 3 ağrılarım baya arttı evde dolandim durdum esim sırtımı falan ovdu yattım ama geçmiyordu hiçbir şekilde sürekli şimdi geçer şimdi geçer diye diye sabahı etti. Artık saat 5 oldu ve sancılar 5 dakkada bir gelmeye başladı hastaneye gittik orada sancidan bağıran bir kadını görünce inan sancim kesildi nst ye bağladı ebe gitti 1 saat sonra geldi sancın yok dedi ama bı muayene edelim dedi saate baktım 7 buçuk olmuş ben eve gönderecekleri derken yatisim yapıldı 6 cm açıkla suni sancı verdiler öyle dayanılmaz bişey değil doktorum gelsin diye bekledim 9 da doktorum geldi öğlenden sonra doğumun olur dedi ama bebisim beklemedi saat 10 da 10 cm açıklıkla doğuma aldılar 10 nu 10 gece meleğimi kucağımi verdiler 10 buçukt odamdaydim bebeğinde yanıda allahim yardım etti doğumum inanılmaz rahat geçti
Adet olacakmışim gibi kaşık ağrısı ve belden vuran ağrı ara ara giren çok uzun. Sürmeyen ama gecmeyen bir ağrı yürüdüm yattım ana yinede geçmedi en son karnımda bı kasılma ve çok fazla huzursuzluk hastaneye gidince 6 cm acilma ve 3 saat içinde doğum
Olabilir.ishal de dogum belirtilerinin arasinda.Tecrubeli anneler birşey sormak istiyorum
Bagırsak hareketliligi, birden cok kez wc çıkma ihtiyacı, hafif karnınıza kramp girme, üşütmüş gibi bi agrı girme olur mu dogum öncesi? Bir degişiklikler oluyor bu gece bana ama ,.....oof bilemiyoruuummm
Perşembe 1cm açılmam vardı ... şu an yine hafif mide karın agrısı gibi birşey hissediyorum hatta bagrsaklarda gurultu da var. Bazen demir ilaçım da geni bu şekilde etkilerdi ama emin degilim ondan mı yoksa bu bir dogum belirtisi mi? Bilgisi olan yazarsa seviniriimmm
Olabilir.ishal de dogum belirtilerinin arasinda.
Dur telas yapma.belki usutmektende olabilir.Aaayyyyyy.... korku sardı... naapsam yaa.. sancım agrım yok kii... uşutme gibi bir agrı var şimdilik okdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?