- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
Simdilerde fazla olmaz zaten. Son haftalarda artacakMesela yemek yedigimde ya da yururken benmde sert gergin oluyo o yuzden ayirt etmem zor olcak gibi geliyo
Doğum yaptım mı canımKeske biri bana sa yardim etse. Sabaha karsi 4 ten aksam 4 e kadar sanci cektim. 10 dk bir geliyordu. Hastaneye gittim nst ye bagladi doktor ama sanci cikmadj halbuki nst ye bagliyken bile 2 kere sancim geldi. Doktor asagidan muayene bile etmedi gonderdi beni. İnanilmaz uzuldum,meraklandim. Eve geldm ama hala sancim var 10 dk 1 geliyor gidiyor
Valla nasıl anlatayım daha önce yaşamadığını bı sancı zaten insan anlıyorum ben eşime bu sefer farklı doguracagim sabaha dedim daha 2 hafta vardi doğuma yattık uyuduk sabahın 5 inde gittik hastaneye ve doğum oldu gaz sancisinin ileri boyutu zaten adet sancısı gibi böyle bı huzursuzluk, oluyoSen dogum yaptin canm artik tecrubelisin banada anlatir misin? Mesela benm kasik agrilarim oluyo oyle olunca akintim artiyo. Ne zaman ciddiye almaliyim yani dogumla ilgili oldugunu ne zaman dusunmeliyim? Daha cok erken ama kasik agrim olunca keyfim kaciyor.
Peki cokmu acili islemler oluyo. En cok ondan korkuyorum. Kesip dikmeleri flnValla nasıl anlatayım daha önce yaşamadığını bı sancı zaten insan anlıyorum ben eşime bu sefer farklı doguracagim sabaha dedim daha 2 hafta vardi doğuma yattık uyuduk sabahın 5 inde gittik hastaneye ve doğum oldu gaz sancisinin ileri boyutu zaten adet sancısı gibi böyle bı huzursuzluk, oluyo
Yok inan iş sancı işi doğum hemen oluyor zaten biran ecel doğsun diye ikinmayA odaklanıyor merak etmeyin zaten bebeği kucağına aldığında herşeyi unutuyor insan ne acı ne başka bişey inan unutuyor insanPeki cokmu acili islemler oluyo. En cok ondan korkuyorum. Kesip dikmeleri flnoraya igne fln vururlarsa olurum acidan ben
Yok inan iş sancı işi doğum hemen oluyor zaten biran ecel doğsun diye ikinmayA odaklanıyor merak etmeyin zaten bebeği kucağına aldığında herşeyi unutuyor insan ne acı ne başka bişey inan unutuyor insanPeki cokmu acili islemler oluyo. En cok ondan korkuyorum. Kesip dikmeleri flnoraya igne fln vururlarsa olurum acidan ben
Ay insallah kolay olur. En cok nefes alamamaktan korkuyorum. Bide herkese kesi atiyolar mi normal olunca ve eger atilcaksa uyusturuyolarmiYok inan iş sancı işi doğum hemen oluyor zaten biran ecel doğsun diye ikinmayA odaklanıyor merak etmeyin zaten bebeği kucağına aldığında herşeyi unutuyor insan ne acı ne başka bişey inan unutuyor insan
Youtubeda nefes almayla ikinmayla ilgili bilgi veren videolar var. Banu ciftci nefes egzersizleri ya da ikinma yazin cikar sanirim. Ayrica ayni bayanin ki kendisi kadin dogum uzmani 3 saatlik semineri var dogumla ilgili. Tavsiye ederim. Ben onun sayesinde sonuna kadar mucadele edecek gucu buldum. bircok soruna cevap bulabilirsin. Kesi epidural sezaryan dogum korkusu dogum animasyonu vs vsAy insallah kolay olur. En cok nefes alamamaktan korkuyorum. Bide herkese kesi atiyolar mi normal olunca ve eger atilcaksa uyusturuyolarmi
Burnumdan nefes alamiyo olmam sorun olur mu peki? Yani soyle dusun. Biri beni kacirsa agzimi kapatsa burnum acik kalsa ben 1dk icinde ölürüm. Nefes alamiyorm burnmdan nedense hep agzim acikYoutubeda nefes almayla ikinmayla ilgili bilgi veren videolar var. Banu ciftci nefes egzersizleri ya da ikinma yazin cikar sanirim. Ayrica ayni bayanin ki kendisi kadin dogum uzmani 3 saatlik semineri var dogumla ilgili. Tavsiye ederim. Ben onun sayesinde sonuna kadar mucadele edecek gucu buldum. bircok soruna cevap bulabilirsin. Kesi epidural sezaryan dogum korkusu dogum animasyonu vs vs
Burnumdan nefes alamiyo olmam sorun olur mu peki? Yani soyle dusun. Biri beni kacirsa agzimi kapatsa burnum acik kalsa ben 1dk icinde ölürüm. Nefes alamiyorm burnmdan nedense hep agzim acik
Korkma canım ebe ve doktor rahatlatıyor canım bu arada dikisleri hissetmiyordum bileAy insallah kolay olur. En cok nefes alamamaktan korkuyorum. Bide herkese kesi atiyolar mi normal olunca ve eger atilcaksa uyusturuyolarmi
Ay bana dr alttan muayene etcem doguma yakin diye uyardi. Doguma yakin dedigi ne zaman oluyo cok korktumKorkma canım ebe ve doktor rahatlatıyor canım bu arada dikisleri hissetmiyordum bile
Beni 38+2 te muayene etti 38+4 ye doğum yaptım korkma rahat ol herşey olup bitiyorAy bana dr alttan muayene etcem doguma yakin diye uyardi. Doguma yakin dedigi ne zaman oluyo cok korktum
Peki muayene dedigi sey nsl oluyor? 2 parmak mi sokuyo sadece. Bide cok aciyo muBeni 38+2 te muayene etti 38+4 ye doğum yaptım korkma rahat ol herşey olup bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?