Doğuma Hazırlık Doğum sancısı mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Doğum yaptım mı canım

Valla nasıl anlatayım daha önce yaşamadığını bı sancı zaten insan anlıyorum ben eşime bu sefer farklı doguracagim sabaha dedim daha 2 hafta vardi doğuma yattık uyuduk sabahın 5 inde gittik hastaneye ve doğum oldu gaz sancisinin ileri boyutu zaten adet sancısı gibi böyle bı huzursuzluk, oluyo

Ben de makat sancısı oluyor sanki gazım var da çıkmıyor gibi ya bu acemilik çok fena. Gerçek sancı olsa duramazsın anlarsın diyorlar inşallah anlarım Bu gece tetikteyim nst de sancı 80 de cıktı.

Peki cokmu acili islemler oluyo. En cok ondan korkuyorum. Kesip dikmeleri fln oraya igne fln vururlarsa olurum acidan ben

Peki cokmu acili islemler oluyo. En cok ondan korkuyorum. Kesip dikmeleri fln oraya igne fln vururlarsa olurum acidan ben
Yok inan iş sancı işi doğum hemen oluyor zaten biran ecel doğsun diye ikinmayA odaklanıyor merak etmeyin zaten bebeği kucağına aldığında herşeyi unutuyor insan ne acı ne başka bişey inan unutuyor insan

Yok inan iş sancı işi doğum hemen oluyor zaten biran ecel doğsun diye ikinmayA odaklanıyor merak etmeyin zaten bebeği kucağına aldığında herşeyi unutuyor insan ne acı ne başka bişey inan unutuyor insan

Ay insallah kolay olur. En cok nefes alamamaktan korkuyorum. Bide herkese kesi atiyolar mi normal olunca ve eger atilcaksa uyusturuyolarmi

Ay insallah kolay olur. En cok nefes alamamaktan korkuyorum. Bide herkese kesi atiyolar mi normal olunca ve eger atilcaksa uyusturuyolarmi
Youtubeda nefes almayla ikinmayla ilgili bilgi veren videolar var. Banu ciftci nefes egzersizleri ya da ikinma yazin cikar sanirim. Ayrica ayni bayanin ki kendisi kadin dogum uzmani 3 saatlik semineri var dogumla ilgili. Tavsiye ederim. Ben onun sayesinde sonuna kadar mucadele edecek gucu buldum. bircok soruna cevap bulabilirsin. Kesi epidural sezaryan dogum korkusu dogum animasyonu vs vs

Burnumdan nefes alamiyo olmam sorun olur mu peki? Yani soyle dusun. Biri beni kacirsa agzimi kapatsa burnum acik kalsa ben 1dk icinde ölürüm. Nefes alamiyorm burnmdan nedense hep agzim acik

Burnumdan nefes alamiyo olmam sorun olur mu peki? Yani soyle dusun. Biri beni kacirsa agzimi kapatsa burnum acik kalsa ben 1dk icinde ölürüm. Nefes alamiyorm burnmdan nedense hep agzim acik

Bilmedigim icin yanlis bilgi vermek istemem acikcasi. Doktor ya da ebe daha dogru bilgi verecektir. Normalde ikinirken burnundan cigerlerine bol nefes alip nefesini bir sure tutup kakani yapiyor gibi bastirman gerekiyor. Ikinmak bu oluyor. Dogru ikinirsan 10 dakkada dogar cocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…