Doğuma Hazırlık Doğum sancısı mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dur telas yapma.belki usutmektende olabilir.
Sen sancini ve suyun gelmesini bekle

Suyun gelirse hastaneye git hemen.
Rahat ol daha evet dogum belirtisi diye suan kesin konusamayiz yaninda baska belirtin yok cunku.

Evt cnm yok şuan. Az önce karnım biraz sertleşti ama olur okdr .
Bebegim hareketli şu an , geriniyor ara sıra ,acıtıyor
Sadece cok hafif bazen belim agrıo okdr. İnş bu haftayı da çıkarırız yaa...hayırlısı nasılsa artık oyle oluck
Cvp yazdıgın için tesekkue ederm cnm , biraz daha rahatladım

Daha vakti vardir muhtemelen cunku net dogum belirtin yok daha.bu haftayida atlattinmi ins problem olmaz artik.

Daha vakti vardir muhtemelen cunku net dogum belirtin yok daha.bu haftayida atlattinmi ins problem olmaz artik.

Evet aynen öyle... hareket ettikçe kasık ve bacak agrım oluyor son 4 saatir ama bebiş aşagrda oldugu içindir diyorum... bel agrım da olur okdr artık sonuna yaklaşıyoruz diyorum sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi
Yarın sabh inş gecer hersey , daha da şiddetlenmesin belirtiler de of uykum da kaçtı ,nasıl uyucm beeenn

Kuzucum azcık daha buyuse ,gelişse...

Simdi uyumuycanda ne zamn uyuyacaksin.bugunlerin tadini cikar.
Vaktinde hayirli saglikli dogum olsun ins.

Canim bende 37+5 haftalik hamileyim 2 gün önce yani gece karnima adet sancisi girdi ne oturabildim ne yatabildim acile gittik artik normal dediler son haftalar agrilar olabilirmis ama bende daha acilma yokmus

Canim bende 37+5 haftalik hamileyim 2 gün önce yani gece karnima adet sancisi girdi ne oturabildim ne yatabildim acile gittik artik normal dediler son haftalar agrilar olabilirmis ama bende daha acilma yokmus

Evt normal cnm, bende bunu bildigim için dr fln gitmedim . Agrım kasılmam var ama tabiki olucak oyle şeyler artık son hamiş gunlerimiz Açılman da olur cnm artık nerdeyse 38 olucksın .

Canım bende gaz sancısı çok oluyordu ben hep acaba dogum sancısımi diyordum doğum sancısı biraz daha adet sancısı gibi oluyor

Aaayyyyyy.... korku sardı... naapsam yaa.. sancım agrım yok kii... uşutme gibi bir agrı var şimdilik okdr
Telaş yapma canım doğum sancısınj hissetmeme gibi bir durum yok zaten o kadar farklı bı sancı ki hemen acile gitmek istersin sen sonuna kadar dayan dayanamayacak gibi oluyor o zaman git

Keske biri bana sa yardim etse. Sabaha karsi 4 ten aksam 4 e kadar sanci cektim. 10 dk bir geliyordu. Hastaneye gittim nst ye bagladi doktor ama sanci cikmadj halbuki nst ye bagliyken bile 2 kere sancim geldi. Doktor asagidan muayene bile etmedi gonderdi beni. İnanilmaz uzuldum,meraklandim. Eve geldm ama hala sancim var 10 dk 1 geliyor gidiyor

Son günlerde kendini yordunmu veya çok ayakta durdunmu

Sen dogum yaptin canm artik tecrubelisin banada anlatir misin? Mesela benm kasik agrilarim oluyo oyle olunca akintim artiyo. Ne zaman ciddiye almaliyim yani dogumla ilgili oldugunu ne zaman dusunmeliyim? Daha cok erken ama kasik agrim olunca keyfim kaciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…