Dur telas yapma.belki usutmektende olabilir.
Sen sancini ve suyun gelmesini bekle
Suyun gelirse hastaneye git hemen.
Rahat ol daha evet dogum belirtisi diye suan kesin konusamayiz yaninda baska belirtin yok cunku.
Daha vakti vardir muhtemelen cunku net dogum belirtin yok daha.bu haftayida atlattinmi ins problem olmaz artik.Evt cnm yok şuan. Az önce karnım biraz sertleşti ama olur okdr .
Bebegim hareketli şu an , geriniyor ara sıra ,acıtıyor
Sadece cok hafif bazen belim agrıo okdr. İnş bu haftayı da çıkarırız yaa...hayırlısı nasılsa artık oyle oluck
Cvp yazdıgın için tesekkue ederm cnm , biraz daha rahatladım
Daha vakti vardir muhtemelen cunku net dogum belirtin yok daha.bu haftayida atlattinmi ins problem olmaz artik.
Simdi uyumuycanda ne zamn uyuyacaksin.bugunlerin tadini cikar.Evet aynen öyle... hareket ettikçe kasık ve bacak agrım oluyor son 4 saatir ama bebiş aşagrda oldugu içindir diyorum... bel agrım da olur okdr artık sonuna yaklaşıyoruz diyorumsakinleştirmeye çalışıyorum kendimi
Yarın sabh inş gecer hersey , daha da şiddetlenmesin belirtiler deof uykum da kaçtı ,nasıl uyucm beeenn
Kuzucum azcık daha buyuse ,gelişse...
İnşallah cnmSimdi uyumuycanda ne zamn uyuyacaksin.bugunlerin tadini cikar.
Vaktinde hayirli saglikli dogum olsun ins.
Canim bende 37+5 haftalik hamileyim 2 gün önce yani gece karnima adet sancisi girdi ne oturabildim ne yatabildim acile gittik artik normal dediler son haftalar agrilar olabilirmis ama bende daha acilma yokmusEvt cnm yok şuan. Az önce karnım biraz sertleşti ama olur okdr .
Bebegim hareketli şu an , geriniyor ara sıra ,acıtıyor
Sadece cok hafif bazen belim agrıo okdr. İnş bu haftayı da çıkarırız yaa...hayırlısı nasılsa artık oyle oluck
Cvp yazdıgın için tesekkue ederm cnm , biraz daha rahatladım
Canim bende 37+5 haftalik hamileyim 2 gün önce yani gece karnima adet sancisi girdi ne oturabildim ne yatabildim acile gittik artik normal dediler son haftalar agrilar olabilirmis ama bende daha acilma yokmus
Amin canım Allah'ım dizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahBilgilendirdigin icin teşekkürlrr canm Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel darısı bizlere inşallah
Canım bende gaz sancısı çok oluyordu ben hep acaba dogum sancısımi diyordum doğum sancısı biraz daha adet sancısı gibi oluyorTecrubeli anneler birşey sormak istiyorum
Bagırsak hareketliligi, birden cok kez wc çıkma ihtiyacı, hafif karnınıza kramp girme, üşütmüş gibi bi agrı girme olur mu dogum öncesi? Bir degişiklikler oluyor bu gece bana ama ,.....oof bilemiyoruuummm
Perşembe 1cm açılmam vardı ... şu an yine hafif mide karın agrısı gibi birşey hissediyorum hatta bagrsaklarda gurultu da var. Bazen demir ilaçım da geni bu şekilde etkilerdi ama emin degilim ondan mı yoksa bu bir dogum belirtisi mi? Bilgisi olan yazarsa seviniriimmm
Telaş yapma canım doğum sancısınj hissetmeme gibi bir durum yok zaten o kadar farklı bı sancı ki hemen acile gitmek istersin sen sonuna kadar dayan dayanamayacak gibi oluyor o zaman gitAaayyyyyy.... korku sardı... naapsam yaa.. sancım agrım yok kii... uşutme gibi bir agrı var şimdilik okdr
Son günlerde kendini yordunmu veya çok ayakta durdunmuKeske biri bana sa yardim etse. Sabaha karsi 4 ten aksam 4 e kadar sanci cektim. 10 dk bir geliyordu. Hastaneye gittim nst ye bagladi doktor ama sanci cikmadj halbuki nst ye bagliyken bile 2 kere sancim geldi. Doktor asagidan muayene bile etmedi gonderdi beni. İnanilmaz uzuldum,meraklandim. Eve geldm ama hala sancim var 10 dk 1 geliyor gidiyor
dogru tahmin etmisim dogum sancisi imis. Belirtiler dogruydu. Ayin 20 sinde normal dogum yaptim. Yani toplamda 24 saatten fazla sanci cekrimSon günlerde kendini yordunmu veya çok ayakta durdunmu
Hayirli olsun canım.. hadi yaa cok zormuydu dogum neden okadar sürdüdogru tahmin etmisim dogum sancisi imis. Belirtiler dogruydu. Ayin 20 sinde normal dogum yaptim. Yani toplamda 24 saatten fazla sanci cekrim
Hayır olsun canım Allah'ım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsindogru tahmin etmisim dogum sancisi imis. Belirtiler dogruydu. Ayin 20 sinde normal dogum yaptim. Yani toplamda 24 saatten fazla sanci cekrim
amin canim benim rabbim isteyen herkrse nasip etsin insHayır olsun canım Allah'ım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Sen dogum yaptin canm artik tecrubelisin banada anlatir misin? Mesela benm kasik agrilarim oluyo oyle olunca akintim artiyo. Ne zaman ciddiye almaliyim yani dogumla ilgili oldugunu ne zaman dusunmeliyim? Daha cok erken ama kasik agrim olunca keyfim kaciyor.Herkese iyi geceler kızlar biri bana doğum sancısıni tarif edebilir mı bu akşam sancim var ama gaz sancısımi (kabızlık sorunu çok yaşadığım için sancı yaşadığım zamanlar oluyor) ayırt edemiyorum doğum sancısı tam nasıl oluyor
Kasilmayi nasil anliyosun?Hayirli ugurlu olsun. Darisi bana. Benim de kasilma esnasinda gaz sancisi gibi vuruyor ama duzenli ve sık degil.
Karnin her yeri sertlesiyor. Cocuk toplaniyor gibi ama degil. Karnin sepsert oluyor. Bir dakika ya da daha kisa surup geciyor.Kasilmayi nasil anliyosun?
Mesela yemek yedigimde ya da yururken benmde sert gergin oluyo o yuzden ayirt etmem zor olcak gibi geliyoKarnin her yeri sertlesiyor. Cocuk toplaniyor gibi ama degil. Karnin sepsert oluyor. Bir dakika ya da daha kisa surup geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?