- Konu Sahibi fenogretmeni
kızlar ya burası tam benlikmiş 2-3 gündür bakınıp duruyorumbende 4 ay önce doğum yaptım sezeryanla. 89 la hamile kalmıştım doğuma sanırım 102-103 kilo ile girdim. doğum sonrası 94 oldum ama benim sütüm az oldu artsın diye yedikçe yedim süt arttı ama kilo 99 oldu malesef artık ek gıdayada başladık benimde bu kiloları vemem lazım spor yapamıyorum evde koşu bandı var ama benim kız gunduz uyumuyor fazla. sizler güzel vermişsiniz benide aın aranıza
bu arada boy 170 cm
Aynı beni anlatmışsın canım hoşgeldîn..
Tabii alırız aramıza... Kızım var benimde aynı uyku problemli gündüz sadece 1-1,5 saat uyurdu herkes şaşırırdı inanmazdı... memede uyuyor bide yaramaz hala.. Şuan 16 aylık oldu... Benimde sütüm olmuyordu hatta bebek ilk üç günde şişliklerinin dışında 600 g verdi yazık... Bir sağdılar geliyormu süt diye 5 cc iki göğsüm zor doldurdu... Çocuğa biberon başlattılar hemen ama ben hep internetten araştırdım okudum... Benim gibi sütünü sonradan artıran yılmayan çok anne vardı.. Pekmezli sular, hurmalar, incirler, bulgur pilavı, ayva, armut,tatlılar derken sütüm geldi ama çok kilo aldım.. Sonrada verdim kiloları şükür daha da vericem inş.
Benim tavsiyem imkanın varsa diyetisyene git sütünü artırarak kilo ver.. Şahsen ben 9. Ayda öyle yaptım ve sütüm bitmedi.. Yok gidemem diyorsan internette bir çok emziren anne diyeti var canım.. Hemen pes etme sütüm yok diye... İnan sütü az olan anneler bu psikolojiyle daha uzun emziriyor.. Şuan benim çok az geliyor ama hala çok su içip bişeyler yiyip arada humana içerek kendime bakıyorum... Tekrar hoşgeldîn uzun bir yazı oldu umarım yanlış anlaşılacak bir şey yazmamışımdır..
Son düzenleme: