- Konu Sahibi 06_gelincik_05
-
selam kızlar!!!
doğum yapalı 45 gün oldu.normal doğum yaptım.bebeğim tam anlamıyla angaje olmadığı için yani başı aşağıya çok fazla inmediği için biraz zor bir doğum oldu.çok fazla ıkınmaktan anal fissür oluşmuşbilmiyorumkismile.oluşmuş diyorum çünkü ilk zamanlar birşey yoktu bebek bir aylık oldu ondan sonra tuvalette zorlanmaya başladım.aslında çok fazla kabızlık gibide bir sorunum yok ama neden oldu bilmiyorum.çok zor bir durum kızlar nasıl bir acı anlatamammafoldumben.tuvalete giricem diye aklım çıkıyor.işkence gibi.aynı sorundan muzdarip olanlar var mı?doktor sıcak suda oturma banyosu yapmamı söyledi.sizden bu sorunla karşılaşıp başka bir tedavi uygulayan var mı?yada iyi geliyor dediğiniz bir krem.tavsiyelerinizi bekliyorum:gitme:.
Anestol kullandım 5 dakika uyuşturuyo o kadar aynı acı devam ediyo sonra kortosu bende duydum ama daha kullanmadım en büyük çaresi kabız olmamak sevdiğim o kadar ç,ok şeyden vazgeçtimki 6 aydır hasretim bazen ağlayasım geliyo bıktım sebze yemekten ama napim benden beteride vardır deyip teselli ediyorum kendimi hem bebek hem bu dert allah düşmanıma vermesin inş kurtuluruz yada inş ahirette günahlarımıza kefaret olur bu acılarımız offf offff allah yardım etsin bize inş
Benimde doğumdan sonra oldu 40 im çıkınca bide sezeryan oldum normalde dogurmadim ama oldu yinede...
Ozaman bi cok krem oturma banyolari vs denedim nafile...
En son bi dr buldum hem hrmoroid hem analfissur vardi...
Hrmoroidden ameliystsiz kurtuldum buzusturucu tedaviyle anal fissurdende ameliyat oldum daha doğrusu catlaga dikis atıldı 5.5 sene oldu kabizda oldum bu süreçte ama tekrarlamadi çok rahat atlattım ameliyat dönemini ben...
Igneyle buzusturucu tedavi diyede geciyor. Ayakta uygulaniyor hemoroid icin de analfissur icnde uygulaniyor... tabi bunun icin dereceside onemli yeni basladiysa muhyemelen ameliyatsiz bu uygulama yapiliyor.. benyaklasik 6.5 sene once oldum hic bi sikintim olmadi sonrasinda.heryerden size ulaşmaya çalışıyorum :) nolur skleroterapi ile ilgili bizi biraz daha bilgilendirin
Igneyle buzusturucu tedavi diyede geciyor. Ayakta uygulaniyor hemoroid icin de analfissur icnde uygulaniyor... tabi bunun icin dereceside onemli yeni basladiysa muhyemelen ameliyatsiz bu uygulama yapiliyor.. benyaklasik 6.5 sene once oldum hic bi sikintim olmadi sonrasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?