Doğum sonrası anneme çok kırgınım

• Konu Sahibi Konu Sahibi gisla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sarılığı var sanırım, uyandırmanız lazım ben doktor artık kesintisiz uyuyabilir dediğinde bile 2 saatte bir beslemeye devam ettim 4 ay, Allah yardımcınız olsun

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz, analı babalı sağlıcakla büyüsün. Anneler maalesef kızları doğurunca sanki onlar lohusa oluyor. Benim doğumumda da annemin dediklerini başkası dese kin güderdim. Sütüm çok olmasına rağmen doymuyor doymuyor mama ver diyordu en basiti. Kafaya takmayın bebeğinize odaklanın. Bu günlerin tadını çıkarın çok güzel yeni doğan bir bebeğin olması.

Annenizin tarzan gibi esprisi çok hoşuma gitti,eğlenceli kadın belli ki.

Ayrıca alınmasınlar ama bu doktorların uyandır demesiyle uyuyan çocukları uyandırıp uyku düzenlerini bozup emzirdim ,sonra olan bana oldu.Yıllarım uykusuz geçti.Şimdi yaş aldım; aptal kafam diyorum ne gerek vardı, bırak uyusun,acıkınca uyanır emer.Ben uykudayken şimdi biri uyandırıp yemek yedirse benim çocuklar gibi çıldırırım galiba.

Bazen de çok bilmişlik yapmamak hayat tecribesinden de lazım olanı almak gerek.

Demek ki anneniz de zamanında bi şeyler yaşamış ve bunlarda o yılların neticesi. Size çok güzel annelik etmiş, e yaşlanıyor artık, biraz anlayışlı olmayı deneyin. Madem sevmiyor doğuma babanne, hala çağrılmasaydıda olurdu, sonra ziyaretinize gelirlerdi. Ayrıca dedenizle barışmak zorunda değil.

Yapacağınız tek şey onu öyle kabul etmek, içselleştirip kendini üzmemek.

Çocuk uyusun diye uyutalım sarılık mı olsun üstelik 36 hafta doğdu prematüre 2,5 saatte emmesi lazım benim oğlum bıraksan 6 saat uyur

Yahu İkizler Burcu musunuz ilk.mesajda anneyi gomdunuz haliyle herkes sinirlendi şimdide herkese savunuyosunuz
Savunmuyorum olanı anlatıyorum böyle davranan o

Halam refakatçimdi nasıl gelme diyeyim eşim yurtdışındaydı iş için babam yalnız bırakmamak için geldi annem de o durumda tatile gitti ve babam komisyon usulü çalışıyor emlakçılık yapıyor ayrıca ürün tanıtımı yapıyor çalışırsa parası var çalışmazsa yok buna rağmen en çok iş yaptığı ayda sırf eşim yok diye kaldı benimle sabah kalkar kahvaltı hazırlar öyle bi adam babaannem desen annemle babam ayrıldığı zaman anneme kendi ailesi sahip çıkmamış babaannem gelip annemin yanında durmuş amcam lisede olduğu halde onu bırakmış gelmiş annem üniversite okuyormuş bize bakmış. Annem sadece şımarık ve ilgi manyağı. Sadece bana değil herkese böyle. İnsanın bi sabrı var ama

Umursamamaya çalışıyorum ama aklımdan gitmiyor ya

sarılığı var sanırım, uyandırmanız lazım ben doktor artık kesintisiz uyuyabilir dediğinde bile 2 saatte bir beslemeye devam ettim 4 ay, Allah yardımcınız olsun
Evet sarılık riski vardı malesef ama doktor kesin ve net gerekirse ayağını cimcikle yine de uyandır dedi ben de zorla uyandırıyorum gündüz uyanıyor ama gece bıraksan aralıksız uyur

Annenizle ne kadar az görüşürseniz ruh sağlığınız için o kadar iyi olacaktır.
Birde babanızdan boşandığı halde sanırım hala kıskanıyor. Neyse annenizden beklentinizi en aza indirin daha mutlu olursunuz.

Yok ya kıskanma değil mesela babam yeni araba aldı abim de ev aldı kredi çekti. Arabayı gördü kimin diye babamın dedim madem parası vardı abine yardım etseydi dedi ben de sen etseydin yardım senin de paran var dedim. Bu örnek sadece babama odaklı konuşuyor

O zaman durum farklıymış, klasik baba tarafıdır diye düşünmüştüm.

Ben konunuzun ilk paragrafını okudum ve şu an yanımda uyuyan kızıma bir baktım kızım anneciğim sana ihtiyacım var dediğinde ve doğum gibi hassas bir konuda doğurmazsın diyip nasıl tatile gidebilirim diye sordum. Ve ben gerçekten gidemez koşardım kızıma

İlk parağraf üzerine yorum yapıyorum sizin adınıza çok üzüldüm annenizde evlat sevgisi denilen bir şey yok. Tırnağınız var ise kafanızı kaşıyınız.

2 gün gitti sadece ve evet o zaman doğurmadım... savunma bu doğurmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…