Doğum sonrası anneme çok kırgınım

• Konu Sahibi Konu Sahibi gisla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anneniz böyle bir kadın evet ilgilensin istemek hakkınız ama asla bu olmayacak tüm olacakları bile bile hâlâ iletişimde ve yakın olmak size ve yuvanıza zarar veriyor,bu kadın size iyi gelmiyor anne olması bu gerçeği değiştirmiyor inatla görüşmek yuvanızın dağılmasına neden olacak artık durun!!!!bu davranışınız bile sağlıklı değil,anneniz ilgilensin diye bu konuya takıntılı hale gelmişsiniz yapmayın.Sokaktan geçen birinin anneniz den daha çok yardımı olur,kabullenin......Bebişinizi güle güle büyütün

kocan tarzan gibi geziyor lafina güldüm valla
Kayınpederim benim odama dalıp bana laf etse evi başına yıkardım malesef annem olunca azarlayınca yine suçlu oldum ne olursa olsun odaya dalıp laf etmemesi lazım ki üstsüz gezmiyor evde gece uyuyorduk

ben de normalde sizin gibiyim. yani bi olay olsa da sonra o kişi gelip benimle tekrar iletişim kurarsa sorun yapmam devam ederim.

ama lohusalıkta yapılanlar farklı.. unutulmuyor. oturuyoruz mesela güzel ortam, bana tavırları vs iyi, sorun yok ama birden aklıma geliyor domuz oluyorum aniden. bebeğimin ilk zamanlarki fotoğrfalarına falan baktığımda, o zamanlar kullandığım nevresimi gördüğümde… sürekli yani aklıma geliyor o yüzden büyük ihtimalle unutmazsınız. özellikle eksik ve özgüvensiz hissettirildiyseniz

Aramıyorum hiç bugün aradı açmadım sonra eve geldi yemek yapmış iş var mı dedim yok dedim baktım buzdolabını boşaltmış siliyor ben de gittim oğlumla uyudum uyandı yanına inmedim gidiyorum dedi git dedim naptın dedi kötüyüm dedim mutsuzum dedim sonra bebeğe bakayım sen kayınpederine git ayıp olur dedi yok dedim beraber gideriz sonra gitti üvey babam geldi başındayım dedi biraz gripti ondan gelmedi dedi. Aramadı da dedim konuştuk onunla da klasik annen böyle şöyle unutmayacağım dedim unutma haklısın annen baz2n çocuk oluyor dedi bana da huzur vermiyor dedi. Sonra annem geldi ben de 1 saat kayınpederime gittim ne yapayım

Evet annemin b2ni yalnız bırakmasını asla unutmayacağım annemin eltisi bile daha destekçiydi her gün hoşaf komposto kurabiye yemek getirdi bebeğime kiraz çekirdeği kemeri almış gelmiş. Bana hediye almış herkes bebeğe alıyor diye güzel bi pijama. Geldi duş al ben beklerim dedi. Sürekli arar olumlu konuşur. Saçlarım uzun kıvırcık diye geldi ördü çocukmuşum gibi aynı taradı fön çekti

Az beklenti çok huzur olduğu gibi kabul edin mümkün mertebe ona ihtiyaç duymadan alternatif çözümler bulun evinize, yuvanıza odaklanın günün sonunda hepsi kapının dışında kalıyor ....

Savunmuyorum olanı anlatıyorum böyle davranan o
Benim annem sanki . İyiyken en fedakar annelerden ama ona ters bir şey yapsam ya da ima bile etsem düşman oluyor adeta. Aşırı inatçı ,hep kendi haklı ... zaten başkaları için beni bir üzeni ben iki üzerim der hep bize de öyle

Ben anneme zıtlandım gençliğimde sevgilimle aynı eve çıktım diye 3 4 ay konuşmadı sonra affetti ilişki dinamiği bu resmen ve bence korkunç

Ben anneme zıtlandım gençliğimde sevgilimle aynı eve çıktım diye 3 4 ay konuşmadı sonra affetti ilişki dinamiği bu resmen ve bence korkunç
Şu an annem benimle konuşmuyor. Sebebi ise biz hiç talep etmememize rağmen bize bir vaatte bulundu . Vakti geldiğinde her şeyi bahane etti ( evlatları olarak bizi yetersiz hissettirecek onca cümle kurdu) vaadinden vazgeçtiğini söyledi . Vazgeçmesi değil ama bahane ettiği her şey kırıcı olduğu için ben de susmadım. Sonuç olarak beni aramıyor . Ben de inat ettim aramıyorum . Ama biliyorum ki ben adım atmazsam atmaz .babam var arada ona kıyamıyorum. Zaten zordu yaşlandıkça daha da zor biri oldu

Kac yaşında olursak olalım hep anne ilgisine sevgisine ihtiyacımız var. İstemiyorum desek de bir yanımız istiyor ya onunla yada kendimizle kavga ediyoruz.
Hamilelik doğum yapmak, bebek büyütmek.. bunlar çok zor şeyler ve bu süreçte anne kişisinin yalnız birakmasi daha kötü hissettiriyor. En azından artık siz, ilerde bir kızını olur ve dogjm yaparsa nasıl davranmamaniz gerektiğini biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…