Annem çok ayrıdır çünkü gerçekten uğraştı çabaladı arkadaş gibiydik her zaman arkamda oldu onun kabul etmeyeceği şeyler yapmama rağmen yanımda oldu bakımda da hakkını yiyemem yanımda olduğu zaman yataktan kaldırmadı normalde de gelir temizlik yapar yemek yapar buzluğu doldurur vs. Doğum öncesi emekli oldu ve bana yardım ederim sen yüksek lisans yaparsın diyordu.anneniz kendini düşünen biri. burda çok yazılır narsist vs. diye muhtemelen öyle. bunu değiştiremezsiniz yazdıklarınız çok üzücü ama kabullenmeniz daha az yıpratıcı olur sizin için. benim annem tam tersi istesem canını verir sağlığı yerinde değil yine koşturur eder bebeğim 2 yaşında benden çok annemin yemeklerini yemiştir bazen sevgisi bile benden daha fazla diye düşünüyorum o derece ama benim annem de lohusa zamanımda çok farklı bi karaktere büründü, sözü dinlensin ilgilenilsin istedi vs. bir sürü şey yani normalde lohusa döneminde annelere bi tuhaflık geliyor derdim ama sanırım sizin anneniz normalde de böyle davranıyor. beklentiler yaralar, en güzeli onu olduğu gibi kabul edip yoluna bakmak.
Yok çok küçük yaşta üst üste anne olmuş 11 ay arayla ve kimsesi yokmuş destek. İyi bi anneydi terlik yemeden bulaşık makinesi boşaltmadan büyüdüm öğretmen ayrıca evde 4 5 çeşit yemek olurdu yine 2 küçük çocukla boşanıp bakmış o konuda hskkını yiyememMaşAllah kaynanayı aratmamış. Annen güldürdü beni ya. Kesinlikle çocuk bakacak kadın değil. Siz birer mucizesiniz.
Bu anneyle konuda anlattığınız anne uyuşmuyor. Ne oldu da böyle davrandı bu kadın. Yani haklıdır sebebi vardır demiyorum. Sadece bağdaştıramadım hareketleriniYok çok küçük yaşta üst üste anne olmuş 11 ay arayla ve kimsesi yokmuş destek. İyi bi anneydi terlik yemeden bulaşık makinesi boşaltmadan büyüdüm öğretmen ayrıca evde 4 5 çeşit yemek olurdu yine 2 küçük çocukla boşanıp bakmış o konuda hskkını yiyemem
sadece bebek dönemindeyse bu hali o zaman geçici emin olun. ne oluyor bilmiyorum ama kaynanadan daha kaynana oluyor çoğu anne o dönem. onlarda da farklı bi lohusa psikolojisi oluyor heraldeAnnem çok ayrıdır çünkü gerçekten uğraştı çabaladı arkadaş gibiydik her zaman arkamda oldu onun kabul etmeyeceği şeyler yapmama rağmen yanımda oldu bakımda da hakkını yiyemem yanımda olduğu zaman yataktan kaldırmadı normalde de gelir temizlik yapar yemek yapar buzluğu doldurur vs. Doğum öncesi emekli oldu ve bana yardım ederim sen yüksek lisans yaparsın diyordu.
30 sene geçti ve çocuklardan bıktı. Karakteri inat. Menopozu kabus gibi geçiyor. Her şeyi o bilir ve onun doğrusu vardır. Biri ona karşı mı çıkıyor yoksa dövüyor mu aradaki farkı algılayamıyor. 50 senedir alıngan ve nazlı ayrıca. Babamdan nefret ediyor gönder dedi ben de göndermedim.Bu anneyle konuda anlattığınız anne uyuşmuyor. Ne oldu da böyle davrandı bu kadın. Yani haklıdır sebebi vardır demiyorum. Sadece bağdaştıramadım hareketlerini
Yok çok küçük yaşta üst üste anne olmuş 11 ay arayla ve kimsesi yokmuş destek. İyi bi anneydi terlik yemeden bulaşık makinesi boşaltmadan büyüdüm öğretmen ayrıca evde 4 5 çeşit yemek olurdu yine 2 küçük çocukla boşanıp bakmış o konuda hskkını yiyemem
Benim lohusalığım leyla olarak geçiyor çok rahat ve sarhoşum normalde tez canlı olmama rağmen sakinim ama bu halde bile çileden çıkarttı. Emmiyor emmiyor aranmıyor bu çocuk saf bu çocuk uyuyor diyip durdu. Doktor uyandır diyor o da uyuyuyan çocuk uyandırılmaz diyor. Bu sadece örneksadece bebek dönemindeyse bu hali o zaman geçici emin olun. ne oluyor bilmiyorum ama kaynanadan daha kaynana oluyor çoğu anne o dönem. onlarda da farklı bi lohusa psikolojisi oluyor heralde
Benim annem de emzirme demeye taktı mememde süt var emme de düzene girdi biberon vermiyorum ben emzirmeye çalışıyorum bırakıyor memeyi biraz bekleyip tekrar emiyor. Başımda bu çocuk zayıflar mama ver inat etme diyorBenim annem dogum yaptığımda cok destekti ama bir laflari vardi amaaaaan. En gozde lafi BU COCUK AC DOYMUYOR du. Sezeryan olmusum dogurmamissin gibi demisti yani bunlari o kdr olagan soyluyordu ki icinde bana karsi art niyet yok ama dusuncesizlik vardi
Inanin sizi gicik etmek icin yapmiyor yani dusuncesizce fikirlerini ortaya atiyor. Birsey desen kuser ne yap et duymaBenim annem de emzirme demeye taktı mememde süt var emme de düzene girdi biberon vermiyorum ben emzirmeye çalışıyorum bırakıyor memeyi biraz bekleyip tekrar emiyor. Başımda bu çocuk zayıflar mama ver inat etme diyor
Hayır abartı değil malesef ben aslında onun derdini anlıyorum babam erkek kardeşim geldi babaannem halam vardı onları sevmiyor teyzeme gelme dedim orda bi zıt belledi. Zaten karakteri de zor önceden de zordu. Anneannem ve dedemle 20 senedir küs belki daha fazla. Dedem adım attı buna rağmen yok dedi. Sonra Anneannem öldü ve pişman oldu psikolojisi iyi değil. Köpek gibi pişman ve herkese alınıyor.Sanki iki farklı anneyi anlatıyor gibisin. Sanırım sende hassas bir dönemdesin, ben seninde bazı şeyleri abartılı yorumladığını düşünüyorum.
Yok aramam çünkü o küstüOlur öyle normal. Bi de siz daha lohusasınız ya bir bin olur bu dönemde. Düşünemiyor bazı şeyleri o zaman. Kendi de tek kalmış ya. Siz arayın söyleyin o zaman. Aramadı demiş beni.
Anneniz zor birisi o zaman belli. Sizin adınıza üzüldüm ama siz üzmeyin tatlı canınızı. Umarım zamanla anne hanım toparlanır.Hayır abartı değil malesef ben aslında onun derdini anlıyorum babam erkek kardeşim geldi babaannem halam vardı onları sevmiyor teyzeme gelme dedim orda bi zıt belledi. Zaten karakteri de zor önceden de zordu. Anneannem ve dedemle 20 senedir küs belki daha fazla. Dedem adım attı buna rağmen yok dedi. Sonra Anneannem öldü ve pişman oldu psikolojisi iyi değil. Köpek gibi pişman ve herkese alınıyor.
1 hafta mı ne sadece 1 hafta durdu o da kalmadı hiç 1 2 gece kaldı babamı yolladım öyle. Onda da evde terör estirdi. Kayınpederime içki kokuyorsun sigara kokuyorsun bebeği alamazsın dedim diye anneme hiçbir şey demediğim halde kayınpederine düzgün davranmıyorsun saygısızsın dedi. Adam evden kovmadım baba kokuyorsun sigara içtin geldin alma kucağına dedim. Ki bunu zaten 5453434 kere konuştuk.Sıkma canını tatlım.
Bebeğine odaklan. Benim annem 40 ıma kadar bekledi beni ama her gün ağlattı da. Sanırım lohusa olunca çok alıngan olunuyor. belki bizim annelerimize de farklı bir ruh hali yükleniyordur.
İyiliğine çok iyi kötülüğüne baş düşmanın oAnneniz zor birisi o zaman belli. Sizin adınıza üzüldüm ama siz üzmeyin tatlı canınızı. Umarım zamanla anne hanım toparlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?