doğum sonrasi aşırı yorgunluk ve unutkanlik

starii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
50
26
103
Balıkesir
Dogum yapali 2 ay oldu.pek birsey yapmamama rağmen cok yorgunum elim ayagim kalkmiyor.tansiyonum nabzimda genelde düşük.doktorada gittim kanim falan da gayet iyi.yeni hayatina gece uyanmalarina falan henüz uyum saglayamamandandir dedi.vitamin ve demir ilaci da kullaniyorum unutmadikça.birde aşırı unutkanlik yaşıyorum.ne yapmak lazim bu durumdan kurtulmak için?normal hayatima nasil ne zaman dönücem ben? :( tavsiyelerinizi bekliyorum

Aaah ah ayni durumdan muzdaribim canim bi turlu toparlanamamis gibiyim hep yorgun,uykusux ve dayak yemis gibi heryerim agriyo kndimi yasli insanlar gbi takatsiz hissediom ins. Hepimize Allah sifa versin..

Bende bir aylık anneyim fakat doktorum bana sadece demir verdi vitamin vermdi bende de aşırı yorgunluk ve uykusuzluk var kış olduğu için dışarıda çıkamıyorum bunaldım iyice bebeğimde allah can sağlığı versin ama bu aralar huzursuz uykuya dalmakta zorlanıyo ıkı saatte uyanıyo sanırım gaz problemi var

offf sadece ben degilmisim:) bende ayni durumdayim sikildim bu halimden canlanmak istiyorum artik.yemek yiyesim bile yok bebegim olmasa meme vermesem yemek bile yiyesim yok ya.hamileyken homini gitlaktim suan ufff.yine hamile mi kalsam acep en azindan yiyodum:P (allah korusun) :)

bende böyleyim doktorum benexol b12 ilacını verdi.unutkanlık uykusuzluk gibi sorunlar için

offf sadece ben degilmisim:) bende ayni durumdayim sikildim bu halimden canlanmak istiyorum artik.yemek yiyesim bile yok bebegim olmasa meme vermesem yemek bile yiyesim yok ya.hamileyken homini gitlaktim suan ufff.yine hamile mi kalsam acep en azindan yiyodum:p (allah korusun) :)
Cnm senn bebegin kac aylik

insan bir tek benim başımda sanıo ama değilmiş yaktıgım kacıncı tencere yemek yapmaya korkar oldum valla. kendıme notlar hazırlıorum sonra hazırladıgım notları okuyamadan ıs ısden gecıo :D en guzeli sabırla dinlenmek belkı vucudumuzun istedigi budur

Back
X