Doğum sonrası bel ağrısı

gamzerol

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
27
9
6
25
Doktora gittim bu konuyla ilgili belinizin doğuştan kemiklerde değişiklik var dediydi yani şüpheleniyorum ki ben bı ara düştüm banyoda bekarken pocuk ezilmesi olmuştu o etkiledi diye de düşünüyorum neyse bebek ağır gelmiş beliim kaldiramamis ondan ağrıyomus dinlenceksin iş yapmiscaksin diyor ama benim belim cok kötü bazen oluyo ki kimildayamicak hale geliyorum volteren diye ilaç verdi ama o yan etki yaptı ben ne yapcam bu ağrıyla ya yeniden gidicem bakalım bu sefer iyi gelse bari olur da bı doğum daha olursa belime ters etki yaparsa diye korkuyorum açıkçası 😓

Gecmis olsun. Benim ikinci dogumumda bir omurgam biraz yerinden kaymisti. Yürürken sanki takiliyormus gibi bir agri oluyordu. Osteopatiye gittim. Orda bir seansda hallettiler. Türkiyede var mi bilmiyorum. Fiziyoterapiste de danisabilirsiniz.

Doktora gittim bu konuyla ilgili belinizin doğuştan kemiklerde değişiklik var dediydi yani şüpheleniyorum ki ben bı ara düştüm banyoda bekarken pocuk ezilmesi olmuştu o etkiledi diye de düşünüyorum neyse bebek ağır gelmiş beliim kaldiramamis ondan ağrıyomus dinlenceksin iş yapmiscaksin diyor ama benim belim cok kötü bazen oluyo ki kimildayamicak hale geliyorum volteren diye ilaç verdi ama o yan etki yaptı ben ne yapcam bu ağrıyla ya yeniden gidicem bakalım bu sefer iyi gelse bari olur da bı doğum daha olursa belime ters etki yaparsa diye korkuyorum açıkçası 😓
Bel ağrısına ilaç pek fayda etmiyor iğne vuruluyor belden benimde belim kaymışti iğne yaptı doktor belden sonra geçti geçmiş olsun

Valla genelde doğumlardan sonra her kadının yaşadığı şey.kimi geçio kimi kalıo.
Benimki bazen hortluyo bazende rahatsız etmiyor.
Ama orda hep birşey var gibi.
Geceleri sıcak su torbası koyun.
Ağrı merhemi sürüp üstüne sıcak torba.
Belinizi sıcak tutmak işe yarayabilir.

Dogum sonrasi spinal igneden kaynakli oldugunu düşündüğüm ağrı yaşadım kızımi beşikten almaya eğilince sabahlari ilk kalktıgım anlarda olurdu.2 sene falan yasadim bunu ama spinalin yan etkisi yada üşütmüşümdür falan diye ciddiye almadım.Bir kere migren icin acile gitmistim acildeki doktor bana atakların oldugunda kullan diye güçlü bir kas gevsetici yazdı onu kullandıgımdan beri o bel ağrım da geçti arada oldugunda iciyorum tak kesiyor belki kaslarla ilgili bir seydir fizik doktoruna falan da gözükün

Kayropraktiye başvurabilirsiniz. Hangi ilde yaşıyorsunuz

Gecmis olsun. Benim ikinci dogumumda bir omurgam biraz yerinden kaymisti. Yürürken sanki takiliyormus gibi bir agri oluyordu. Osteopatiye gittim. Orda bir seansda hallettiler. Türkiyede var mi bilmiyorum. Fiziyoterapiste de danisabilirsiniz.
Bu söylediğinizi arastircam teşekkür ederim bir süredir girmiyordum buraya

Kayropraktiye başvurabilirsiniz. Hangi ilde yaşıyorsunuz
Antalya da
Valla genelde doğumlardan sonra her kadının yaşadığı şey.kimi geçio kimi kalıo.
Benimki bazen hortluyo bazende rahatsız etmiyor.
Ama orda hep birşey var gibi.
Geceleri sıcak su torbası koyun.
Ağrı merhemi sürüp üstüne sıcak torba.
Belinizi sıcak tutmak işe yarayabilir.
Yani evet onları hep yaptım baya faydası oldu şimdi geçmiş kadar ağrısı baya azaldı şimdi Allah'a şükür o kadar rahatsız etmiyo aama hareketlerime dikkat etmek zorundayım her şekilde maalesef ben tekrar doğumdan korkuyorum yine aynı şeyleri yasicam diye çünkü bes senede zor topladım.belimi

Teşekkürler canım bende bakayım arastircam bu dediğinizi

Bende spinalle sezaryan oldum benimde belim hassaslaştı ama doğum sonrası belim çok açık kaldı emzirirken vs üşüttüm mü iğneden mi bilemiyorum

Canım ben normal doğum yaptım yürüyemiyorudm resmen doktor yakı al tak dedi öyle düzelmişti

Evet o yakiyi her şeyi denedim tamamen geçmiyordu ama baya faydası oluyordu arada yapıyorum ilk zamanlar ben de öyle yatakta soluma bile dönemiyordum

Back
X