- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
6 ay oldu hala donemedim. Yaptigim anketlerde 2-3 senenin altinda donebilen sayisi bir elin 5 parmagini gecmedi. Moral vermek isterdim ama su ara bende de pek yok. Allah yardimcisi olsun herkesin.Doğum yapalı 45 gün oldu.
Normal düzene hayata nasıl dönülüyor?
Misal cocuk benimle uyuyor eşim başka yerde..
Sıkıldım bu halden.
Beşiğine koyunca uyanıyor vs.
Aramıza alsak riskli.
Ev darmadağın.
Ben öyle.
Dışarı çıkıp geçsem nereye gidicem bebekle...
Ne kadar sürüyor bu hal?
Annelik bu kolay mı fedakarlık ister bu ne acele ? Biraz zaman biraz sabır zamanla düzelir herşeyDoğum yapalı 45 gün oldu.
Sıkıldım bu halden.
Aramıza alsak riskli.
Ev darmadağın.
Ben öyle.
Ne kadar sürüyor bu hal?
Geçmiş olsun eski hayata dönülemiyor ne yazık ki. Bu şekilde hatta artarak devam edecek.Doğum yapalı 45 gün oldu.
Sıkıldım bu halden.
Aramıza alsak riskli.
Ev darmadağın.
Ben öyle.
Ne kadar sürüyor bu hal?
Fedakarlık yapıyoruz elbette.Annelik bu kolay mı fedakarlık ister bu ne acele ? Biraz zaman biraz sabır zamanla düzelir herşey
Hoş gördümAramıza hoşgeldin
Çocuk uyutmanin kolay yolu benim için
Yüzükoyun yaptırmaktan geciyor, kussa gebzine kaçmıyor, karnının üstüne yatinca gazı daha kolay çıkıyor. Beraber hic yatmadim cocuklarla. Hep besikte ve bu şekilde. Hayatimiza minikleri adapte ettim, yuvarlanip gidiyoruz.
Normal düzenden kastınız bebekten önce ki düzen sanırım, artık bebek olduğuna göre öyle bir ihtimal yok :) bebekli yeni düzene adapte olmaya çalışın, yanınızda yatıyorsa, yatağın kenarına monte edilen beşikler var ondan temin edin, eşinizin yataktan gitmesine gerek kalmaz.
Dışarıya arabanız varsa çok rahat çıkarsınız, kısa mesafeler ile başlayın, emzirme örtüsü alın mutlaka, emzirmiyorsanız, termos sıcak su ve mamasını yanınıza alın.
Zamanla her şey rayına oturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?