Doğum sonrası eski hayata donüs??

Ben de bebek arabasından bahsettim
Burada kışın mümkün değil.bebek arabasi ile markete gidilmez.
Adam boyu kar oluyor
Sadece araba yolları açık oda iste suv tarzı arabalar çıkıyor yola

Ben de bebek arabasından bahsettim
Burada kışın mümkün değil.bebek arabasi ile markete gidilmez.
Adam boyu kar oluyor
Sadece araba yolları açık oda iste suv tarzı arabalar çıkıyor yola
Kışın zaten çok zor bebek arabası, burda da öyle her yer buz oluyor.

Aa o zor benimki sürekli sallarsam duruyor
Ama her ay huyları değişiyor emin olun umarım bu zor durumdan kurtulursunuz kısa sürede
Sallamaya alıştırmamak için sallamiyorum.
Annem benden çok çekmiş o konuda anlatıyor bazen yok dedim yani...
Saatlerce sallarmış.
Hatta öyleki gece beşik durduğu an uyanır ağlarmışım.
Artık araya ip almışlar bir tane beşiğe bağlı.
Kim duyup uyanırsa o sallarmış beni.

Evet banada çok söylediler ama benim bu şekilde kolayıma gitti geceleri eziyeti olmuyor gündüzde sallıyorum sürekli huydan huyada değişiyor işte

Keşke sevse kundağı.
Sanki dikene sarmış gibi bağırıyor.
Elleri kolları bacakları illa serbest olacak.
Mümkünse az kıyafet ile uyuyacak. Yoksa beyefendi kızıyor.
Üstünü bile iyice dalınca örtuyrouz baya baya bacaklarıyla ayaklarıyla atıyor üstünde ne varsa.

Evet banada çok söylediler ama benim bu şekilde kolayıma gitti geceleri eziyeti olmuyor gündüzde sallıyorum sürekli huydan huyada değişiyor işte
Aynen şimdilik kucakta evde iki 3 tur atip gözleri yarı kapalı iken yatağa yatırıp uzaniyorum yanina sırtını sivazliyorumm 2 3 dakikaya dalıyor.
Umarım hep böyle gider

Gecer gecer

İlk zamanlar bocalama çok normal, evlat harika bi duygu evet ama “ben nereye düştüm” olmuyor da değil insan O zamanlar sıcak çorba nedir bilmezdim.. Memeden kesmek, yürümeye başlayıp bağımsızlığını kazanmasıyla daha bi kolaylaştı. Benim oğlum şuan 21 aylık, çok daha düzenli hayatımız. Tabii yaramazlıklar baş gösteriyor şimdide. Her dönemin kendince zorluğu var yani, eskiye dönüş olmuyor. Yenisine alışmak, düzen oluşturmak zorunda kalıyorsunuz.

Tam zamanlı lohusasınız. Öncelikle bu “hayatım bitti” psikolojisi kısa zaman sonra geçecek emin olabilirsiniz .

Bebeği en kısa zamanda kendi yatağına alıştırın bence bir kaç gün zor geçer ama aşılacağına eminim. Oğlum 3 aylık daha bir gece bile eşimle ayrı yatmak zorunda kalmadık.

Eviniz mümkünse şuan dağınık kalsın. Bizim ev de dağınık. Ve bence böyle çok daha dolu, canlı ve huzurlu bir yuva

Dışarıya çıkmak size enerji verecek bebeğinizle çıkın yarım saat de olsa bebek arabası yoksa mutlaka edinin. Gerçekten bebek arabası özgürlüktür.

En önemlisi bebeğinizin o halinin o kokusunun tadını çıkarın. Her anı o kadar özel ki çok çabuk büyüyorlar Bebeğinizle ve sevdiklerinizle upuzun güzel yıllarınız olsun inşallah sağlıkla büyütün.

Önceden düzeni bir süreliğine unutun gitsin her yer daha coook dağılacak olsun varlıkları yeter

Dogum yaptigimdan itibaren benden ayri yatti yatagimizin yanina bebegin yatagini koyduk orda uyudu agladiginda yada baska biseyde hemen uyandim esimde yatakta uyudu bebegi yatagina alistirin ve esinizde kendi yatagina gelsin l...

Ah canım ya valla ben hamileyim nasipse bir bal oğlum olacak şimdiden biliyorum ki en erken 9 ay da düzene girer. Bebeğin uykuları düzenli hale gelir o zaman siz de huzurla uyumaya başlayınca bu stres, gerginlik azalır. Eğer huzursuz bi bebekse gündüz hava almak ona da iyi gelir size de iyi gelir .bebek arabasına koyun biraz yürüyün meleginizle size de ona da çok iyi gelir . Bi tane emzirme önlüğü temin edin ya da bir örtü alın yolda emmek isterse örter emzirirsiniz. Siz kendi huzurunuzu korumaya bakın herşey düzelir

Eski düzene 9 sene sonra ulasabilmistim. Uykum geldiğinde uyuyordum,gezmek istediğimde oğlum gelmek istemezse tek gidiyordum ki,kızım doğdu 9 ay once. Eski düzen hakkında bir şey diyemem ama ikinci çocuk düşünürsen eger,kesinlikle yaş farkı çok olmasin. Zaman çabuk geçiyor büyüyecek elbet inşallah sağlıkla ama şimdi ki aklım olsa idi bu kadar ara vermeden,3 yaşındayken oğlum ikinciyi yapardım. Konuyla alakasız oldu ama baya bir dolmusum. Zaten arkadaşlar ilk çocuk icin yapilacaklari söylemişler. Ben de ikinci çocuk için şimdiden önlem al diye yazdım

Benim kızım 9 aylık,umutlanma diye yazıyorum. Dün uykusuzluktan mutfakta uyumuşum.Zaten yemekte tek gözüm kapalıydı hik diye gitmisim.

Eşinizle ayrı yatmayın. Odada küçük bir beşik kullanın. Eğer ona koyunca da uyanıyorsa, reflü yatakları var, kenarları yastıklı, 45 derece eğimli, isteseniz de üstüne dönemezsiniz. Onu aranıza koyup güvenli bir şekilde yatabilirsiniz.

Benim kızım 9 aylık,umutlanma diye yazıyorum. Dün uykusuzluktan mutfakta uyumuşum.Zaten yemekte tek gözüm kapalıydı hik diye gitmisim.
Canım ben en erken ihtimalle 9 ay diye düşünüyorum yoksa zaten ömrümü gözden çıkardım sağ olsun eşim de destekçi. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun

Kendi basına uyutulmalı nasıl öğrettiniz aslında yöntemleri biliyorum ama 9 aylık Oğluma türlü cesaret edemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…