- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Ben de bebek arabasından bahsettimAraba derken bebek arabasını kastetmedim, otomobil varsa, eşiniz işten gelince kısa mesafelere gidebilirsiniz.
Kışa daha var o zamana kadar bebek arabası ile sizde tek başınıza günlük kısa yürüyüşler yapabilirsiniz.
Korkmayın bu kadar, sakin olun rahat olun.
Aa o zor benimki sürekli sallarsam duruyorBen de anakucaginda yatırıyorum bazen.
Uyanıksa en fazla 10 dakika duruyor icinde sonra ağlıyor gezdir beni diye
Kışın zaten çok zor bebek arabası, burda da öyle her yer buz oluyor.Ben de bebek arabasından bahsettim
Burada kışın mümkün değil.bebek arabasi ile markete gidilmez.
Adam boyu kar oluyor
Sadece araba yolları açık oda iste suv tarzı arabalar çıkıyor yola
Sallamaya alıştırmamak için sallamiyorum.Aa o zor benimki sürekli sallarsam duruyor
Ama her ay huyları değişiyor emin olun umarım bu zor durumdan kurtulursunuz kısa sürede
Evet banada çok söylediler ama benim bu şekilde kolayıma gitti geceleri eziyeti olmuyor gündüzde sallıyorum sürekli huydan huyada değişiyor işteSallamaya alıştırmamak için sallamiyorum.
Annem benden çok çekmiş o konuda anlatıyor bazen yok dedim yani...
Saatlerce sallarmış.
Hatta öyleki gece beşik durduğu an uyanır ağlarmışım.
Artık araya ip almışlar bir tane beşiğe bağlı.
Kim duyup uyanırsa o sallarmış beni.
Keşke sevse kundağı.Ben ilk günden beri yanıma almadım. Eşim 1 ay diğer odada yattı bebek benle aynı odada
Sonra ben carladım sen niye ordasın diye. Odasına geri döndü.
Evin dağınıklığı hiç bitmiyor onu takma.
Bebeğini yarım kundak yap ki uyanmasın yatağa bırakınca
Aynen şimdilik kucakta evde iki 3 tur atip gözleri yarı kapalı iken yatağa yatırıp uzaniyorum yanina sırtını sivazliyorumm 2 3 dakikaya dalıyor.Evet banada çok söylediler ama benim bu şekilde kolayıma gitti geceleri eziyeti olmuyor gündüzde sallıyorum sürekli huydan huyada değişiyor işte
UmarımAynen şimdilik kucakta evde iki 3 tur atip gözleri yarı kapalı iken yatağa yatırıp uzaniyorum yanina sırtını sivazliyorumm 2 3 dakikaya dalıyor.
Umarım hep böyle gider
Gecer gecerDoğum yapalı 45 gün oldu.
Normal düzene hayata nasıl dönülüyor?
Misal cocuk benimle uyuyor eşim başka yerde..
Sıkıldım bu halden.
Beşiğine koyunca uyanıyor vs.
Aramıza alsak riskli.
Ev darmadağın.
Ben öyle.
Dışarı çıkıp geçsem nereye gidicem bebekle...
Ne kadar sürüyor bu hal?
Doğum yapalı 45 gün oldu.
Sıkıldım bu halden.
Aramıza alsak riskli.
Ev darmadağın.
Ben öyle.
Ne kadar sürüyor bu hal?
Önceden düzeni bir süreliğine unutun gitsin her yer daha coook dağılacak olsun varlıkları yeterFedakarlık yapıyoruz elbette.
Ben düzenli bi insanımdır...
Düzenim bozulunca otomotik olarak hırcınlaşiuor
Bebegim cok şükür şimdilik düzenli.
Uykusu genelde iyi beslenmesi vs duzenli.
Sadece esler arasindaki duzensizlik beni daha etkiliyor.
Eşim baska yerde ben baska yerde vs.
Ah canım ya valla ben hamileyim nasipse bir bal oğlum olacak şimdiden biliyorum ki en erken 9 ay da düzene girer. Bebeğin uykuları düzenli hale gelir o zaman siz de huzurla uyumaya başlayınca bu stres, gerginlik azalır. Eğer huzursuz bi bebekse gündüz hava almak ona da iyi gelir size de iyi gelir .bebek arabasına koyun biraz yürüyün meleginizle size de ona da çok iyi gelir . Bi tane emzirme önlüğü temin edin ya da bir örtü alın yolda emmek isterse örter emzirirsiniz. Siz kendi huzurunuzu korumaya bakın herşey düzelirDoğum yapalı 45 gün oldu.
Sıkıldım bu halden.
Aramıza alsak riskli.
Ev darmadağın.
Ben öyle.
Ne kadar sürüyor bu hal?
Benim kızım 9 aylık,umutlanma diye yazıyorum. Dün uykusuzluktan mutfakta uyumuşum.Zaten yemekte tek gözüm kapalıydı hik diye gitmisim.Ah canım ya valla ben hamileyim nasipse bir bal oğlum olacak şimdiden biliyorum ki en erken 9 ay da düzene girer. Bebeğin uykuları düzenli hale gelir o zaman siz de huzurla uyumaya başlayınca bu stres, gerginlik azalır. Eğer huzursuz bi bebekse gündüz hava almak ona da iyi gelir size de iyi gelir .bebek arabasına koyun biraz yürüyün meleginizle size de ona da çok iyi gelir . Bi tane emzirme önlüğü temin edin ya da bir örtü alın yolda emmek isterse örter emzirirsiniz. Siz kendi huzurunuzu korumaya bakın herşey düzelir
Canım ben en erken ihtimalle 9 ay diye düşünüyorum yoksa zaten ömrümü gözden çıkardımBenim kızım 9 aylık,umutlanma diye yazıyorum. Dün uykusuzluktan mutfakta uyumuşum.Zaten yemekte tek gözüm kapalıydı hik diye gitmisim.
Kendi basına uyutulmalı nasıl öğrettiniz aslında yöntemleri biliyorum ama 9 aylık Oğluma türlü cesaret edemiyorum .Hiç yanımızda yatırmadık. Yanımda beşiği vardı, orada uyurdu, hık dese hemen uyanırdım zaten. 7 aylıktı işe döndüğümde, o zamana kadar eşim gece hiç uyanmadı ama üçümüz aynı odada yattık. 14 aylık falandı odasını ayırdım, 13 aylıkken de kendi kendine uyumayı öğrettim. Şu anda 27 aylık. Kendi odasında uyuyor, bebek telsizimiz var. Gece Eğer ağlarsa kalkıp gidiyoruz, bazen de kendisi uyanıp geliyor, hemen geri yatırıyorum ve ninnisini açıyorum. Beni görebileceği uygun mesafedeki bir yere de ya oturuyorum ya uzanıyorum. Hemen geri uyuyor. :) olur da uyuyamazsa azıcık sallıyorum, sonra ikimiz de yataklarımızda uyumaya devam ediyoruz.
Sana tavsiyem sen de bebeğinle aynı yatakta yatma ve kendi kendisine uyumaya alıştır. Bebekler için ağlatmayan, zorlamayan yöntemler var. Bebeklik döneminde uyutmada çok zorlandık, sallanmayı sevmezdi (ben de pek tasvip etmiyorum zaten), ya kolda biz yürürken uyurdu ya da emerken. Ama büyüdükçe taşıması gerçekten çok zor oluyor. O yüzden yenidoğanken alıştırmak daha iyi ve daha kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?