- 31 Aralık 2017
- 320
- 361
- 33
Ya aslında yapılması gereken belli. Konuşun bunu onla, yine olmadi profesyonel yardım almayi teklif edin. Olmadı geciktirici hap alsın yani, kabul etmez mi bunları.Nedense hiç o cabalara girmiyor kendo isininhallediyor çocuğum. Oldu ben gerçekten hiç birşey hissetmedim şuana kadar ilişkide kendişi bi kere dedi hiç zevk almıyorsun sen dedi ama bir çaba da yok hemen bitirme derdinde odun gb adam bildigi şeylerde yapmıyor öle çirkin bi kadında sayılmam yani vücut olarakta hep bakimliydim temzi dim hep farkli iç çamaşırları giyerim ama adam bunlardan anlamıyor uyumsuzluk var ayrilsam bunun için ayrılır mi diyorum
Benimde dokuz aylık bebegşm varArkadaslar merhaba,8 ay önce sezeryan ke doğum yaptım 1 oğlum var eşimle 3 yillik evliyiz dogumdan sonra bu süreye kadar eşimle hiç birlikte olmadık aşırı derede bi sogukluk var benden taraftara karşı tarafa tartışma oluyor uzağız birbirimize bu ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum gerçekten işin garibi bende yaklaşmak istemiyorum böle sanki bize büyü yapılmış sogumusuz boke bi kısır döngü
İllaki bu konuşma olacak kaçarı yok 31 yaşındayım benim hayatım böle mi gececk diyirum cinsellik yok olsada durum ortada bisey anlamıyorum bazen aklımdan şu geçiyor yanlış anlamayın acaba başka bi erkek temi böle bencil davtanıyor başka birisi olsaydı farklimi olurdu diyeYa aslında yapılması gereken belli. Konuşun bunu onla, yine olmadi profesyonel yardım almayi teklif edin. Olmadı geciktirici hap alsın yani, kabul etmez mi bunları.
İllaki bu konuşma olacak kaçarı yok 31 yaşındayım benim hayatım böle mi gececk diyirum cinsellik yok olsada durum ortada bisey anlamıyorum bazen aklımdan şu geçiyor yanlış anlamayın acaba başka bi erkek temi böle bencil davtanıyor başka birisi olsaydı farklimi olurdu diye
Yanı çok enterssn bişey yan komşumun dseslerini duyiyirum kadının adam tatmin edebiliyor ysni sorun bundaİllaki bu konuşma olacak kaçarı yok 31 yaşındayım benim hayatım böle mi gececk diyirum cinsellik yok olsada durum ortada bisey anlamıyorum bazen aklımdan şu geçiyor yanlış anlamayın acaba başka bi erkek temi böle bencil davtanıyor başka birisi olsaydı farklimi olurdu diye
Bide alışmış sürekli aynı pozisyona sıkıcı adamBu düşünceniz haklı bir düşünce ama sonu hayıra gitmiyor çözmeniz lazım. Erken boşalma cinsel sağlığın en temel problemlerinden. Ve bunu sizle aşabilir ancak. Sürekli, sevgi dolu, aynı kişiyle yaoilan ilişkilerle süre uzar. Olmadi çift terapisi lazim.
Kendini hiç sıkıntıya sokamaz bunlar konuşulmuyor benim kocamla tanısanız anlarsınız beni sex te bile aramızda bi mesafe varben şu kk da anlamadığım bişey var insan eşiyle nasıl açık açık konuşamaz isteklerini tek tek belirt ve olmasını sağla mesela gün aşırı ilişkiye girmek istiyorum zor birşey değil zamanla eşinde alışır zorunlu yapsın elbet alışır
Bende kanka diyorum artik:)ev arkadaşı gbBende evlenmeden once cinselligin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum ama onemliymiş. 1 haftayi gecince eşime surekli kankişimmm , karrrdeş , kankaaa diye sesleniyorum gel tavla atalim falan diyorum ensesine yapiştiriyorum. :)
Hemen anlayip Anlasildi askim diyor :))) cünku araya sogukluk giriyor.
Sizinki cok uzun sure olmuş ama o ortami siz yaratmalisiniz guzel bir yemek mum isigi dans vs
Kendini hiç sıkıntıya sokamaz bunlar konuşulmuyor benim kocamla tanısanız anlarsınız beni sex te bile aramızda bi mesafe var
Bende kanka diyorum artik:)ev arkadaşı gb
Bi kere ayrı kalmıştık 1 hafta tam yatacak tık :)ozledin mi dedim mal mal suratıma bakıyor adamın yapısı bu okuzzzznerden buldum bu adami bilmem bide aşk evlikigieee konuşunca ne diyor belki biraz cilveli söyleseniz seni özlüyorum istiyorum doyamıyorum gibi sizde biraz soguk gibi duruyorsunuzdur biraz gaz vermek her erkekte işe yarar
Sunu da soyluyeyim bu sebeple her an dogumunuzu tetikliyebilirsiniz.Yapmayın ama kendiniz uzaklaştırıyorsunuz.
Eşe de biraz vakit ayırmak lazım.
Özellikle doğumdan sonra anneler bebekleriyle kendilerine ayrı bir hayat kuruyorlar resmen,bu çok yanlış. Çoğu evlilik böyle bitiyor. Eşler aldatmaya yöneliyor..
Ben doğurmak üzereyim eşimle hala cinsel ilişki yaşıyoruz hamileliğim boyunca yaşadım.
Cinsellik cidden önemli evlilikte.
Bu cok sacma bir dusunce siz onun esisiniz ilk siz isteseniz ne olacak o yanasmasin bu yanasmasin nereye kadarKonuşsam şimdi ben xok istiyormuş gb olucak eşim halinden memnun gb ve sanki bu durum ona normal geliyor
Yardım alabilirsiniz ipin ucunu tutmayınca kaçıyor. Geçmiş olsun umarım bi an önce bu sorunun üstesinden gelirsinizDoğru tespit kesinlikle başlarda uzak davrandım halada depresyondayım etkisinden kurtulamadım şu lohusaligin
Dogumdan sonra cinsellik yasamaktan utaniyor insan, "artik benim bebegim var nasil cinsellik yasarim" hissi geliyor bebekten utaniyorsun sanki. Bana da olmustu, hicbir sey anlamadan, biraz daha ilerlese bosanirdik herhalde. Gecti bitti cok sukur.. o soguklugun onune gecmezsen sonu kötü olur. Ben kadinim ve isteklerim var de kendi kendine telkinlerde bulun. Bebek uyuduktan sonra kendimi düsünmeliyim de yavas yavas sogukluk gider insallah.Arkadaslar merhaba,8 ay önce sezeryan ke doğum yaptım 1 oğlum var eşimle 3 yillik evliyiz dogumdan sonra bu süreye kadar eşimle hiç birlikte olmadık aşırı derede bi sogukluk var benden taraftara karşı tarafa tartışma oluyor uzağız birbirimize bu ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum gerçekten işin garibi bende yaklaşmak istemiyorum böle sanki bize büyü yapılmış sogumusuz boke bi kısır döngü
Sunu da soyluyeyim bu sebeple her an dogumunuzu tetikliyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?