Doğum sonrası eşler arasi sogukluk

Ya aslında yapılması gereken belli. Konuşun bunu onla, yine olmadi profesyonel yardım almayi teklif edin. Olmadı geciktirici hap alsın yani, kabul etmez mi bunları.

Benimde dokuz aylık bebegşm var
İlk zamanlar bende de vardı
Sonra istemeyerek yapa yapa alıştım
Yapmadıkça daha cok sogukluk giriyo inan
Cinsellik görev olmamalı ama dogumdan sonra görev gibi oluyo
O yuzden iki -üç kez bu görevi yerine getirsen
Gerisi çorap sökügü gibi geliyo

Ya aslında yapılması gereken belli. Konuşun bunu onla, yine olmadi profesyonel yardım almayi teklif edin. Olmadı geciktirici hap alsın yani, kabul etmez mi bunları.
İllaki bu konuşma olacak kaçarı yok 31 yaşındayım benim hayatım böle mi gececk diyirum cinsellik yok olsada durum ortada bisey anlamıyorum bazen aklımdan şu geçiyor yanlış anlamayın acaba başka bi erkek temi böle bencil davtanıyor başka birisi olsaydı farklimi olurdu diye

Bu düşünceniz haklı bir düşünce ama sonu hayıra gitmiyor çözmeniz lazım. Erken boşalma cinsel sağlığın en temel problemlerinden. Ve bunu sizle aşabilir ancak. Sürekli, sevgi dolu, aynı kişiyle yaoilan ilişkilerle süre uzar. Olmadi çift terapisi lazim.

Yanı çok enterssn bişey yan komşumun dseslerini duyiyirum kadının adam tatmin edebiliyor ysni sorun bunda

Bende evlenmeden once cinselligin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum ama onemliymiş. 1 haftayi gecince eşime surekli kankişimmm , karrrdeş , kankaaa diye sesleniyorum gel tavla atalim falan diyorum ensesine yapiştiriyorum. :)

Hemen anlayip Anlasildi askim diyor :))) cünku araya sogukluk giriyor.

Sizinki cok uzun sure olmuş ama o ortami siz yaratmalisiniz guzel bir yemek mum isigi dans vs

Bide alışmış sürekli aynı pozisyona sıkıcı adam

ben şu kk da anlamadığım bişey var insan eşiyle nasıl açık açık konuşamaz isteklerini tek tek belirt ve olmasını sağla mesela gün aşırı ilişkiye girmek istiyorum zor birşey değil zamanla eşinde alışır zorunlu yapsın elbet alışır

Kendini hiç sıkıntıya sokamaz bunlar konuşulmuyor benim kocamla tanısanız anlarsınız beni sex te bile aramızda bi mesafe var

Bende kanka diyorum artik:)ev arkadaşı gb

Kendini hiç sıkıntıya sokamaz bunlar konuşulmuyor benim kocamla tanısanız anlarsınız beni sex te bile aramızda bi mesafe var

eee konuşunca ne diyor belki biraz cilveli söyleseniz seni özlüyorum istiyorum doyamıyorum gibi sizde biraz soguk gibi duruyorsunuzdur biraz gaz vermek her erkekte işe yarar

eee konuşunca ne diyor belki biraz cilveli söyleseniz seni özlüyorum istiyorum doyamıyorum gibi sizde biraz soguk gibi duruyorsunuzdur biraz gaz vermek her erkekte işe yarar
Bi kere ayrı kalmıştık 1 hafta tam yatacak tık :)ozledin mi dedim mal mal suratıma bakıyor adamın yapısı bu okuzzzznerden buldum bu adami bilmem bide aşk evlikigi

Hamilelik döneminde doktor mu yasakladı neden kestiniz? Valla bu hamilelik ve sonrasında olan olaylarda erkeklere hak veriyorum.. Kadınlar sanki ilgi tek bir kişiye verilirmiş gibi bebeklere yönleniyorlar direk.. Evliyiz yaa eşimiz var.. Cinsellik evlilikte çok önemli.. Bu konuda o gelsin, ben gitmem diye tavır yapmanın kimseye bir faydası yok.. Boşanmak istiyorsanız buna devam edebilirsiniz..
En son ne zaman süslendiniz mesela?
Bir gün hazırlanın, eşinizi bekleyin.. İlişki olmasa da öper, sarılırsınız, özledim dersiniz..
Anlattığınız süreç normal değil.. Doktor yasaklamadan ilişkiyi kestiyseniz hiö normal değil..

nasıl ya öyle kanka gibi?
evlenmeden önce de çok sıcak bi ilişkiniz yoktu herhalde?
sabah eşim beni öpmeden işe gitse ben olay çıkarırım
işten geldiğinde ilk yaptığımız şey sarılmak
neden böyle şeyler yapmıyorsunuz?

öyle birbirinizden fersah fersah uzak durursanız tabiki gece yatağa girip hadi sevişelim olmaz ki.

siz de bi doktora gidin, bu kadar isteksizlik iyi değil bence.

Sunu da soyluyeyim bu sebeple her an dogumunuzu tetikliyebilirsiniz.

Doğru tespit kesinlikle başlarda uzak davrandım halada depresyondayım etkisinden kurtulamadım şu lohusaligin
Yardım alabilirsiniz ipin ucunu tutmayınca kaçıyor. Geçmiş olsun umarım bi an önce bu sorunun üstesinden gelirsiniz

Dogumdan sonra cinsellik yasamaktan utaniyor insan, "artik benim bebegim var nasil cinsellik yasarim" hissi geliyor bebekten utaniyorsun sanki. Bana da olmustu, hicbir sey anlamadan, biraz daha ilerlese bosanirdik herhalde. Gecti bitti cok sukur.. o soguklugun onune gecmezsen sonu kötü olur. Ben kadinim ve isteklerim var de kendi kendine telkinlerde bulun. Bebek uyuduktan sonra kendimi düsünmeliyim de yavas yavas sogukluk gider insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…