Geçen hafta çok farklı bir konuda tartışmamız sonucu özür dilemek için tanıma geldi.. o zaman biraz uzaklaymışız çok özlemişim seni dedi.. ve o esnada çocuğa sut veriyorsun bende tiksiniyorum diyince şaşırdım.. bu acıdan düşünmemiştim hiç.. konuştum ama ne yapacagimi bilemiyorum.. 13 kızın ve 2 yaşına kadar emzirmeyi dusnuyordum.. ne yapacagimi bilemedimcanım sakince konuşmayı denedin mi
Biraz tuhaf sanki. Ama mesele sirf buysa, siz de ona gostermeden emzirin nolcak. Bir deneyin derim.L
Geçen hafta çok farklı bir konuda tartışmamız sonucu özür dilemek için tanıma geldi.. o zaman biraz uzaklaymışız çok özlemişim seni dedi.. ve o esnada çocuğa sut veriyorsun bende tiksiniyorum diyince şaşırdım.. bu acıdan düşünmemiştim hiç.. konuştum ama ne yapacagimi bilemiyorum.. 13 kızın ve 2 yaşına kadar emzirmeyi dusnuyordum.. ne yapacagimi bilemedim
Dusunsene yabanci bir kadinin bir bebek emzirdigine sahit olsalar, adamlar bundan tiksinir mi, gozlerini kacirir mi dersiniz? Bence anne olan eslerini artik farkli bir yere koyup iliskiden uzak dururken,boyle ipe sapa gelmez nedenler uyduruyorlar.Her fedakarligi kadin yapsin kadin tasisin karninda o kadar ay kadin dogursun beyfendi emziriyor diye tiksinsin... :) lükse bak! Biz ne yapsak yaranamayiz zaten.
Her fedakarligi kadin yapsin kadin tasisin karninda o kadar ay kadin dogursun beyfendi emziriyor diye tiksinsin... :) lükse bak! Biz ne yapsak yaranamayiz zaten.[/QU
Ne yazıkki biz kadınlar bir çok konuda oldukça fedakar davranıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?