arkadaşlar ben doğum sonrası kanama sebebiyle doğumun olduğu gün 2 defa kürtaj oldum biriken pıhtılar sebebiyle kabus gibiydi rahim toparlanmamış sezeryan sonrası kanama aşırı derecede devam etti ölümden döndüm.Rahim alınıcaktı o kadar kötü yani.benim merak etttiğim böyle bir deneyim yaşamış olup 2.doğumda da aynı şeyleri yaşayan varmı veya sorunsuz geçiren ,deneyimi olanlar cevaplarsa cok sevinirim.
mrb bende geçen hafta normal doğum yaptım benimde kanamam kesilmedi ve 2 kere kürtaj oldum bende tam kıyısından döndüm ölümün annem yanımdaydı doktorlar başıma toplanınca oda görmüş oluk oluk kan akıyomuş ben farkında olmadım hiç doktorum 10 yıl çocuğu yasakladı olursa aynısını kesin yaşarsın ve bu sefer rahim alınmasıyla bile kurtulamayabilirsin dedi ....
ben en başta doktormu bi hata yaptıda başıma geldi sandım ama değilmiş olabiliyomuş.
Allahım kimsenin başına vermesin.......
yapma ya ,demek bi daha doğurma gibi demiş.moralim bozuldu.cok geçmiş olsun sanada ....
canım doğum anlarını anlatırmısın?
benim karnıma iki ebe bastırmıştı bunun etkisi varmı diye merak ettim ama bazı kişilerde normal bazen bastırmak gerekiyo doğumda diyolar.sende bastılar mı karnına?
geç kaldık şikayette bence o an olsaydı belki ALLAHLARINDAN BULSUNLAR varsa bi hataları ne diyim geçenlerde hastaneye girdim aynı doktor başka bir hamileyle konuşuyodu hemen dedimki sakın bu kadına doğurtmayın beni öldürüyordu.kötü reklam:))doktor hatası varmı yokmu çok kafam karıştı şikayet etsem araştırılsa falan bi faydası olumuki? nereye başvursam acaba?*
doktor hatası varmı yokmu çok kafam karıştı şikayet etsem araştırılsa falan bi faydası olumuki? nereye başvursam acaba?*
ben sorunun rahim yapisindan kaynaklandigini dusunuyodum ki oyle degilmis plasentanin parcasi rahimde unutuluyomus aman dikkat diyorum burda dr onemli rahim atmak icin ugrastigindan zavalli kanama yapiyomus hasta daha zavalli dr un sa durumu daha vahim yazik okumus amabosuna:)) allah onlardan bizim gibihamile ve aciz kadinlarikorusundoktor hatası değil ben yaşamadım ama kızkardeşim yaşadı 2.bebeğindede aynı sorun oldu doğumdan 1 hafta sonra başlıyor kanama fakülte hastaneleri anlıyor durumu rahim kasılmamasına bağlıymış rahim kasılıp toparlanamadığı için kanama oluyormuş 2 bebeği düşünüyorsanız durumunuzu önceden anlatın sorun olmaz sanırım kızkardeşim 2.de olmaz diye düşünüp doktora bahsetmemiş 2 bebeğindede hastanelik oldu
senin drun cocuk nasil oluyo bilmiyo sana soliyim bilenini bulursan sana detayli anlatsin
mrb bende geçen hafta normal doğum yaptım benimde kanamam kesilmedi ve 2 kere kürtaj oldum bende tam kıyısından döndüm ölümün annem yanımdaydı doktorlar başıma toplanınca oda görmüş oluk oluk kan akıyomuş ben farkında olmadım hiç doktorum 10 yıl çocuğu yasakladı olursa aynısını kesin yaşarsın ve bu sefer rahim alınmasıyla bile kurtulamayabilirsin dedi ....
ben en başta doktormu bi hata yaptıda başıma geldi sandım ama değilmiş olabiliyomuş.
Allahım kimsenin başına vermesin.......
senin drun cocuk nasil oluyo bilmiyo sana soliyim bilenini bulursan sana detayli anlatsin
ben sorunun rahim yapisindan kaynaklandigini dusunuyodum ki oyle degilmis plasentanin parcasi rahimde unutuluyomus aman dikkat diyorum burda dr onemli rahim atmak icin ugrastigindan zavalli kanama yapiyomus hasta daha zavalli dr un sa durumu daha vahim yazik okumus amabosuna:)) allah onlardan bizim gibihamile ve aciz kadinlarikorusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?