hepinize çok geçmiş olsun allah evlatlarınıza bağışlasın benim kuzenimede yaptı doktorun biri ve öğrendikki o doktorun tüm hastaları kanamadan öteki tarafa gitmiş gemiş önce mahvetti sonra ünv hastanesine postaladı ben beceremedim naparsanız yapın durumu. hastane ve doktor adı verinki kimse yaşamasın aynı sorunu bazı doktorlar hep aynı hatayı yapıyomuş kuzeniminki gibi
O zaman Allah belasını verir canım
Merhaba, ben 3 kez sezaryenle doğum yaptım. İlk bebeğimi ne yazık ki kaybettim, 2.de ise kanamalı ve sorunlu bir hamilelik yaşadım, bu yetmezmiş gibi bir de sezaryen sırasında atoniye girmişim, anestezinin etkisi geçtiğinde doktorum ameliyatta yaşadığım sıkıntıları ve ölümden döndüğümü anlattı ve kesinlikle en az 3-4 yıl cocuk yapmamamı söyledi. 5 yıl aradan sonra tekrar hamile kaldım ve bir çocuğum daha oldu elhamdülillah ve ameliyatım çok sorunsuz geçti. Velhasıl kelam her seferinde aynı sorunu yaşayacaksınız diye bişey yok, içiniz rahat olsun...
Merhaba ben de sizinkine benzer bir deneyim yaşadım malesef. Ben normal doğum yaptım her şey yolundaydı, 13. Gün büyükçe pıhtılar düşürdüm ama önemsemedim. Ertesi gün sabah şiddetli kanamayla hastaneye gittim ve kanamayı durdurmak için bir sürü ilaç verildi. Hastanede elimden büyük parçalar düşürdüm. O gece de hastanede yattım. Ölümden döndüm ben de. Doktorum doğru düzgün bir açıklama yapamadı korktu sanırım dava ederim diye. Siz bir daha doğum yaptınız mı? Bu durumu tekrar yaşayan duydunuz mu 2. Doğumunda?1 yıl önce sezaryenle doğum yaptım.her şey yolundaydı ama 17. günün gecesinde musluktan akar gibi kanamam başladı.küçük bir şehirde yaşıyorum,gece 3 hastaneye gittim hiçbiri anlamadı ne olduğunu ve normal deyip gönderdiler.1,5 saat kadar oluk oluk kan kaybettim ,Allah yüzüme bakmış da gece fenalaşmadım.ertesi gün kendi doktoruma gittiğimde ölümden döndüğümü söyledi.içimde 'çikolatalı gofret' büyüklüğünde diye tarif ettiği bir pıhtı oluşmuş.1 hafta her gün muayene etti ve kanamayı kontrol altına alacak ilaçlar kullandım.çok şükür,kürtaja gerek kalmadan parça kendiliğinden eriyerek kanamayla düşmüş.yalnız doktorum bana 2. gebelikle ilgili hiçbir şey söylemedi,belki sizinkiler kadar zorlu geçirmediğimdendir.(tabi sizinkine göre öyle görünüyor benimki,en azından kürtaj olmadım) şimdi sizinkini okuyunca moralim bozuldu,bir hayli riski varmış demek ki
Merhaba,Merhaba ben de sizinkine benzer bir deneyim yaşadım malesef. Ben normal doğum yaptım her şey yolundaydı, 13. Gün büyükçe pıhtılar düşürdüm ama önemsemedim. Ertesi gün sabah şiddetli kanamayla hastaneye gittim ve kanamayı durdurmak için bir sürü ilaç verildi. Hastanede elimden büyük parçalar düşürdüm. O gece de hastanede yattım. Ölümden döndüm ben de. Doktorum doğru düzgün bir açıklama yapamadı korktu sanırım dava ederim diye. Siz bir daha doğum yaptınız mı? Bu durumu tekrar yaşayan duydunuz mu 2. Doğumunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?