Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Masallah o kadar kacamaga ragmen veriyorsun ben daha az yaptim genede az veriyorum
Ama yemekte cok yiyorum ben
az yiyince sutum azaliyor

Canım aslında pek bi kaçamak yapmadım bir gün sütlaç yedim ertesi gün tek öğün yedim. Birde normalde de az yuyorum ben. Emzirmiyorum çünkü. Süt için çemen ve maya tavsiye ederim. Bu ikisi üzerine süt yahan bişey tanımıyorm.

Kızlar dışardayım kahvaltıyı şimdi yaptım tavuk dünyasının menüleri var ya ondan yedim ayran içtim. Akşama davetliyim hasarsız atlatmayı ümit ediyorum zaten kahvaltıda makarna yemiş oldum.

Beyaz peynir
Kaşar
Domates
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Doymadım hala açım :(

Kuruyemişleri bir iki saat sonra yiyip ara öğün yapacagım

Beyaz peynir
Kaşar
Domates
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Doymadım hala açım :KK43:

Kuruyemişleri bir iki saat sonra yiyip ara öğün yapacagım

Ara öğün bir kase tarhana çorbası

Akşam yemeği

Kabak kavurma
Kereviz salata
Zeytinyağlı biber dolma

Dün 2 tane ekler yedim hemde gece gece
Çok canım istedi dayanamadım
Sahi biz tatlı olarak ne diyecegiz karatay hiç tatlıya izin vermiyor mu ? Meyve dışında

Şimdi kahvaltı için oyalanıyorum

Sıradan bir kahvaltı yaptım
Domates peynir vs

Yeni bir şey buldum ara ögün olarak

Kabakları rendeliyorum çok az zeytinyağı ilave edip üzerine bol yoğurt
Çipğ iç cevizide rondodan çekip üstüne ilave edip karıştırıyorum

Çok lezzetli ve diyete uygun tavsiye ederim deneyin

Öncelikle merhaba uzun süredir dışarıdan takip ettiğim kadınlar kulübüne bu konuyla giriş yapayım istedim. Çok uzatmıycam arkadaşlar vermem gereken 17 kilo var. 1 aydır kalori sayıyorum resmen gramla yiyorum ve 4 kilo verdim. Ancak aç gezdim diyebilirim. Ayrıca inanılmaz halsiz düştüm. Bakmam gereken bir bebişim var. Bu kadar halsizlik bana göre değil. 4.5 aylık bir kızım var ne yazıkki her çareye başvurmama rağmen emmeyi bıraktı. Ben de artık forma girmenin zamanı geldi diye düşündüm. Ben günde 2 öğün beslenerek başladım karatay diyetine katılmak isteyen olursa sevinirim. Birbirimize destek verirsek belki daha uzun süre motivasyon sağlayabiliriz. Ayrıca diyetle ilgili bilgi alış verişinde bulunursak daha da faydalı olur diye ümit ediyorum. Şu an 72,20 kiloyum boyumda 1.60 haftalık kilo bildirimi yapıcam. inşallah hedefe yorulmadan varırız. Sevgiler...
Merhaba uyguladınız Mo uzun süre?

Back
X