• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Sonrası Karatay Diyeti

sarjim yokk zorla %7 yaptim elektrik yok bugun insallah gelir burasi feci kar sogukk direkler hep devrilmis :KK66:)
oglen bi tabak kiymali sebzeli makarna yogurt.
tereyagi kullandim ve az koydum uzun zamandir makarna yememisdim kendimce biraz diyete uygun yapmaya calisdim
biraz fazla spor yapcam bugun hadi kactim ben

Canım eğer kahvaltıyı erken yapıyorsan ara öğün gerekir bence sağlıklı bi ara öğün yapmışsın. Bende Peri anne Peri anne gibi kahvaltımı geç yapıyorum bu sayede 2 öğün yapabiliyorum.

Mıhlama dediğin kuymak mı canım? İçinde mısır unu var. Karatayda var mı acep? Birde o ekmeksiz yenmez ki yaaaaa offf:işsiz: Bu arada sen karadenizli misin? Sanki kara lahana dolması da yedin yanlış hatırlamıyorsam. Benim ortanca ablamın eşi trabzonlu tabii ablam her türlü yemeği öğrendi bizde ondan öğrendik. Kuymak da kara lahana dolması da bayılırım.
Evet kuymak karadenizli degilim ama annem asciydi cok yemek bilir yapar yapar getirir birde gorumcelerim karadenizlilerle evlenince bayagi kultur harmanladik her mutfak var bizde

Ooooo çk zor yaaa. Biri varken yapmak gerçeken zor. Sana ceza versek görümcen varken uygulayabilecek misin canım? Nasıl yapcaz bu işi :işsiz: yemekleri mmkün olduğunca senin de yiyebileceğin yemeklerden seç canım. En güzel çözüm bu.
Gorumcem kv ye gelecek ama altli ustluyuz cayda yemekte bolbol bulusucaz kussemmi acaba:110::KK48:

Tamam canım sana kocaman bi hoşgeldin o zaman :KK5: uygun olmayacağın zamanlarda haber verirsen çok iyi olur. Şemdi cuma güna tartı günümüz. Cuma sabah aç karna tuvalete gittikten sonra çıplak tartılıyoruz. Birinci olan o haftanın kaptanı oluyor. Bu haftanın kaptanı elvin13 elvin13 . Kaçamak yaptığında muhakkak yaz çünkü güzel cezalarımız var. Bazen insan vazgeçme noktasına geliyor ama burda birbirimize destek vererek devam etmeyi sağlıyoruz. Sabah akşam menüleri yazıyoruz. Karataya uygun olmayan bişey varsa uyarıyoruz. Sporları takip ediloruz. Bu haftaki kilonu not alıyorum. Spor yapabiliyor musun? Gerçi 10 aylık iki bebek yeterince spor aslında :confused:

Spor konusunda zayıfım işte yapamıyorum maalesef. Çalışıyorum , bebeklerim de daha küçük.

Erken kahvaltiysa ara ogun lazim
ben 12-1de kalhvalti yapiyorum 7 de aksam yemegi
Normalde işe giderken 8de kahvaltı ediyorum o zaman da 3 ana öğün yaptım hafta boyunca. Doğru mu yaptım bilmiyorum. Karatayın Kitaplarını da okudum , kitaptaki örnek menülerinde de 3 öğün vardı gerçi. Saatleri 8-13-18 diye ayarlamıştım. Hafta sonu bugünkü gibi 2,5 öğün yapabilirim.

Spor konusunda zayıfım işte yapamıyorum maalesef. Çalışıyorum , bebeklerim de daha küçük.

Normalde işe giderken 8de kahvaltı ediyorum o zaman da 3 ana öğün yaptım hafta boyunca. Doğru mu yaptım bilmiyorum. Karatayın Kitaplarını da okudum , kitaptaki örnek menülerinde de 3 öğün vardı gerçi. Saatleri 8-13-18 diye ayarlamıştım. Hafta sonu bugünkü gibi 2,5 öğün yapabilirim.
Insanlar genelde erken kalktigi icin o saatte ediyor kahvalti sorun bende
Ama bugun 9 da kalktim 1 e kadar bekledim gene alismisim gec yemeye
Peki 3 ogun yapinca kilo veriyormusun

sarjim yokk zorla %7 yaptim elektrik yok bugun insallah gelir burasi feci kar sogukk direkler hep devrilmis :KK66:)
oglen bi tabak kiymali sebzeli makarna yogurt.
tereyagi kullandim ve az koydum uzun zamandir makarna yememisdim kendimce biraz diyete uygun yapmaya calisdim
biraz fazla spor yapcam bugun hadi kactim ben
Orasi neresiydi

Back
X