doğum sonrası karın ve meme estetiği

Nilay_T

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
118
37
298
merhaba arkadaşlar; doğumda 20 küsür kilo aldım. Kiloları er ya da geç veririm diyete hazırım başlayacağım yakında. Bu süreçte koşu da planlıyorum. Daha önce koşu ile iyi sonuçlar almıştım. Fakat şu an 80 kiloyum. 20-24 kg arası bir fazlam var. Yaş 32. Kiloları verdiğim takdirde derimin toparlayabileceğini düşünmüyorum. Tabi memelerde aynı şekilde. Yakın zamanda bu konularda estetik yaptıran fiyat bilgisi alan arkadaşlar varsa paylaşabilir misiniz?

merhaba arkadaşlar; doğumda 20 küsür kilo aldım. Kiloları er ya da geç veririm diyete hazırım başlayacağım yakında. Bu süreçte koşu da planlıyorum. Daha önce koşu ile iyi sonuçlar almıştım. Fakat şu an 80 kiloyum. 20-24 kg arası bir fazlam var. Yaş 32. Kiloları verdiğim takdirde derimin toparlayabileceğini düşünmüyorum. Tabi memelerde aynı şekilde. Yakın zamanda bu konularda estetik yaptıran fiyat bilgisi alan arkadaşlar varsa paylaşabilir misiniz?
Memelerinize ne oldu

Memelerinize ne oldu
zaten büyüklerdi. doğumla ve kilo ile birlikte iyice büyüdüler, doğum sonrası emzirdim dolayısıyla deforme oldular. eğer planladığım kiloyu verirsem onları toparlamak zor olacaktır. sarkacaklar büyük ihtimal zaten sarkmaya da başladılar

27 martta meme buyutme estetigi yaptirdim. Bu sitede . Meme estetigi bölümünde çok bilgili arkadaslar var. Estetik konusunda baya profesyoneller. Bir bakin derim.
Karin germe yaptiran var doğum sonrasi .
Ben 14000 tl ye nisantasinda ameliyat oldum.
Farkli bir sorunuz olursa yardımcı olurum

27 martta meme buyutme estetigi yaptirdim. Bu sitede . Meme estetigi bölümünde çok bilgili arkadaslar var. Estetik konusunda baya profesyoneller. Bir bakin derim.
Karin germe yaptiran var doğum sonrasi .
Ben 14000 tl ye nisantasinda ameliyat oldum.
Farkli bir sorunuz olursa yardımcı olurum

Deniz hanım merhaba,
operasyon sonrası nasıl geçti? hangi doktora oldunuz? memnunmusunuz ?

Deniz hanım merhaba,
operasyon sonrası nasıl geçti? hangi doktora oldunuz? memnunmusunuz ?
Merhaba
Operasyonum sorunsuz gecti. 3 gun iyileşme surecim oldu. Direk isbasi yapip araç kullanabildim. Su an halimden o kadar memnunum ki sanki hep böyleydim :)
Hic ameliyat olmamis gibi alistim vucuduma .
Doktorum Mete Aksu .

Back
X